Pige med stort behov

Pige med stort behov allinone2
Hejsa
Hvorfor er det sådan at når jeg som pige har et stort behov for ømhed nærhed og sex, ofte bliver betegnet som billig. Jeg kan ikke skjule mit behov overfor min partner. En fyr må gerne være klar hele tiden, men piger må ikke. Jeg prøver at få min kæreste til at læse lidt på www.nov.dk for at få ham igang minddst en gang om dagen som er minimum for mig. Kan godt se at det fylder lidt rigeligt til tiden for ham men vi skal jo sove sammen hver nat alligevel, og jeg sover bedst efter en god omgang sex


den lidt forsømte

??? herman6000
Drejer denne tråd sig om hvordan du får mere gang i manden derhjemme, eller om hvordan du får noget "on the side" ?

Hvad er hele tiden Bimmer ILP
Er det 4 timer uden pause 3 gange om dagen?

Hvis du har lyst mindst en gang om dagen, så
find en mand der passer til dit behov. For du
ender som single, hvis du presser ham for meget.

Held og lykke [;)][s][f]

jeg tror altså peter-uartig
at betegnelsen Billig er opfundet af nogen misundelige medsøstre.
Der er da intet galt med at have et stort sex behov,men selvfølgelig et problem hvis partneren ikke har samme behov.
masser af sex er kun sundt så pøj pøj herfra

... Anonym
hehe du er vist ikke den eneste der har et stort sex behov. Jeg er en 18 årige dreng og har det samme problem. Jeg blev dumpet af min kæreste for 2 månedere fordi jeg havde et alt for stort behov. Vi gjorde det 2-3 gange om dagen ca. 2 timer pr. gang og i weekenderen kunne jeg ikke lade være, så der kom vi op på de 4 gange om dagen. Så jeg tror vist ikke du er billig... muligvis kunne det være at din kæreste er ikke i god form?, jeg dyrker selv styrketræning og løb hver anden dag...

Det er der ikke noget galt i, kære du... klarsyns-klumpen
Prøv du bar at droppe den omgivende moral, og den åndsvage tro...

Sex, Ømhed, Empati, Nærhed, Massage og Kærlighed - er noget af det
smukkeste vi mennesker kan dele...

So get on with it, and feel free...
You are the only one, to make your own life feel good...

Venligst Klaus [l]

vi er ens os to Trille
det glæder mig at se andre har det som jeg, men ked af det på dine vegne.
Jeg har også et meget stort behov, er ikke nymf men elsker bare sex, kærtegn, nusseri og slikke smage og være sammen. OG JA det bliver som regl altid misforstået og man bliver stemplet.
Nu er jeg single igen, og det er skide svært at finde EN MAND! som ikke bliver bange for en og ikke føler sig udnyttet og svag i forhold til. Det er som om at mænd ikke magter at man som kvinde gerne tager initiativ eller aldrig siger nej.

De fleste mænd siger waue sådan en kvinde vil jeg have, MEN det er de færreste der står ved det når det kommer til stykket.

Jeg elsker at kunne lokke min kæreste med udenfor når man er til fest, give ham et blowjob, lade ham tage een op af en mur, og så tilbage til festen, men nej, det er ikke lykkedes mig endnu - utroligt ik?

Mænd er store i munden, når de bestemmer farten og det er for mig bare for langsomt, vil ikke vente på at blive taget, eller lagt op til. Når jeg har lyst, skal han da vide det. og frem med dikken.... hmmmmm

Trille

Det overrasker mig at ExDonJohan
vi mænd virkelig er som i beskriver. Jeg har da aldrig være bange for kvinder med initiativ og lidenskab. Jeg har bare alt for sjældent mødt nogen. De få gange det er sket har det altid været en andens jeg lige har "lånt".
Hvor møder man jeres slags?

du er ikke billig! keld kæp
Hej
Jeg er også en varmblodig fyr. vil meget gerne hav ekram og helst sex hver aften også når jeg er træt. Jeg tænder på min smukke kone, hun er bare ikke så varm tør det nok siges, jeg har ikke fået sex meget længe!. Hvis man er virild og varmblodig og har en god libido og energi er man nød til at have en ligeværdig partner der vil ca. ligesåmeget! Folk er bare meget forskellige find en der vil så tit som dig ...det holder hele livet og giver kærlighed og glæde til at stå imod"leverpostej" i hverdagen med børn arbejde problemer m.m. og holder Jer sammen snak mindre og elsk mere
God fornøjelse varme tøs

han ved ikke hvor heldig han er Anonym
Hejsa, vil bare sige dig at det efter min mening ikke er dig der er noget galt med, men at han ikke er klar over hvor heldig han er.
Mange af os mænd ville være mere lykkelig hvis vores koner havde det ligesom dig, så giv ikke op hans lyst skal nok komme og lige en ting det at du har en dejlig lyst gør dig ikke spor billig, men bare mere dejlig.

Knus Peter