Pas på kameraer i solcentre

Pas på kameraer i solcentre nissen123
En af mine venner fortalte mig at han på nettet har set en side, der viser video-optagelser taget med små kameaer i nogle solcentre her i danmark. Optagelserne skulle efter sigende vise folk filmet fra fødderne, så man kan se lige op i skridtet.

Jeg blev ret forskræmt og enormt forarget da jeg hørte om det og da jeg tager solarie en gang imellem, blev jeg selvfølgelig paranoid og tjekker gerne rummene jeg tager sol i.
Jeg tager sol forskellige steder, men desværre er der både fordele og ulemper ved både de centre der kræver $ før man kan komme ind i rummene og dem der altid står åbne. På den ene side forestiller man sig at bumser og rastløse unge ikke gider betale for at opholde sig i centret og at rummene derfor ikke lider under hærværk eller andet svineri, men desværre får man så også kun et par minutter inden solen går i gang og dér har man ikke rigtig tid til at tjekke rummet.

Der er jo nok ikke så meget man som privatperson kan gøre ved problemet andet end at være opmærksom og ringe til de ansvarshavende til centrene, hvis man føler noget er galt, men jeg ville gerne høre om andre har hørt om noget ligende eller ligefrem har været ude for noget ubehageligt og kan fortælle hvad man evt kan være opmærksom på, fx om kameraerne kan sidde inde i selve maskinen man ligger i.

Det er for galt Cohiba
-Der er mange perverse folk iblandt os. Sikkert ikke-rygere allesammen.....

Men hvorfor tager du kunstig sol. Jeg lod ikke mærke til om du er kvinde. Men hvis det er tilfældet, er det vigtigt at sige den naturlige kvinde er den dejligste. Den brune farve fra sommersolen er smuk og klæder kvindens krop. Den kunstige er hård ved huden og bliver ikke tiltrækkende at se på med årene.

Så dit problem er vel ikke så stort ?

enhvers mareridt solnødden
Føj hvor ubehageligt!

Ved du hvilken by de der kameraer var sat op henne? Helt ærligt at folk da ikke kan finde ud af at respektere andre - det fatter jeg ik

solsex.dk Muldjyden
Siden viser et eksempel på ovennævnte, men jeg er ret sikker på at det er folk selv der siger ja til det, så får de en gratis tur i sol i bytte.

Jeg har hørt om det før nemlig, men man skal nok passe på..

Hvorfor dog Ensom ældre mand
Hej,
Hvorfor skal alle vi ældres fornøjelser ødelægges?

Køb dit eget solarium Q32
..og placer det i loftet over sengen. Det har jeg gjort

HAHA!! Anonym
God humor!
Prøv selv at gå ind på nævnte side!

nemt snip
har prøvet det rigtigt mange gange - man booker sig ind i en bås og ved at der er en 17 -18 årig nwxt to - cameraet frem - forhænget en lille lille smule til side og så går det hele af sig selv!! Og det er min apsoulut stensikre overbevevisning at 80 procent af af pigerne nyder den spændende "opmærksomhed" som de tydeligt hører og fornemmer, men ikke direkte ser, - de bliver ganske liderlige, i det skjulte - det er som bare min erfaring - og hvor har det været skønt

Ups muldjyden
Tro mig, der var engang en side der hed sådan, der kunne man via live-stream se billeder fra sol-centre.

Hvad Muldjyden
Hvad er ødelagt??

Sol, eller Sex??? forstår det ikke helt.