People in war

People in war uden navn
Et billede siger mere en tusinde ord.

http://images.abolkhaseb.net/falluja-massacres/index.htm

I krig anonym
dør der vel mennesker?

Krig? Måske din tom hjerne uden navn
har spurgte din ***, hvorfor startede den krig?
Hvide haletudse..
Gid du bliver sendt der ned, dit menneske uden hverken moral eller forstand.
Det er meget nem at udtale sig om det, når din hvide *** deltage ikke i "den krig".

Nå..forsæt med din porno..du er ubetydelig
Nå..måske kan du købe en kage og æde den..

Frygteligt galemathias
Få dine venner til at stoppe dette barbari øjeblikkeligt.

Tag entydigt afstand fra islamismen.

Umuligt at anonym
udtrykke noget sagligt over sådan en gang pis.
Du synes denne krig er specielt forfærdelig, det er så op til dig.

Stupid hvid mand. uden navn
Får dine venner?

Hør nu din danske stupid. Jeg er ikke venner med USA og hvis du prøvede at spille sjov, det må du gerne, men i den midste, hvide idioter som dig, som er altid påvirket af alkohol og sex rester og rådden af røg fra jeres cigarreter som enhver dansker har i sin kæft, du burde prøve at VÆRE sjov. Du er ynkelig.

Det er godt at du morer dig med det..men, hved du hvad? Jeg regnede ikke med at en hvid protestant der som bøsse var i kirken og blev konfirmeret med en bøsse tøj på, og bagefter som en dejlig homoseksulle og med en pigesmil løbte hurtigt som gazelle for at købe "gaver" i den blå mandag, kan fatte hvad der sker i verden.

Jeg regner heller ikke med at en kujon, som ikke engang kan vise sit afskyelige og homoseksuelle fjæs i sin profil, kan tænke eller har en nogelunde acepttable intelligense niveau, du har ikke bukser til det.Det har du aldrig haft, det kommer du ikke til ta have. DU HAR KÆFT OG MOD TIL AT RÅBE STUPIDITETER HER PÅ DEBBATEN, MERE RÆKKER DU IKKE TIL.

Jeg regner heller ikke med, der en mand(en der har ikke skede, fordi mand er du NÆPPE!) som er født i Danmark, muligvis opdraget af en hvid kvinde som var optaget af sine brysters størrelse og sin evne til at bude blowjob til den dranker (der også var besat at patter og kød på markedet)som hun siger at er din far, kan følge med hvad sker i REAL LIFE.

Forsæt..go ahead og nyd en film like "chuky", "saw"..halloween 15 det er det, som hvide røvhuller elsker at se. Jøderne som stephen king eller alfreed hitchcoc skårer kasse ved at slagte folk og især blondiner. Blodige lige er hvides kop te.
Hvad med at græde med "munchen" film eller ana franks biography?

Du er ike værd..skrid du bare..

skulle det være løsningen? anonyjm2
Det kommer da vist an på hvis øjne der betragter den nedslagtning og sønderbombning de forbandede jødetampe har gang i nu.

en person som hjerne kan! uden navn
Det kan du ikke, mere kan det ikke kræves til en idiot som dig.
Skrid.

Sådan er krig , desværre kaiogkaren
men man er adrig blevet klogere. Der er ingen fornuft i de ting der sker.

Det er flot muhammed 2654363546t
Du prøver at lave provokationer, íkke smart i denne tid.

Udslettelse 2634635467
af den ene part har altid været løsningen.

Ok... Krusty
...jeg kan se en masse billeder af døde og sårede mennesker plus nogle billeder af koalitionssoldater i forskellige situationer. Men intetsteds kan jeg finde BEVISER for at amerikanerne har dræbt eller såret nogle af de mennesker på billederne. Det eneste jeg kan se er en overskrift der PÅSTÅR at uhyrlighederne er begået af amerikanere. Hvilket for mit vedkommende intet beviser. Men hatten af for fotografen. Han har virkelig gjort sit yderste for at få koalitionssoldaterne til at se forfærdelige ud.

I øvrigt... Krusty
...tror jeg folk ville tage dig meget mere alvorligt hvis du ikke var så aggressiv og udfarende. Bare et godt råd....

begge partner..plus uden navn
hvide.
gasovne igen i fuld drift, gerne mere moderne og effektive (flere tusindvis på engang og hurtigere), en tredje europæiske verden krig, så vi få at se, hvis muslimer overlever eller hvad..

køb en kage, lige som din uden navn
dronning gjorde, fejr bush og habs hale, fejr de 2marines" also ved at slikke deres bare røv efter et toilette besøg. Sæt dit skaldet kranie som tæppe for dem og til sidst, hold din keft..og skrid her fra.

din blege og utiltrækkende numse uden navn
har vist at du er nul.
Jeg har valgt at skære halsen over din tumpe mening.

"hans hale" uden navn
"marines"

Muhammed dog 25252435
sikke mange ord du har lært på sprogskolen.

If you're... Krusty
...so interested in bringing my pale ass in to this discussion, you should seriously consider getting some professional, qualified help. If you can't afford that, a bullet in the temple will usually do the trick. You should do us all that favor. It would be one more self-righteous parasite off the face of the Earth. I'm sure you have some "friends" that would gladly borrow you a pistol (or a 12-gauge, if you really want to make a statement) for this purpose. Just leave the rest of us alone with your shit. Sorry for the english, danish people, but the leech apparently doesn't speak nor does he understand proper danish.