Per Stig vores alles statsmand

Per Stig vores alles statsmand forsker (ph.d)
Per Stig Møller har vist at han er en af verdens måske aller bedst standsmænd - han og regeringen holder hovdet kold - også når terroristerne prøver at lave en anden dagsorden.
Per stig jar lige sat livet på spil - og besøgt Bagdad (det tager jeg som forsker hatten af for)
Per stig og regeringen fastholder at de danske styrker SKAL blive i Irak ,indtil irakerne selv kan løse problebet - med andre ord vi som dansker skal ikke bare stikke halen mellem benene når nogen prøver at presse os - desværre må mit forskerhold ogjeg konstaterer at socialdemokraterne og ikke mindst de radikale prøver at slå indenrigspolitisk plat på denne alvorlige situation - min forskerhold har konkludret at Per Stig møller sammen med Anders Fogh er nogle af verdens allerbedste statsmænd som vil gå over historien på højde med Clinton,Bush og Blair- det synes vi i forskerholdet er utrolig folt når vi tager vort lands størrelse i betragtning.
venlig hilsen (ph.d studerende samt mit forskerteam)

nu skal vise frem ad overlægen
jamen du og dit forskerteam har ret - vi skal holde kursen og kun trække os ud af Irak når irakerne selv kan magte opgaven - alt andet vil være forkert - jeg er enig med at regeringen sammen med DF fører et godt og konstruktivt udenrigspolitik - men jeg vil få god ordens skyld
lige tilføje at jeg faktisk er upartisk og neutral - men ingen tvivl - regeringen gør et godt og konstruktivt arbejde for det danske samfund - ikke blot for os men også for vores børn og børnebørn. venlig hilsen overlæge AFD B7

jeg har bedere vide ph.d
jeg har jo studeret emnet i 2 semester mu - og selfølgelig er det hårdt at accepterer for en opposition som dig - men du skal tale ned til en ph.d studerende som har i gennemsnit på 10,2 -

Det ser sort ud hvis kaiogkaren
du udtrykker forskerholdets standard. Dit indlæg må være en dårlig spøg.

Forsker? Ha! du kan ikke engang stave.... Anonym
og din holdning til Per Krig Møller er morsom

har sat livet på spil læren
jeg synes også det er flot at Per Stig Møller har sat livet på spil og gennemført en rejse til Bagdad - flot at vi stadig har nogle politiker som også tør vise flaget ikke kun i de fredlige del af verden - Flot min stemme går næste gang til regeringen (er tidligere radikal)

Æøhm... lady-in-reed
Hvilken klasse går du i PHD

Du har ret. Per stig Møller er en fremragende forhandler Soc. dem.
og skaffer imponerende resultater. Han er sej.

Må jeg blande mig i koret ? matte-gok
Jeg er enig med de ærede talere i, at Per Stig Møller er en mand med de rigtige ideer og med sans for, at problemer ikke løses ved at blive tromlet eller ignoreret.

Ærgerligt for ham, at han er udenrigsminister på et tidspunkt, hvor der ikke er plads til problemløsere. Selv Condoleeza Rice som for et par måneder siden sagde, at NU måtte der gøres noget ved Darfur, hvis ikke verdenssamfundet skulle miste den sidste rest af troværdighed, har ikke gennemslagskraft i tiden.

He he, Gud ved, hvad Per Stig Møller ville sige, hvis han så den samling støtter, vi har fået stampet op af jorden her i denne tråd.
*LOL*

Flot. spidermand
1 der udgiver sig fo 4 forskellige. Meget morsomt.

Der er rigtigt hvad spidermand- spidermand 2
siger. Jeps.

Spidermand 2 har ret. spidermand 3
Det er rigtig nok.

Spidermand 3 spidermand 4
har ret i hvad spidermand 2 sagde om spidermand 1.
100 % i orden konklustition.

Du bedre vide ? Hitchhiker from the Galaxy
Arrogant som du er konkluderer du at din viden om emnet er overlegen. Det til trods for, at du intet kender til min baggrund.

Vi leger et øjeblik at du har ret. Da krigen startede var Colin Powell, en af de største strateker nogensinde, kraftigt imod krigen. På nuværende tidspunkt har Bush regeringen indset at kampagnen fejlede. Alligevel er du så klog at du har det endelige svar, som p.g.a. et snit på 10.2 gør at alle andre muligheder er afskrevet på forhånd ?

Kan du ikke selv se at du er langt ude ? Du burde læse dit egen indlæg igennem nogen gange, det lyder meget utroværdigt.

Godt set Hitchhiker from the Galaxy
Jeg kan kun være enig