paste kødsovs med svinekød??

paste kødsovs med svinekød?? ...
har lige et spørgsmål

den klassiske kødsovs man laver til pasta i en gryde med hakket oksekød, hakkede/flåede tomater, tomatpure, og så lade det simre i 30 minutter.

hvis nu man brugte hakket svinekød istedet for oksekød, hvad ville resultatet være?

sikkert udmærket 11111
men jeg ville nu lade det simre 50 minutter uanset kødsort-)Held og lykke.

Det ville... birgit1980
...akkurat det samme, jeg bruger næsten kun svinekød når jeg laver kødsovs.[:)]

Ganske udemærket Kokamoka
men giv det lidt mere af krydderierne, elles kan det godt komme til at virke lidt flad i smagen.

Et lille tip liva79
Hej,

naar du har brunet koedet, saa tilsaet fint snittet blad celeri og guleroedder og lad det simre lidt foer du putter tomaterne i...

Det giver en god smag.

God appetit
Liva

Aha.. LouiseHansen
Sjovt du siger det, for det bruger jeg altid når jeg laver det.. Og det smager 100 gange bedre må jeg indrømme. Oksekød gør retten i sig selv mere tør i det, hvor svinekød gør den lækker! Prøv det, det kan kun anbefales til alle :o)

Osse RiggWelter
Muslimerne ?????

;-)

hahaha :P ....
lol grinte voldsomt, tak.. :P

men er nu ikke af religiøse årsager, mere økonomien, det er lidt billigere :P


tak for alle svarene