Peter Lundins Horegilde !

Peter Lundins Horegilde ! aristoteles
Som alle ved er Peter Lundin buret inde på livstid, for at have myrdet og parteret sin egen mor, veninde og hendes to små børn.

Men som det beskrives i pressen, er manden stadig besat af en balstyrisk brunst, hvilket ikke er gået et anseeligt antal fruentimmeres opmærksomhed forbi. Hvor besyndereligt det end måtte lyde, bliver han ugentligt bestormet med tilbud om giftermål.

Manden er åbentbart ikke dum, så han har besluttet ikke bare at hoppe på den første og bedste, men afprøve udvalget før han beslutter sig. Som det forlyder, er der for øjeblikket 7-8 på venteliste. Gad vidst, når han har været hele rækken igennem, om han så har sikret sig tilstækkelig bedømmelsesmateriale, til at kunne vælge den rigtige? -Eller om vi skal ud i en omkamp, mellem de "afprøvede" og evt. nytilkomne, -på dèn fængselsmadras, som så velvilligt stilles til rådighed af fængselsstyrelsen!

Et vist politisk parti har stillet justitsministeren til ansvar, for dette madrasrytteri! -Kan dette emsige parti dog tillade sig dèt?

realisten.

Hvad og hvem har du nu gang i ? professionel
?????????????

Det må da være kokkens skyld dulkis
- han har åbenbart fået byttet salpeter ud med hjortespring. Han tror nok han er sjov.

Mig er homo bøsse anonym
Hvornår blir det MIN tur til at komme i kanen med Peter Lundin og rigtigt kysse smaske..?

Ååårhhh Lundin...du bløder mit hjerte op...

Følger du ikke socrates
med i pressen??

åbentbart ikke!

hvis så! - ville du ikke have spurgt!!

realisten.

tillykke, den var socrates
bedre end den originale, -hvilken lune!!!

du skal da socrates
bare stille dig op i køen, som alle de andre debile danske kvinder som får fri adgang til Lundins gemakker, hen ad midnat.

Vi lever åbentbart i et frit samfund, så man kan ikke fornægte en mand hans dybeste dyriske instinkter, selv efter tre mord og lig parteringer. VEL?????

Ære være pædagog samfundet!

realisten.

nej trunte1970
jeg kan ikke se, hvordan det emsige parti kan forbyde Lundin at have et sexliv, når han overholder reglerne. I så fald skulle der laves en særlig "lundinlov", en slags misundelseslov til glæde for alle de, der misunder fyren hans mange tilbedere. Jeg synes, der kommer rigeligt med særlove fra den kant.. At kvinder ønsker at have et forhold til ham, kan man jo beklage, men det er jo svært for loven at beskytte kvinder, der er "dummere end politiet tillader"[:)]

Formålet med straf socrates
er efter din mening altså at en bestialsk sex forbryder, som har begået noget af det værste der er set i Danmark nogensinde, kan foresætte med at holde harem i sin celle, så længe der er idioter nok, som vil sprede benene??

Og det skulle vi, samfundet, retsopfattelsen finde sig i??

jeg tror du skulle tænke lidt dybere! En bestialsk massemorder som ham, burde ligge på knæ over for systemet og takke for at han trods alt er i live! - JEG spørger dig?? -hvad tror du hans mor - hans veninde, hans venindes børn ville mene, hvis de idag i det hinsides vidste at svinet bollede videre på det danske samfunds regning??

spørg dig selv? - du behøver ikke at svare mig!

mvh

jeg svarer skam gerne trunte1970
Og så kan du svare på, om du i ramme alvor argumenterer for en Lundinsærlov?
Det emsige parti udmærket godt, at der ikke i loven gives mulighed for at skride særligt hårdt ind mod en enkelt fange, fordi folkestemningen kræver det. Bolden spilles videre til justitsministeren, som spiller videre til fængselsvæsenet, som ikke har muligheden for at gøre noget, og dér ligger den så død.. Men Skaarup har endnu engang fået gjort reklame for sit parti.
Men jeg hører med interesse dit bud på, hvordan sådan en lov skulle strikkes sammen, så Lundin fik dårligere betingelser end alle andre fanger? Eller du mener jo nok i virkeligheden, at alle fangerne skulle have dårligere betingelser, ikke - og den får du altså ikke mig med på[:)]

Klart han får mere f.... end du gør Fiktionen
så det må straks bringes til ophør. - men gør alle egentlig ikke det?

Kort svar socrates
Men behøver ikke at udforme en helt ny lov, for at stoppe madrasrytteriet! - Et cirkulære eller bekendtgørelse fra justitsministeriet vil være rigeligt.

Det kunne kort og godt gå ud på at voldtægtforbrydere, sædeligheds ditto skal nægtes kvindelig selskab under afsoningen.

Skulle der i meget enkelte tilfælde opstå tvivl om hvilke personer der kommer ind under disse bestemmelser, træffer justitsministeren afgørelsen, slut.

mvh

Platheder !!! socrates
hører ikke til i denne kategori!!

foreslår du forsøger dig lidt længere nede på listen, under: "vittigheder"!

(men dér vil du nok heller ikke kunne gøre dig gældende, for der findes faktisk ret sofistifikerede indlæg, som kræver avanceret, inteligent humor!!!)

med de venligste hilsener,

realisten.

ok, trunte1970
det er jo en holdning - som jeg ikke deler. Kan ikke se, hvordan det skulle gøre dem til bedre mennesker, at de ikke har en trevl tilbage af et almindeligt liv og ikke chance for at finde en kæreste at vende tilbage til efter afsoning. Når det er sagt, forstår jeg udmærket godt, at Lundins popularitet skræmmer og undrer! Har da også læst, at fængselspersonalet var så vrede over hans giftermål, at de nægtede at være vidner. Men mon ikke fyren bliver mere sexet, jo mere han diskuteres? Er sikker på, at han elsker berømmelsen..

I realiteten socrates
er det vel komplet irrelevant om manden er populær, eller ikke! - han har begået noget af det afskyeligste, -der ikke kan beskrives med ord, -og er dømt efter straffeloven. Fængsler er ikke massageklinikker! Fængsler er til for at straffe personer, ifølge folkets vilje!! -Folkestyret/Folketinget! -Og det er dèt indlægget går ud på.

Når tiden kommer, for hans eventuelle løsladelse, har fængselsvæsenet deres procedurer for bedst mulig udslusning. Indtil da skal fanger ikke have særlige privilegier. Og sådan er det. Ikke fordi jeg siger det, men fordi loven og styret har bestemt det.

mvh

lmao Den-ægte-dansker
Ser du sex som et særligt privilegie? Fnis fnis

Men kan man da godt synes du for én gangs skyld har lidt ret.

Du fortjente den Elena P
intelligens er ikke aktuel i dine tråde.

Nu har han vel ikke særlige privilegier trunte1970
men samme privilegier som andre fanger. Han er bare bedre til at skaffe damebekendtskaber. Eller hvilke særprivilegier mener du, at der er tale om?

Hvis Lundin dræber en af sine besøgende Skipper Skræk
sex partnere hvem har så skylden.
Han ?
Hun ?
eller retsvæsnet ?

Og det skulle du??? socrates
være den rette til at bedømme?

så lad os alle vide hvad intelligens har med f.... at gøre???

pft

fnis fnis socrates
for en dømt massemorder, som har parteret sine lig! - SÅ ja så er sex med en kvinde udefra et særligt privilegie. Og dét er usømmeligt!

så du har for een gangs skyld ret, -og jeg har ret, -igen!

mvh

Nej, han socrates
har NU ingen særlige privilegier, og det skal han ikke have, og det får han aldrig igen.

Lad ham rådne op.

Pia Kjærsgaard socrates
såre simpelt!!!!!

mvh

undskyld trunte1970
det må du gerne forklare - Pia Kjærsgaard??
Juridisk har selvfølgelig Lundin ansvaret, hvis han overfalder nogen