Pas på Natusan

Pas på Natusan magnussen67-9
I god tro købte jeg i sidste uge Natusans Balsam Spray til børn. Frugtduft og det hele, datteren var henrykt. Et par dage efter begyndte et rødt udslæt under og omkring ørerne, som kløede og hævede op, om området blev stadig større. Ørerne blev angrebet. Vi kørte til lægevagten, medbragte denne spray, for det kunne jo være, lægen vidste noget om produktet, men det gjorde han ikke... Næste morgen brugte jeg så lige 5 minutter på nettet, for at finde noget information. Skræk og rædsel. Der advares om Natusans børneprodukter i stor stil, de er både hormonforstyrrende og allergifremkaldende. Jeg var sikker i min sag, det var dette produkt der var synderen, besøgte egen læge, som kun kunne give mig ret. Høfeberpiller og Locoid-creme. Jeg glæder mig nu over, at allerede 12 timer efter første høfeberpille, ses en tydelig forbedring. Kære alle, se jer nøje for, før I køber Natusan produkter i den tro, at det er godt for jer og jeres børn.

Der har været skriverier og TV udsendelser i buler og bunker dulkis
om Natusans fejl og mangler - at det er gået din opmærksomhed forbi er jo beklageligt, men som du selv kan se på nettet, er de fleste vist klar over problematikken.

Det er vel i bund og grund bare endnu et eksempel på at folk kun forholder sig til producenternes lovord om egne produkter.

svanemærket Anonym
Køb kun produkter der er svanemærket både til dig selv og dit barn!

Allergi overfor indholdsstoffer chlotilde
er individuel.
Dit indlæg fortæller kun, at du er noget for dig selv.

Nogen er endda chlotilde
overfølsomme overfor VAND!

helt bag på mig dmaw-ureg
Kommer helt bag på mig med natusan. Har brugt det som lille gennem mange år. Da jeg senere fik skælproblemer - vaskede jeg f.eks hår med natusan og så var problemet væk. Er der en side på nettet hvor man kan læse om advarslerne? Så ville jeg blive glad.

Der var engang.... BeggeBenPåJorden
Hvor jeg arbejde der hvor de lavede Natusan. Dengang var jeg piccoline og tjente ekstra penge ved at være "forsøgskanin" hos dem Det bestod bla. i at når de udviklede et nyt produkt så fik man klistret 10 prøver på underarmen i forskellige koncentrationer for at se reaktionen. Dette blev droppet da firmaet blev opkøbt med den begrundelse at det var mere præcist med kliniske tests. Ærgerligt - for siden da er der mange (specielt børn) der har fået udslæt af deres produkter.
Efter dengang har jeg nøje holdt øje med producentens navn på de produkter jeg bruger til mig selv og mine børn. Skifter producenten navn skifter jeg produkt.