Pels fra mishandlede dyr

Pels fra mishandlede dyr jane-mus
Jeg føler mig snydt! da jeg igennem længere tid har købt tøj,fra Malene Birgers Kollektion. jeg har nu læst på Anima.dk at Malene Birger støtter dyremishandling, hvilket gør at jeg føler at jeg har sildt mine penge, og været med til at støtte hendes dyremishandling. Men hvad synes du der skal/kan gøres ved problemet?

Måske du skal lade være med at tænke ernst_kolding
over det, for i så fald vil du heller ikke kunne spise kød, du kan ikke spise grøntsager, de er nemlig også blevet mishandlet med sprøjtning og kunstgødning [:D]

Din væmmelse mod det er står på den side hjælper ikke en disse, det er gale mennesker der tror vi skal bombes tilbage til stenalderen og vid, at de som står bag anima.dk er velbjergede mennesker som tjener gode penge på at forføre naive sjæle som dig.

Din indfaldsvinkel er hysterisk Sober
Det er muligt at det er Anima, der her formuleret at hun "støtter" dyremishandling, men jeg vil forebeholde mig ret til at tror, hun er skyldig i undladelsessynder nøjagtig som du selv. HVORFOR FANDEN UNDERSØGTE DU IKKE OM DET FORHOLDT SIG SÅDAN INDEN DU HANDLEDE DER?

Og jeg blev i øvrigt ikke færdig. Sober
Hvorfor er dine penge spildte? Har du smidt varerne ud? Du kunne jo gøre alle den tjeneste at gå tilbage til butikken og forklare at grundet din holdning til dyremishandling vil du gerne sælge varen tilbage til dem. Så har de også en chance. Anima er ho ikke helt så flink som RKI, når de registrere folk. De udsender ikke en advis.

dyremishandling Anonym Q
Hvis du ikke vil støtte dyremishandling, må du kraftigt over ikke at købe pelse, skindtasker og den slags.
De fleste dyr der bliver brugt til den slags lider en grum skæbne.

Anderledes end dem vi spiser? dulkis
- er det i øvrigt ikke ofte de samme dyr?

hvad med de menesker der giver deres nalerqaq.
krop til videnskabelig forskning, efter deres død, hvem siger at de har haft et lykkeligt liv.
jeg har læst, at de simpelthen bruger alt fra kroppen, selv skindet bliver flænset af, så det kan bruges til frygtelige brandskader.

Til alle jer tumper kukuk
Er jeg den eneste der har fattet emnet her? Jeg har ikke set det der er skrevet om hende der birger, og aner ikke hvem det er. Men at i skriver det er det samme som at spise kød, synes jeg nu er at gå lidt amok. Mon ikke det har noget at gøre med at birger anvender pels fra flåede dyr? Det betyder jo ikke at hende der har startet dette emne, har købt en pels vel? Det har hun jo nok ikke, siden hun er imod flåede dyr, men hun føler hun har støttet det der bliver gjort, ved at købe tøj der fra. Det ville jeg også føle!

Jeg synes nu ikke at dyr der bliver slagtet, kan sammenlignes med dyr der bliver flået ihjel, kun for pelsen! Hvis i synes det, så har i fandeme en underlig tankegang!

Og jo, man kan godt overleve uden et bælte og en taske, jeg har aldrig haft nogen af delene, og har heller ikke planer om at få det.

HAHAHA!!! kukuk
Nu må jeg grine for højt! Og hvad så med klovnen der, pga pengemangel, går med til at jonglere med æg, på en livsfarlig line? Der er vist ikke så meget mere at sige til den slags...

Nu bliver mink og andre pelsdyr ernst_kolding
ikke flået ihjel, du er helt ude i hampen.

Mink bliver bedøvet med kulilte og de vågner ikke op igen selvom man lader være med at flå pelsen af dem.

Det samme gør man med de svin man slagter, men ok, de bliver så stukket i halspulsåren så de forbløder.

der er vist noget du ikke ved der kukuk
Jeg ved godt mink bliver gasset ihjel, synes du det er meget mere rigtigt? Jeg synes da der er noget galt med folk, der synes den slags er iorden.

Nu ved jeg ikke om du er til halalslagtet kød, men grise bliver skudt i panden med en boltpistol, så de dør med det samme. Iøvrigt var pointen i det hele, at det mest ligegyldige af alt, er at masseproducere dyr, for at dræbe dem, bare for deres pels. Og jeg køber iøvrigt kun økologisk kød, fordi jeg synes de konventionelle dyr, ikke har haft det godt.

Kan godt forstå du kalder dig kukkuk ernst_kolding
prøv at opdater din viden om slagtemetoder, slagtesvin er aldrig blevet skudt når de slagtes, i gamle dage blev de hængt op levende og stukket i halspulsåren, ved fuld bevidsthed, det er ikke lovligt mere, så nu bliver de på et transportbånd kørt ned i en grav der er fyldt med kulilte så de mister bevidstheden og derefter hænges de op med hovedet nedad, og ja de er i live.
Kan så fortælle dig, at økologiske svin slagtes på samme måde som ovenfor beskrevet.

Hvem fanden skulle skyde så mange svin hver dag, da jeg arbejdede på Danish Crown i Kolding slagtede vi 1700 svin om dagen, i dag er tallet mangedoblet på de store slagterier.

Dyremishandling fixcie
Jeg forstår dig godt . der er bare meget mere end bare det .. der er ikke noget hysterisk ved at nægte at købe skind fra dyr der er flået levende !!!
Tænk jer om ! bare se de små søde dyr fra forskellige legetøjsforretniger der stammer fra disse dyr ... find videoen på nettet og I vil aldrig mere overveje at gå i skind eller købe legetøj fra Østen ...
jeg vil ikke beskrive den ,, bare ønske jeg aldrig havde set den ,, bare jeg fortæller om den eller tænker på disse scener rystes jeg ...

Peta,plat. pitbullwizard
Peta afliver hunde på samlebånd på deres internater i U.S.A.og dumper dem i skraldespande.Og skulle der være nogen som ikke tror på det,og som er i stand til at læse og forstå engelsk,vender jeg gerne tilbage med beviserne.

Diane Jessup pitbullwizard
www.pitbullworkingdog.com.Er Official Pitbull Site Of Diane Jessup.Gå på hendes side og klik ind hvor der står Peta,og se sandheden om disse såkaldte dyrevenner .Mand i månedragt dumper aflivet hundehvalp fra internat i skraldespand,udenfor internatet.På trods af hvad nogen tror så er Petas formål at fratage almindelige mennesker retten til at privat eje hunde.De allierer sig så med uvidende kendte skuespillere som kun er ude på at profillere sig selv,og ikke aner hvad der foregår bag kuliserne i Peta.[:O]

Ernst Kolding pitbullwizard
Du har ret i at disse såkaldte dyre venner,bevidst adskilt ord,kun er ude på at fra narre naive sjæle deres penge.Folk er bare ikke istand til at gennemskue det,og naive godtroende mennesker donerer så penge til alt det plat og svindel.Hvad går pengene til?Dyre kontorer og store annoncer i diverse dagblade verden rundt?Man maler skræmmebilleder,zeitgeist,så folk ryger med på vognen og køber sig aflad for deres dårlige samvittighed.Eksempel:Peta,vi må have stoppet hunde bjørne kampe i Afghanistan, med store annoncer i Danske dagblade.Hvordan i hede hule havde de tænkt sig at gøre det?Men Hr og Fru Naiv donerer da gerne da de godt kan se det skrækkelige i hunde bjørne kampe.

enig bøllekanon
Jeg så også den såkaldte video, og ville ønske jeg ikke havde. Pu ha har stadig maridt om den om natten. Håber også det blir forbudt at opdrætte alle slags dyr, med det formål kun at bruge deres pels og skind. Vi kan bruge det fra de dyr der slages og bruges i forvejen til kød. Og alle dyr skal slagtes på en ordenligt måde og behandles med respekt imens de lever