Pia hader kulturberigelse

Pia hader kulturberigelse Amatøren
Hvor er det da en skam, at DF ikke vil have at en tuneser, der truer en olding med et veludviklet tegnetalent, til at rende rundt i Gellerup og spille fandango.
Jeg vil æde en lunken kebab på, at havde DF ikke stillet sig på bagbenene i finanslovsforhandlingerne, og forlangt en løsning i tunesersagen, var der ikke sket en skid.
Gidt gået DF. På tide nogen gør noget.

hvad er Din tutank
defenition på udtrykket kulturberigelse ,både de positive og negative sider ? ja,jeg ka nu heller ikke se hvorfor den tuneser skulle rende frit omkring,der er vist noget der er helt kikset.Forøvrigt,er den anden tuneser ikke rejst hjem ?

For at få nogle folk op af plysset Amatøren
Det plejer jo, at være sådan her på sol, at er man en anelse indvandrerkritisk, ja så kommer hele flæbekoret og kalder det racisme, så jeg har besluttet mig til, at kalde det kulturberigende når vore "gæster" nosser i det.
Den positive kulturberigelse består efter min mening i gode grønthandlere med et udvalg, der får Gasa til at tabe underkæben, noget spændende mad og ææææhhh, ja så kan jeg faktisk ikke komme på mere.
Jo jeg mener også tuneser nr 2 er vippet ud.

tak for dit tutank
svar,det var helt ok.jeg har rejst lidt rundt i verden (laaaangt væk ) og har mødt andre kuturer ,som jeg da helt sikkert har lært meget af .om jeg så kan bruge det herhjemme er jeg meget i tvivl om fordi,ja,fordi vi tilhører forskellige kulturer.Men alligevel,flinke og rare mennesker uden onde hensigter.Men jeg har aldrig rejst i muslimske lande og kommer der heller aldrig,jeg tror nemlig at det er med "fredens religion" balladen starter.nu ved jeg godt at jeg får en masse frelste på nakken ved denne udtalelse,det er jeg sådan set ligeglad med,landet her er ude i en slags lovløs tilstand,visse steder.Der er områder hvor du ikke kan gå,som etnisk dansker.Hvad er det for noget ? og hvor er ordensmagten ? de almindelige borgere danner vagtværn. Ja,og hvorfor gør de lige det ? der er sgu noget galt.

Ja. la34sf
Naturligvis, men stop endlig ikke ved det det, der er titusinder af mullaer der vil familiesamføres, det kan de naturligvis godt blive, bare ikke her i DK, hold øje med det såkaldte lille hjørne Andres fabler om efter EU dommen, vi skal under ingen omstændigheder tilbage til den frie mulla import, både for vores og vores efterkommer skyld, og så se at få sendt ham med alpehuen herut af bageriet, han står i mulla fjernsyn og bagtaler DK på det groveste, det burde der være omgående udvisning for at oplive de bindegale mullaer til at koge over.

Selv tak Amatøren
Jeg tror du har rret i din antagelse om "fredens religion"
Mig får du ikke på nakken for dine udtalelser[:)]

DF vil altid rodvad
være ligeglade med dansk kultur, de mener at den amerikanske kommercielle kultur skal erstatte dansk kultur. De er også ligeglade med bladtegneren, de bruger ham kun til at ramme muslimer generelt.
Tuneserne er dømt på indicier og hemmelighedskræmmeri, det er hverken civiliseret eller retfærdig dom. Det værste er at man aldrig får at vide om tegneren i virkeligheden var i fare.

Er du ikke Pensionisten...
ligeglad med tegneren?
Han er jo dansk.

Jeg er ikke rodvad
ligeglad med nogen mennesker, det er DF der er ligeglad med ham, han er for dem kun et stykke værktøj til at ramme nogle andre.

Men for nogle er det logisk at dersom man ser på andre folk som mennesker, skulle betyde at man hader danskere. Meget logisk for alle primitive, specielt dem der hader dansk kultur, og mener at den skal klare sig selv.

Et bud på, hvad du er Amatøren
jeg vil mene du er paranoid.
Om så samtlige DFére konverterede til islam, ville du mene de gjorde det for at genere muslimerne.
Det er folk som dig, der fremelsker højreorienteret vold mod indvandrere og venstreorienterede, du ved White Pride og den slags.
Uanset om en indvandrer/muslim har begået aldrig så grov en forbrydelse, kan du og dit flæbekor evig og altid finde på en forklaring på deres naturlige adfærd, så det kan vendes mod danskerne.
DF mig her og DF mig der.

Når du nu altid Amatøren
brokker dig over racisme, forfølgelse og diskriminering, viser det kun hvor lidt du egentlig følger med, at du ikke ved, hvem White Pride er.
Men så skal jeg da gerne hjælpe dig. Det er såmænd noget af det værste racistiske afskum du kan forestille dig. Og de er stolte af det. Virkelig ulækkert. Undrer mig du ikke kender dem.

DF Dansk Folkehetz parti har indstillet tegneren bullshit
Til Den Europæiske menneskerettigheds pris. Men prisen vil blive tildelt et menneske der gør noget for menneskerettighederne, og tager ikke det rabiate ekstremist parti DFs tåbelige rabiate indstilling ad notam.

Man ser også andre gale landsbytosser indstille deres rabiate landsbytosser til Cavling prisen, men heller ikke disse tossers indstilling tages ad notam.