Pia Kjærsgaard og pøblen

Pia Kjærsgaard og pøblen aristoteles
Lederen af Dansk Folkeparti er inderligt forhadt af mange. Så forhadt at hun adskillige gange er blevet overfaldet af enkeltpersoner eller af hobe af udemokratiske, voldelige grupper, -gadens parlament, som mener at de skal sætte dagsordenen for Danmarks politik!

Det har i mange år betydet at Pia ikke har kunnet færdes frit udenfor sit hjem. -Ja hun kan ikke engang gå ud på vejen for at klippe sin egen hæk. Hver eneste gang, hun skal ud af sin egen havelåge, skal hun vente på sine to livvagter. -Hun kan ikke bare lige gå en aftentur med sin mand Henrik og nyde nabolaget og få en hyggesnak.

Pia motionerer og cykler gerne. -Også dette skal nøje planlægges med livvagterne, ruten gennemgås på forhånd og èn kører foran i bil og den anden følger efter, også på cykel.

Pias hjem er selvfølgelig også ændret af sikkerhedsmæssige grunde, f.eks. er carport lavet om til stålgarage, m.m.m.

Det er prisen for at sige sin mening, ifølge den danske grundlovssikrede ytringsfrihed - og dèt er hvad ærlige, retsskafne politikere må lide under, fordi pøblens diktatur, stadig har magt.

Mit spørgsmål til Jer er: om i så kan kan lide Pia eller ikke -ønsker i dette "mandfolk" af et kvindemenneske trynet og diktatorisk tilintegjort, til fordel for underlødige, mindreværdige hyklere, som bare sviner hende til ved enhver lejlighed, uden reelle argumenter???

Jeg tænker på pressen, men især to røde debattører, på denne side!

ja eller nej?? tak!!

nej det er anonym
ikke rigtigt et vi må tige stille fordi vi er bange.

super DF..... RTH
de styrer for vildt. Ud med alle de røde kommunistsvin, som altid tror, de er så fandens hellige og kloge.......

Dit indlæg lægger op kaminsky
til en os eller dem, enten er i med os ellers er til en sort/hvid ja/nej retorik der ikke er særlig udviklende eller klædelig. Nu det jo ikke kun Kjærsgård der skal have sikkerhedsvagter, bl.a Kader og Fogh Rasmussen mf har disse behov, hvilket er en sørgelig udvikling.

Politisk uenighed er en ting, men at kritikken mod DFs til tider skingre tone ikke er reel, og uden argumenter kan vel diskuteres og det bliver den!

jamen så ganske ret socrates
vi er helt enige, jeg faldt bare over en to siders artikel over Pia Kjærsgaards betingelser i BT idag og fand dem, virkelig uacceptable og uretfærdige - derfor dette indlæg.

pudsigt nok, har jeg for ca. een måned siden haft eet lignende om netop naser khaders lignende situation, samt et læserbrev, i to aviser - det er rystende.

ydermere har jeg haft indlæg her på siden om det samme om Farshad Kholkhi, som måtte flytte med familien, pga sin åbenmunthed. - næææh jeg mener og taler om ytringsfrihed.

og vi kan også gå videre til Fogh og andre, der er vel en 10 - 12 stykker som har ovvervågelse, som jeg ved!!

SE NU OVENFOR socrates
Disse små mennesker, både i ånd og sind kan jo ikke tåle at der kommer et indtæg, som går dem lidt for tæt på, når de ikke kan klare sig med ord, må de gå over til hvad?? og i sidste ende: VOLD, DET ER GADENS PARLAMENT I EN NØDDESKAL!!

DERFOR MÅ DANSKE POLITIKERE HAVE LIVVAGTER DAG UD OG DAG IND!! KUN FORDI DISSE GAMMELKOMMUNISTER ALDRIG HAR ACCEPTERET AT DER ER NOGET SOM HEDDER DEMOKRATI OG YTRINGAFRIHED OG MENNESKERETTIGRETTIGHEDER I DERES EGET LAND!!

Pia K er pøblen modild
Hun er inkarnationen af pøblens talerør.

Længere er den ikke.

V.H. Modild

pas på dine ........... dalimill
to sdste hjerneceller ikke brænder sammen. Fo mage til over knaldperle skal man lede længe efter da..................

ja ja da socrates
så ankommer det finere voksdug, eller karklud?

har vel ikke engang læst indlægget, eller endsige overvejet at bruge tid på det!! - ser bare navnet Pia Kjærsgaard, så er det nok for karkluden og den gå i selvsving, blindt og ufortrødent, kommer bare med eet eller andet under bæltestedet - ligegyldigt hvad, bare nedsættende, -fordi så er man jo med i selskabet. hvad bliver mon det næste??

tror du har ret jesus
han læser aldrig indholdet, kun overfladen så alt hans dårlige ånde kan forpæste debaten.

enig, men socrates
karkluden må være en hende, umuligt en mand - jeg kan simpelthen ikke forestille mig en mand opføre sig så underlødigt lumpent, -så for så vidt jeg angår, så er karkludden en kvinde indtil hun har bevist det modsatte!.

hvad siger du?

du er pinlig jesus
sådan siger han/hun engang imellem,det virker ikke maskulint.

så bred enighed om socrates
at karkluden ER af hunkøn, eller i hvertfald, sådan lidt....