Peter Straarup: Polske chefer i danske banker

Peter Straarup: Polske chefer i danske banker simon-says
De hjemlige banker har så svært ved at skaffe danske direktører, at de nu vil have lov til at hente polakker op for at gøre arbejdet.

"Det er utroligt svært at få danskerne til at tage imod direktørjobbet. De høje lønninger, millionbonusen, arbejdsugen på 35 timer og de uendelige frynsegoder virker afskrækkende på mange," siger Finansrådets formand, Peter Straarup til min udsendte medarbejder.

Han vil derfor have beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) til at tillade, at polakker og folk fra andre central- og østeuropæiske lande kan tage jobbene.

"Umiddelbart er jeg positivt stemt. Men polakkerne skal i givet fald have gået deres avisrute, før de tager hen i banken," siger han i det korte interview.

© *Britt & Bilde* - ta' det med et smil, ~...det' fis C",)

Claus Hjort er en klovn i et spil kegler Reservér dit alias!
bare min mening

Humor på et højt plan jm-2
Kære FedeBritt !

Det er ikke kun "Lady-in-red", der sætter kulør på tilværelsen. Du er også guld værd for sol.dk.

Hvor får du det fra ?

Nu hvor jeg alligevel har ordet, kan jeg ikke nære mig for at viderebringe følgende citat fra en leder i dagens udgave af Jyllands-Postens netavis:

CITAT

"Det er efterhånden almindeligt kendt over alt, at Arbejdsformidlingen ikke formidler arbejde, men blot administrerer dagpenge"

CITAT SLUT

Jeg er ret sikker på, at den bemærkning er feset ind på adskillige lystavler i diverse ministerier, og det er vel at mærke ikke første gang, at den ultra-borgerlige avis Jyllands-Posten er kommet med den slags bemærkninger på lederplads i den senere tid.

Som arbejdsløs kan jeg kun give dem 110 % ret.

M.v.h.