Penge vi aldrig få fat ind

Penge vi aldrig få fat ind Nicolaas
[:(]Synes du ikke det er surt ALLE sports udøvere med succes bor i udlandet, vi gør helt sikker glip af milliarder her, og hvem er det som betaler for vores sportsfaciliteter når de er unge.
Har de en dårlig moral, eller er der noget galt med vores lov og skattesystem.
Jeg undre mig
Med venlig hilsen
Nicolaas

Gerrighed kommer naturligt anonym
Vi må tilgive deres synd.

Oppositionen vil jo ikke Motion-a-holic
Der er noget galt med vores skattesystem. Men oppositionen lever i sin egen lille forblommede æggeblomme og kan ikke fatte, at Danmark mister mere ved at idrætsstjerner bosætter sig i udlandet pga. skattetrykket.

Det er f.eks. helt ude i hampen, at der ikke kan dannes politisk flertal for, at OL-medaljetagerne skal have rabat på skatten. SÅ går man for alvor i små sko! Og hvilket signal er det da ikke at sende til idrætsudøverne?

Fodbold ministeren skulle måske hr hansen
have sikret sig det flertal inden han lovede dem guld og grønne skove.. men det er jo ikke første gang han har gjort det.. husker han lovede gratis adgang til landets museer hvis han blev genvalgt.. det blev han så.. og skaffede gratis adgang til et par museer i kbh.. vist endda i sin egen valgkreds

Selvfølgelig er det da oppositionen der regerer Revisor
landet - logik for perlehøns!!

Men kunne du ikke lige argumentere for, hvorfor de skulle fritages for skat i den sammenhæng - og det skal ikke bare være din egen modvilje mod skattebetaling.? De argumenter ville jeg godt se.

Vat det ikke også ham Zet
der ville arbejde for at få VM i bold bragt til Dannevang?

Lige indtil en eller anden forklarede ham at så skulle der bygges 5-6 stadions i internationale klasser, som man så kunne lade stå og forfalde efter VM.

Smart gjort bøv.