Permanent på frisørskolen, erfaringer?

Permanent på frisørskolen, erfaringer? Krøllet fremtid
Jeg har længe overvejet at få permanentet håret, altså få lavet krøller, men mit hår er meget langt (til hofterne) og det er så pissedyrt alle steder.

Jeg tænkte på at få det lavet på frisørskolen, men hvor risikabelt er det?

Er der nogen der har gode/dårlige erfaringer?

Er der andre steder hvor man kan få det lavet billigt?

Permanent på frisørskolen??? Klauskludder
- Lyder sørme ik' godt, så vil det sige at man er dumpet hvert år... evighedsstudenter er ikke lige det landet har mest brug for..[:O]

er da noget vrøvl du lukker ud slankepigen
har desværre ikke erfaringer fra det men vil også gerne vide det

Elever flaks
Da det selvfølgelig er elever må du acceptere at udkommet måskeee liige ikke er det du kunne ønske.
Men de bliver overvåget og guidet af lærer. Så de værste fejl undgås.
I de fleste tilfælde går det godt. Men jeg har dog hørt et par skrækhistorier. En som min søster fortalte at hun kom til at sidde ved siden af en med relativt langt hår. Men da hun gik derfra var det meget kort. Og efter at dømme på hendes ansigt var det ikke lige det hun havde forventet. At blive klippet så korthåret.

Du kan eventuelt se om en frisør søger hårmodeler til deres elever. [;)]

Gør det ikke!!! Anonym
Jeg har selv fået permanentet mit hår på frisørskolen, og jeg kan KUN fraråde dig det! I det hele taget er det en dårlig idé at 'lege' med hårets struktur på den måde, da du ødelægger dets overflade helt ekstremt..

Jeg fik det lavet for et år siden (to gange med to ugers mellemrum, da det forsvandt efter den første gang), og jeg kæmper stadig med et tørt, ødelagt hår + at mit normale glatte hår er vokset halvt ud nu, så jeg bliver nødt til at glatte hele mit hår, ellers ligner jeg noget der er løgn med halvt krøl og halvt glat.

Selvom det er fristende (og billigt - jeg gav 300 kr. ialt), så lad være! Køb et godt krøllejern i stedet, for du kan alligevel ikke få de fine store bølgede krøller man vil have. Alle kommer til at ligne pudler først, og så 'dør' krøllerne langsomt indtil det bare ligner tørt halv-krus. AL glansen i håret forsvinde, og meget af dit hår knækker, så du får sådan noget 'baby'-hår i hårkanten.

Jeg glæder mig til det mit normale, glatte, naturlige hår er vokset helt ud, så jeg kan få klippet det her helvede af!


Det var bare et lille råd fra mig.