Piercing i underlæben

Piercing i underlæben rasmusmt
Skal ned og have lavet piercing i underlæben imorgen, så ville lige høre om der er nogen der ved hvor meget hævelsen vil være?

På forhånd Tak !

til Rasmus T. T.Rasmussen
Hvad vil du dog med en sådan piercing.? Kønt ser der i hvert fald ikke ud!!! Og farligt kan det også være

Ikke så slemt Mig1983
Lad dog folk selv være dommer for hvad de gør ved sig selv, eller synes er pænt.. Hævelsen er ikke slem, den varer måske 2 uger. Men det er ikke noget voldsomt. Ikke noget der skal frygtes... Held og lykke :-)

Skal du have en sikkerhedsnål sat i? kedelig mand
Du kommer sikkert til at se tæskesmart ud. Især når der løber rødbedesaft og lignende ud igennem hullet.

uvidenhed... Mig1983
er der nok af....rødbedesaft? Hvor kom den fra?? Tror du selv på den?

svar Anonym
Min var kun hævet et par dage. det hjælper meget med isterninger. Udover det er det selvfølgelig super vigtigt at rense den ordentligt, eks. i saltvand, det tager også noget af hævelsen. der vil på et tidspunkt komme lidt skorpe på ringen, altså størknet væske, dette må ikke køres rundt i piercingen, men skal renses væk.
Til dem som ikke har noget fornuftigt at sige: Lad dog være!

Et hul er hult kedelig mand
og ergo må der kunne løbe væsker ud igennem det den dag hun bliver træt af sin piercing og piller "smykket" ud.

Et kvalificeret gæt, men måske er jeg helt forkert på den.

Mine erfaringer sanessa
Jeg har selv en labret, dvs en piercing, der sidder mellem underlæben og hagen.

Grunden til at jeg valgte det var, at andre, jeg kender, som havde piercinger i læben også kom ud i at skade deres tænder. Piercingen vil hele tiden støde på. Men en jeg kender har så valgt at gå med en guldring, det mærkes ikke på tænderne.

Det er selvfølgelig ikke helt det samme, men lidt i den retning, som en tungepiercing, hvor man lige skal lære at "holde tungen lige i munden" for ikke at komme til at bide i staven. Det er der mange, der har knækket tænder på.

Min stav rammer på indersiden af munden i tandkødet, og ikke tænderne. Det skader ikke noget, og det var hurtigt lært, det med ikke at bide i den, når man skulle spise.

Man skal lære sig nogle vaner. For de første skal man lære at lade være at sidde og lege med den med tungen, for det ser ÅNDSSVAGT ud, for andre...og så er det ikke en udsmykning, så er det mere noget, der gør en latterlig at se på.

Man skal rense det hver eneste dag. Hvis der er noget, der er klamt, så er det der snalder, der samler sig i hullet. Ligesom huller i ørerne, der kommer sådan noget hvidt fælt stinkende affald. Derfor er det vigigt at rense sig ordentligt, så man ikke virker usoigneret på andre...det er jo HELLER ikke til ens fordel. (Til folk med beskidte tanker...brug HARDOL!...Det er piercinger vi taler om.)

Jeg fik lavet min piercing, og så har der overhovedet ikke været nogen ballade med det nogensinde siden. Lidt hævet i starten, men det gjorde forbavsende lidt ondt. Men den gror til med det samme, hvis jeg tager den ud. Jeg har en i næsen også, og der skal også sidde et smykke i, ellers gror det sammen.

Labretten blev/bliver skyllet og renset, som jeg fik forklaret...no problemas. Jeg tror, hvis du følger anvisningerne, så når der ikke at dannes bakterier, og der vil ikke være nogen hævelse eller betændelse. Rens heller en gang for meget end en gang for lidt...og bliv ved i flere uger!

Køb både noget rigtig mundskyllevand og lad være at købe det billigste, du kan komme i tanker om. Det er et dumt sted at spare. Man får gule tænder af det billige (tror det er det med klorhexidin i)....Køb også det de anbefaler til at rense piercinger med. Det virker!

Jeg synes det ser flot ud, hvis man passer det ordentligt. Held og lykke med det.

Den er god nok Anonym
Jeg husker en pige fra min klasse med ring i overlæben. En dag kom hun til at grine så der løb sodavand ud af hullet.

Tak.. rasmusmt
Okay tak.. Ville bare høre om den blev overdrevet hævet, det gjorde min tunge nemlig da jeg fik piercing der..

Til jer folk der har noget imod piercinger, er det nok en dum iden at gå indunder inlæget..
Ellers bare fordi i ikke selv har nosser nok til selv at få det lavet..

Fuldstændig ud i skoven sanessa
Det ville sgu da være en dårlig forretning at udsmykke folk på en måde, så deres livskvalitet forringes.

Hart du aldrig været tæt på en piercing?

Vigtig forklaring sanessa
Hvis man er dårlig til at rense sine piecinger, så bliver hullerne meget store før de gror sammen.

Jeg har aldrig set det der, men jeg kender mange med piercinger

Tak rasmusmt
Tak.. :D

Det er nu ellers fantastisk hvad folk kedelig mand
der er til kropsmodifikationer er parate til at udsætte sig selv for.
Så f.eks. en der fik opereret noget ind i panden så det så ud som om han havde horn.

Enten er man til den slags eller også er man ikke. Forstå mig ret. Det nogle gange lidt svært at sætte sig ind hvad det handler om.

Er det fordi man synes det er æstetisk eller er det noget med at skille sig eller noget der er sjovt fordi det kan lade sig gøre. Er det smerten i forbindelse med processen der tænder nogle.

Labret Mig1983
Det med at der løber noget ud af hullet når piercingen ikke sidder der mere, hører vist sjældenhederne til! Jeg har selv haft en labret med en lille kugle i mange år. Og den er væk nu, har stdig et lille hul, men der har aldrig været noget der er løbet ud af. Hvis du ikke vil have ring, men en stav eller kugle, så få selve piercing staven (dvs den del der stikkes gennem hullet inden kuglen sættes på) i plastic for den beskytter emaljen på dine tænder. Jeg havde først selv i stål og det slider meget på emaljen og tandkødet.

det er ikke så slemt anonym
Jeg har selv både i tungen og i læben, og hævelsen der kommer ved en piercing i læben er på ingen måde så slem som ved den i tungen..den er bare lidt øm mod stød, men det er ikke slemt. hvis du overvejer det med ar o.lign. hvis du engang vil tage den ud, er det en god ide at vælge den mindste stav (siger måske sig selv..men nogen oplyser ikke om at der er ret stor forskel på ar efter den store og den lille). ellers lyder det smart det med plastik stav, for at beskytte tænderne!

Held og lykke ellers, er sikker på du bliver glad for den :-)

Ikke noget entydigt at sige om det sanessa
"Enten er man til den slags eller også er man ikke. Forstå mig ret. Det nogle gange lidt svært at sætte sig ind hvad det handler om.2

Jamen hvad er "den slags"? Det kommer jo an på hvilken betydning det har for en, og det kan være mange ting.

"Er det fordi man synes det er æstetisk eller er det noget med at skille sig eller noget der er sjovt fordi det kan lade sig gøre. Er det smerten i forbindelse med processen der tænder nogle."

Det kan være det hele...ikke enten eller, eller både og...Det kan også være noget man gør for IKKE at skille sig ud, nemlig som en slags kendetegn for den gruppe man tilhører.

Det kan være fordi, man er fascineret af smykkerne, eller den måde de bevæger sig på, når man taler, danser, griner, går, elsker....

Hvis det er fordi man tænder på smerte, så er det godt nok en kort fornøjelse...De mest almindelige i øjenbryn, næse, ører, læber og hage gør ikke ret ondt ret længe.

De mere avancerede gør nok. En stav i tungen kan godt gøre vældig ondt, og en prins Albert? Ja, det ved jeg så ikke så meget om...meeeeen den tror jeg faktisk er særlig smertefuld...men til gengæld siges det, at den gør stor lykke ;o) Ringe i brystvorterne har absolut også sexuelt stimulerende funktioner...

Jeg er ikke personligt til sexuelle stimulanser via piercing, men udsmykning, så længe det ikke er alt for overdrevet. Og her mener jeg kun om mig selv...har ingen holdning til hvad andre bør gøre. Hvad der er pænt på nogen er grimt på andre.

Rasmus T rasmusmt
Endnu en gang mange tak.

Hva med sådan noget som alkohold? Da jeg fik i tungen drak jeg ikke i 3 uger, men må man godt drikke?

Farligt? Nu æwler du vist! anonym
Hvor mange bliver piercet på verdensplan pr. år?
Hvor mange køber skyde, stik, og skærevåben?
Hvor mange køber ski?
Hvor mangekøber motorkøretøjer?

Hvor stor en procentdel kommer til skade eller dør? Hvad er FARLIGT?

Alt er sgu da farligt. Man vover noget, når man gør noget. Gør man ikke noget, lever man ikke. Ergo - det er farligt at leve!

Altså Anonym
Hullet heler jo når man piller sin piercing ud. Ja der vil altid være et ar, men selve hullet lukker sig i løbet af et par dage hvis man piller smykket ud.
Så der er ingen der bør frygte rødbeder.

for helvede!!!! XD Gothic_Bitch1986
Jeg har læst nok af alt det møj om,hvad der kan ske hvis tøzen(eller fyren whatthe****ever)får sig en ring i underlæben!

Jeg har squ da selv 19 piercinger i mit face hvor 3 er i min underlæbe for pokker,og jeg har squ hverken oplevet hverken infektion eller død endnu selvom jeg ligner en der er død rofl!Jeg vil ikke se en eneste skræmmende besked her igen der kan få personen til at lade vær med at gøre det som han/hun gerne vil have!

Gør det dog hvis du virkelig vil søde,lad vær med at tænke på hvad andre synes,mere vigtigt er hvad du synes er smart,og for mig,er piercinger og tatoveringer livet!Tøzen herovre NYDER at være en nålepude,hvis personen her gerne vil pierces,SKIDT med hvad negativt der kan ske,se på det positive!

Bare en besked fra den gotiske pige herovre på Fyn,lol.

Sådan rasmusmt
Sådan skal det lyde.. :D

Do it! sanessa
Her er lidt obs om det http://www.pierceit.co.uk/piercing_info/common_facial_piercings

Go ahead...alle gør det ;o)

http://ironkite.smugmug.com/photos/5771554-M.jpg

http://www.fotosypostales.com/miniaturas/Bebes/G_Baby%20piercing.jpg

http://bigpicture.typepad.com/writing/images/side_pierce.jpg

http://www.theage.com.au/ffxImage/urlpicture_id_1068674286842_2003/11/13/1211ww6,0.jpg

http://hedemarken.org/~trondp/fun/pics/piercing.jpg

http://www.geocities.com/vienna/4677/images/pierced.jpg

.....ikke altid... Mig1983
Jeg har haft piercing der i nogle år og har pillet den ud for et halvt år siden. Jeg kan stadig sætte smykke i hvis jeg vil. Det er aldrig helet. Så det er ikke altid..

Aldrig Mig1983
Og der er aldrig løbet noget som helst ud af mit piercing hul, selvom det er aldrig er helet..

se her: 1989
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=20&conference=241&posting=857761

læbe piercing Blackie
Hej, jeg fik lavet en forgårs og den har ikke været hævet, du skal bare købe en almindelig mundskyl og bruge masser af saltvand, og det er hver eneste gang du enten har røget, spist eller drukket. Brug mundskyl morgen og aften efter tandbørstning og rens med kogt (dog lidt nedkølet) saltvand 2 gange dagligt udenpå, og hav altid en lille flaske saltvand med dig. Men husk at det nedkølede saltvand ikke må ligge mere end 24 timer, da det begynder at samle bakterier. hilsen mig :)

bare latterligt. Skipper fedt skæg
Øh .. Alt det shit du skriver der ik?
Det behøver man slet ikke. Da jeg fik lavet en, rensede jeg den
i ca en uge, så var der ingen problemer der [;)]