Paven har ret.

Paven har ret. Bolledrengen
De berømte araber drenge, er flok omvandrene tiggene bombe, både for det danske økonomi og fra danskenes liv

http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=468556/

Husk vi må støtte paven, i denne svære tid her.

Det er flot at støtte paven meget sarkastisk
Man skal da klart støtte en miniputstat kontrollerede af fanatikere. Hurra for vestens svar på Iran. Lad os smide mere brænde på hades bål! Vi skal nok vinde når krigen endelig starter. Lad os ingen respekt vise for folk som er anderledes. Vi kan efterfølgende banke Kina, Rusland, Korea... vi har en masse arbejde foran os. Når vi er færdige skal vi nok finde nogen andre at føre krig mod. De kan bare komme an allesammen.

Vi bør ikke støtte Paven. claespedersen
Vi bør ikke støtte nogen af parterne, derimod bør vi give vores støtte til følgende organisationer, og vi bør tænke os godt om inde vi roder os ud i flere religions krige, og vi bør huske Europas historie med krige imellem religioner i hen imod 2 hundred år før den franske oplysning filosofi vandt fodfæste i Europa.

Men religionerne følger sig under pres i forbindelse den videnskabelige erkendelse vinder større og større erkendelse rundt omkring i verden blandt jordens befolkning, men i denne forbindelse er det sørgeligt at de religiøse har en, alt for stor indflydelse på den politiske dagsorden.

Men vil du/i støtte en tredje vej og en anden anskuelse til løse verdens store problemer, og folk lader at tale ordentligt sammen og lader være med den klassifikation af folk og den ateistiske og agnostiske overbevisning er universel og er ikke bundet til nogle bestemtstemte etniske befolknings grupper.


http://www.ateist.net/
http://www.humanistiskdebat.dk/
http://www.ateist.dk/

Mvh

paven eller osama kjoleoghvidt72
hverken paven eller osama bin laden har ret.Eller andre al-qaeda ledere eller talebanere.

de vil kun et.....islamisk herredømme med sharialov...ikke kun her i danmark, nej, over hele verden:(