Pia er et behageligt væsen

Pia er et behageligt væsen anonym
Rødovre Avis mødte Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti til en snak om Samuelskolen, Kærene, Rødovre Flygtningevenner, ældrepleje, livvagter og eksklusionen af otte lokalformænd.

http://www.vestegnen.dk/?id=9837&dbid=158300&sted=rodovre&no_cache=1


For fanden hvor har hun dog ret, ærgeligt at mange ikke kan indse dette.

Jeg har stor sympati for Pia DFvælger
Og har altid haft det.

Pia K er en primitiv og kynisk person Indvandreren
For mig så er Pia K. en modbydelig fremmedfjendsk og kynisk person, der repræsenterer det laveste i mennesket. Jeg ved ikke hvor mange ulykkelige, forliste menneskeskæbner Pia K har på samvittigheden.

Store personligheder Holger
forstås ofte ikke af pøblen i deres eget land.

Utilfreds? Hans Kurt
Så rejs hjem, såre simpelt.

Respekt for demokratiet? Fønix
Højreekstremister er ikke sen til at påpege enhver mangel på respekt for vores demokratiske samfundsform, når det altså er indvandrere der mangler respekten.

Af ganske gode grunde er det kun indvandrere denne kritik rettes imod, for hvis Pia og kumpanerne greb i egen barm ville de ikke have hverken Abu Laben eller Achmed Akkari noget at lade høre.

Sandheden er at højreekstremisterne selv nærer en afgrundsdyb foragt for demokratiet. De føler sig hævet over debatten og fremlægger deres ideologiske synspunkter som dogmatiske sandheder der skal adlydes, ikke som politiske udtalelser, der skal prøves i en debat med modstandere.

Hvis en indvandrer ytrer en politisk holdning, der går mod Pias politiske kanon gør højreekstremisterne ikke hvad man burde kunne forvente, nemlig at argumentere for deres egne synspunkter og imod deres politiske modstanders, nej de beder Gud hjælpe mig vedkommende om at rejse "hjem". Dét er et tegn på en omfattende mangel på demokratisk debatkultur. Hvis man har en holdning skal man være i stand til at forsvare den. Det er for letkøbt bare at afvise politiske modstandere som andenrangs-borgere, der ikke har ret til at ytre deres politiske holdninger.

Må man bede om lidt mere respekt for demokratiet!

Du har ret Fønix
Næ, det kan du såmænd have ret i. Pøblen flokkes i stedet om folkeforførere og demagoger, der opildner til primitivt had, i stedet for at bringe landet fremad.

Det er synd at så mange stemmer på Pia Kjærsgaard og hendes rendestenspolitik i stedet for at stemme på seriøse partier.

DF-Propaganda igen igen df-propaganda
Det ligner en klam amerikansk valgkamp.

De foregår også på laveste niveau.

Du er måske spindoktor? Bullen finger
Du har jo, i allerhøjeste grad, masser af erfaring når noget skal være på allerlaveste niveau.