Piger???? Hvad sker der????

Piger???? Hvad sker der???? Jacob
Hej allesammen!

Jeg er en fyr i starten af tyverne, som alle andre på min alder holder af piger. Jeg har haft et par korte forhold og en enkelt forlovelse (ja, jeg var en af de naive!!!!). Pointen er, at det bare aldrig synes at virke med mig og pigerne. Tidligere startede faktisk alle mine forhold med one-night stands (inkl. min forlovede), men efter at hun røvrendte mig med utroskab, løgn og latin besluttede jeg mig for at stoppe de der åndssvage one-night stands - jeg ønsker at tiltrække nogle piger med format og integriteten i orden. Kort sagt: Nogle jeg kunne stole på. Det synes at være det sværeste jeg endnu har prøvet. Senest her mødte jeg en pige i byen (det skal for god ordens skyld siges, at hun er gudeflot), men det var indtrykket at hendes personlighed der tiltrak mig. Men i stedet for at gå i seng med personen inviterede jeg hende ud en 2-3 gange for også at give hende indtrykket af jeg var interesseret i hendes personlighed. Hun havde kort forinden afsluttet et forhold, hvor hendes fyr havde været hende utro. Jeg tog derfor tingene helt med ro, så hun kunne "vokse med opgaven". Pointen er, at hun udnytter min "venlige" natur ved at dyrke sex med én inden vi går ud tredje gang. Jeg synes simpelthen bare det er så svinsk!!! Hun siger at hun vil være venner, men jeg sagde at dét gad jeg virkelig ikke. Endnu engang er man blevet skuffet over tilliden fra en pige. Jeg fatter simpelthen bare ikke piger (og den er klassisk den her). Hvorfor klager piger over at fyrene behandler dem dårligt og ligeså snart man prøver at vise et godt eksempel, så bliver man røvrendt. Virkelig hyklerisk og ondskabsfuldt. Er det bare der har en virkelig dårlig dømmekraft, eller er pigerne i dagens DK i moralsk forfald???? Nogle statiskker tenderer jo også til at piger er mere utro og den slags....

Skærer du ikke lige lovlig... Anonym
mange mennesker over en kam?

Jeg har personligt haft fast kæreste på de sidste 5 år... og inden da var vi begge blevet røvrendt af vores ex'er, så den går vist begge veje du...

Måske skulle du bare prøve at møde folk andre steder end i byen.........

Held og lykke.

!søg andetsteds! bykat ~ landkat
Dejligt at høre om din kovending, men synd at du render ind i sådan en gås. Søg andetsteds; på biblioteket, i musikbutikken, på cafeen, i parken, via sportsinteresser, på seriøse datingsider osv.
Jeg mødte min mand på farmerdating (havde indtil da kun haft korte, mislykkede forhold), flyttede på landet, blev gift og nu har vi sammen et dejligt barn og skøn natur omkring os...

Fuld forståelse... Foxy
det er lige præcis hvad jeg har for dig Jacob i forhold til hvordan du beskriver de piger, som du har mødt. Har selv været i et forhold, hvor jeg har oplevet utroskab (afslørede pigen og ham i sengen sammen) og en fyr, som bare sked på een højt og flot.
Er selv træt af at der findes fyre, som behandler deres piger på nøjagtig samme måde (ikke dig selfølgelig :-)...
Det lyder til at du er en fyr med ben i næsen og det skal du bare holde fast i. Pointen med mit er svar er faktisk at de piger, som du får kontakt med lyder som nogle rigtige røvhuller, men så længe du holder den høje moral, så er jeg sikker at du på et tidspunkt finder en sød pige, som har det på samme måde som dig :-) Det skal lige siges at det ikke er alle piger, som er som dem du har mødt..(mig selv inklusiv).

Knuz fra pigen

Jeg ville... Mette :-)
bare super gerne have en som dig!

Jeg er ikke en pige, der har lyst til at have sex første gang, men vente til man kender hinanden så godt, at med ved, om det er noget... Ikke sagt, at man skal være forlovet og gift, men jeg ville gerne bare hygge og snakke de første gange.

Jeg er sikker på, flere piger har det sådan - så kig det rigtige sted. Det er jo bare lige med at finde det.

Mette

fuck piger massssssssssssssssss
du har bare ret! piger fatter ikke en skid!

til mette massssssssssssssssss
det du siger! har jeg hørt 1000 gange før!! prøv at gå ind på en dating side! og se en dame profil! der står næsten det sammen i alle profiler

hmmm icarus
vil ikke spille mig klog på noget..

men tror sku kvinder og mænd er lige gode om det...
jeg fatter sku heller ikke fyrene i hvert tilfælde.

man kan ikke leve uden...men ej heller med!

vil bare lige komme med et guldkorn, mange af de gudeskønne lækre pir...er tit dem der er løse på tråden, nasser drinks uden at ville noget...og ja....).
vil ikke rakke nogle ned, men sådan kender jeg det nu fra tøsesiden af.

Du er ung og uden erfaring Bimmer ILP
Hvis du vil have en fast kæreste, så skal
du ikke tage dem efter udseende, eller ved
at invitere dem ud.
Det I har til fælles mellem ørerne afgør
om forholdet holder, resten er ren overflade
lir.
Der er kun et formål med "one nights"; sex og
erfaring. Desuden skal du være heldig, hvis
de gider mere end en gang.

Hvordan kan du vide om det holder? Bimmer ILP
Hvis du har skrevet og talt sammen med
hende i nogle måneder, og hun stadigvæk
er interesseret. Så er der større chance
for at det holder i længden.

Mennesker kan ikke leve uden sex i et
forhold, men et forhold er meget mere
end sex.

blir icarus
altså mer og mer nysgerig...

hvor gammel er herreren der gemmer sig bag nicket?

nemli' neseor
man har tit hørt at mænd er svin, men jeg tror desværre at der er ligeså mange kvinder!!!

er ked af at indrømme det icarus
men det passer... står sku tit og korser mig over mine "medtøsers" opførelse på ex. diskoteker... hvad de ikke gør for et par drinks, lader som om de er interesseret...så vil de gerne gramses lidt på og vise bryster.... stakkels fyre.

men vil give bimmer ret, de skal ikke findes ibyen...fælles interesser er en god ting, så er der nogle pir i omgangskredsen, i fitnescentret eller hvor du bruger din tid...så er hun nok at finde der! ;)

Meget gammel Bimmer ILP
Hvornår var det universet blev skabt? ;o)

mit besyv jacob.lykke
jeg vil lige give mit besyv med, for det er en interessant debat du starter her.

man kan altid være uheldig, så lad være med at lade dig slå ud over en pige efter du valgte at gøre noget seriøst ud af dine forhold. prøv igen, næste gang er det forhåbentlig en som er ligesom dig!
man kan sagtens møde sin drømmepige i byen! for de fleste mennesker går i byen idag, men der er nok større sandsynlighed for at møde en med fælles interesser hvis man går til noget.

god vind champ

mh Jacob

sorry men finder dig usympatisk Anonym
citat fra dig:
Jeg tog derfor tingene helt med ro, så hun kunne "vokse med opgaven".

Forklar hvad du mener med det ? Dit indlæg syner ikke af, at du har behandlet hende med ligeværd... Hun er gudesmuk, men det må ikke se ud, som om at der er derfor, du var interesseret, derfor invitere du hende ud, så det ser ud som om, du er intersseret i hendes indre.

Undskyld,- men du virker usympatisk og det tiltrækker ikke ligefrem de "gode" piger. Og opstøver du piger på et diskotek, som er til et seriøst forhold ?

Ja, måske er du en skide sød und fyr, men dit indlæg virker ikke sådan på mig.

vh Anonym

hmm ja ok icarus
så har du nogle års erfaring

Svar til alle... Jacob
Hej allesammen!

Tusind tak for jeres respons. Det er (fandeme) rart at vide der er nogle piger derude med ben i næsen og en moral der er til at beundre. Det er jeg meget prisværdig overfor. Virkelig. Jeg har lige en rettelse til en af de sidste der skrev. "At vokse med opgaven" mente jeg, at vænne hende til at der findes fyre der interesseret i hende pga. hendes personlig (da jeg følte det, troede jeg ikke at hun kunne finde på det andet) og derfor var mine dates med hende også en snak på hyggelig café, hvor vi kunne lære hinanden bedre at kende osv. Jeg tog den ro, så jeg kunne vise jeg var til at stole på.

Jeg har også indset gennem tråd, at jeg nok bør kigge efter pigerne andetsteds end inde i byen. Måske skulle jeg overveje en strikkeklub :-) Nej, seriøst. Mange tak for Jeres råd allesammen. I for fede... (Er i godt humør igen)

Ses forhåbentlig igen snart med bedre nyheder!

Mvh. Jacob

tak for forklaringen anonym
håber det lykkes for dig

vh anonym

Bare ment i sjov prh
Kig i min profil ;o)