Pasning af kat

Pasning af kat cboer
Jeg har fået tilbudt at få passet min kat hos en veninde, mens jeg læser i Århus (1 år). Veninden har 2 indekatte og en sankt bernhardshund (som elsker katte). Er det et problem? Min kat er vant til at være alene i hjemmet.

nix! hankat
drop det! det ville være MEGET synd for katten at komme ind i sådan et hus: to konkurrenter + en farlig hund - sådan vil din kat se på det. HELT ALENE i en dødsensfarlig verden. - og så i et helt år!! Du tror da ikek i ramme alvor, at dyret vil gå og huske dig og så vente på at du kommer hjem??? Det er et dyr og ikke et menneske!
Løsning: henvend dig til f.eks. Inges kattehjem, der formidler misssedyr til mennesker, der har plads og overskud til dem; det er det bedste for katten, og du finder nok noget at bruge tiden og energien på!

nej Cassidy
Hej

nej det er ikke et problem, men dyrene skal lige se hinanden an.... de skal langsomt vendes til hinanden
.. det gør du ved at din kat får sin transport kasse med,
med sit tæppe eller håndklæde.. stil den på gulvet og lad de andre katte snuse til den, mens den er i en lukket kasse.. når der er gået et par timer kan du/i langsomt
lukke den ud.. men hold øje.. der kan blive lidt slagsmål om hvem der skal bestemme af kattene..

Den kan også i starten nægte at spise pga savn, men når den bliver sulten skal den nok spise...

held og lykke

Cassidy (ejer af 5 katte og en hund)

Prøv at se først Louki
Prøv at føre dem sammen og se hvad der sker inden du afslår eller tager imod tilbuddet.

For klart, de skal lige finde ud af hvordan de "falder ind i rangordenen" og vænne sig til hinanden først, ligesom din kat skal vænne sig til at den der kæmpe hund altså ikke ER farlig, og at den ikke er "den eneste ene" mere...

Ikke den samme Coono
Selvfølgelig vil det kunne lade sig gøre, at lade katten blive passet hos en der selv har 2 katte og en hund. Og sikkert vil der også være noget ballade til at starte med med, men du skal nok ikke forvente at katten vil falde dig om halsen hvis du skulle besøge den. For den vil ganske enkelt ikke have nogle forbindelse til dig mere, selv efter kort tid.
Så hvis du regner med at få den samme kat hjem igen, som du lod passe, så kan du godt tro om igen, for alt vil være nyt for den. Så kan din veninde ikke beholde den mere end det år, så find hellere et blivende hjem til den.

Hvad føler du for indeni?(Hel roman følger) Katte-ejer
Du kan sagtens sætte din kat i dag-pleje hos veninden...om man vil.
Også for et år. Og ja...måske glemmer den dig, og måske ikke. Og hvis du så besøger den "tit", er der intet problem...
Jeg har selv 6 katte pt. Den ældste jeg har ( 7 år ) kan stadig kende sin "madmor" efter SÅ lang tid. Han har set hende : nogle gange 1 gang pr mdr og nogle gange hver halve år..
Hvis du giver den til Inges kattehjem - eller lign steder kan du jo risikere den kommer til et hjem hvor der også er hunde og andre katte..Men der får du den jo desværre ikke igen.
Hvis den bor hos din veninde - som du vel ved behandler den godt - ved du jo hvor den er og hvordan den har det !
Ja der vil være vilde kampe i starten i hvert fald den første uge, men lader man dem ikke være alene intil de har pakket kløerne lidt væk, skulle der ikke ske det store.
Jeg har selv haft masser af katte-sammenføringer..Og mellem kattene har det braget og tordnet i hele den første uge. Ingen af kattene kom samtidig.
I kan i starten bytte tæpper og lign. altså lad din kat få tæpper som hendes katte+hund har ligget på. Og lad hendes dyr få tæpper der lugter af din kat.
Så er lugten da ikke HELT fremmed.
Det med at lade den sidde i buret - som en skriver - det er da også synd.
Hvordan ville man selv have det hvis man var spærret inde i et meget lille bur, og nogle farlige fremmede kredsede om en...og "truede" en - men man kunne ikke flygte?
(Skide bange.....og lidt til)
Hvis det var mig :
Jeg ville tage din kat og lukke den ind i et rum alene (evt sammen med dig), når den var færdig med at snuse mm, ville jeg sætte den mest fredelige ind til den - bagefter den anden kat ( tag den første ud, medmindre de er blevet gode venner)og til sidst hunden - når der igen er ro over tingene.
Det vigtigste er at der er god tid og ingen irritation mod katten fordi den er bange....
Og husk, der kan jo godt opstå "uheld" på tæpper mm.pga stress.... osv.
Og når året er gået - og i skal bo sammen igen, kan det da godt være den er "fremmed",men det ændrer sig jo hurtigt.

lækkert Katte-ejer
at man bruger tid på at skrive, og så kan man ikke få respons... :-(