perfume.dk

perfume.dk anonym
Hej

Jeg har fundet noget på www.perfume.dk som jeg godt kunne tænke mig at bestiller. Jeg har tre spørgsmål:
1)
Nogen der har handlet hos dem før, og ved om de er til at stole på (altså om man får sine varer og om det er det rigtige man får)?
2)
Jeg ville først bare bestille, men kan ikke komme videre ved "betalingsoplysninger" da der står at jeg ikke har valgt betalingmetode. Der står under betalingsmetode på siden: "Dette er i øjeblikket den eneste betalingsmetode for denne ordre." og ikke andet, og det forvirrer mig. For det første ved jeg slet ikke hvad jeg skal gøre, så jeg tænkte på om der vare andre, som havde stået i den situation på hjemmesiden og måske vidste hvad jeg skulle gøre. Og for det andet var det netop dét der fik mig til at tvivle på hjemmesiden.
3)
Jeg har på en eller anden måde fået lavet en bruger derinde. Jeg havde glemt min kode og fik tilsendt en ny, men hver gang jeg prøver at logge ind siger den at min emailadresse ikke blev fundet. Synes det virker ret underligt.

Håber der er noget der forstår hvad jeg mener med alt dette og kan hjælpe mig :)

Betalingsmetoden kan være enten Felix
online betaling med DK kort eller Visa kort, eller det kan være overførsel til banken online.

Du skal vælge en metode ved at sætte et afmærkning ved f.eks. DK kort, og så gå videre med kontokort nr. navn på kort og udløbsdato for kortet.

Betaling Felix
Sker ved tilføj indkøbskurv, derefter check out ved at gå til kassen,duka skrive din e-mail adresse, og derefter trykke på knappen proceed to check out.

ja men problemet er anonym
at der ikke er noget sted hvor jeg kan vælge dette/skrive det.. og jeg kan ikke gå videre før jeg har valgt betalingsmetode, og jeg kan jo ikke vælge betalingsmetode.