Pia Kjærsgaard har patent på danskheden

Pia Kjærsgaard har patent på danskheden DF.
Det mener 48,1 % af vælgerne.

http://www.information.dk/166045

Det har vi andre nu hele tiden vist[:)]

Tyskhed ikke danskhed glarmesteren
Romantiseret alla Morten Korch som var nazist under 2. verdenskrig. Fy for en danskhed .

Tolerance og hygge Firstemmigt
er danskhed, men det står DF ikke for.

DF står netop for spredning af uhyggelig propaganda og deres tolerance er nultolerance.

Al diplomati og sameksistens med omverdenen er blevet ødelagt mens DF har haft indflydelse på dansk politik.

Danmark er gået i noget så udansk som krig med DFs stemmer.

Enten er danskere, der mener, at DF er danske uintelligente eller også er de nationalromantiske og hjernevasket , så de ikke kan se sandheden.

Udskiftet Danskhed Alt Til Alle
For 10 år siden ku man vel snakke om Danskhed men syntes da vi som samfund har mistet en hel del af de danske værdier så som
tolerance
frisind
fredelig løsninger
lighed
ja sågar "hygge" har ikke ret meget spillerum i dagens danmark
og det stemmer vel meget godt overens med at folk i dag ser DF som "danskhed" ...


[:/]

aggression er DFs danskhed Halfdan
Og ødelægger os som folk.

Jeg svarede såmænd også JA, herete
til jeg forbinder DF med danskhed. Men jeg mente nu i negativ henseende..[:/]

Det blev ikke taget ad notam, hvilket siger mere om meningsmålinger, end om at halvdelen af danskerne skulle anse DF for at være garant for danske værdier. [;)]

Jeg mener tværtom at DF (gennem deres aggressive antimuslimske facon og krigsliderlighed i de muslimske lande samt provokende indslag IMOD alt islamisk, der kan gå på to ben!) har været stærkt MEDVIRKENDE til at Danmark nu er en nation, der er truet af terrorismesom som aldrig før set i Danmarkhistorien! Fra at være en nation der var dybt respekteret og beundret overalt i verden, er Danmark under DF`s regeringsperiode (ja for det er jo reelt dem, der har styret skibets retning)blevet forvandlet til en nation der kendetegnes for racisme og småtskåret selvtilstrækkelighed. Ja sikken dog DF har forstået at passe på Danmark hva?

Næh tværtom har DF svigtet Danmark og danskerne, ved at sætte vort dejlige fædreland i så udsat en position, at alm. jævne danskere nu skal gå og frygte for terror på en helt alm. dag i Kbh. - og frygte for sit liv flere steder i verden blot fordi man er DANSK!!.

Så spørgsmålet skulle have være stillet anderledes, nemlig: Har DF forstået at beskytte og værne om Danmark (og danske værdier) i forhold til omverdenen, eller har DF udsat Danmark (og danske værdier) for omverdenens trusler og hævntørst ved at "åbne flanken" med noget så UDANSK som antihumanisme og had mod andre folkeslag (læs: anderledes tænkende..).?

Her gætter jeg på OVER 50% af befolkningen ville svare et stort JA til at DF har blottet Danmark foromverdenen og gjort det betydeligt SVÆRERE at være dansk!!!

Er det fædrelandskærlighed om jeg må spørge? [:O]

At udsætte vores dejlig fædreland for omverdenes HAD er ikke at tage vare på Danmark og danske værdier, men tværtom at lade hånt om sit fædreland.

Det fædreland vi er mange der elsker og aldeles ikke behøver at være småborlige DF`er for at elske.

Pusser [f]

Danmark er ikke DF=facisme worldpeace
Men et tolerant og klogt folkeslag, men desværre på det sidste gået galt i byen, men det vender, tro mig det vender.

Burde en glarmester ikke Ostemanden
være ude at sætte glas i kl. 9:20 om morgenen på en hverdag??

Pas din egen sure ost Glarmesteren
så passer jeg min gesjæft.

Åååh hvor er.......... tuttelut
.......det dog skønt at svælge i indignation hva'?
Iøvrigt ved jeg ikke hvor dine ønsketanker om, at Danmark skulle have lidt anseelsestab i resten af verden stammer fra. Lande vi sammenligner os med kopierer vores udlændingepolitik i stor stil (det kan godt være de starter med offentligt at svine os til, for et syns skyld - Men så luffer de ligeså stille bagefter).
Måske er vores forhold til overvejende muslimske lande blevet lidt værre (de har jo et meget trist forhold til begreber som ytringsfrihed), men hvis du frygter terror er det fordi du er en bangebuks.