Pigmentpletter

Pigmentpletter Anonym
Er der nogen der har erfaring med behandling af pigmentpletter? Vitaminer eller cremer der kan hjælpe på problemet? Skriv endelig. Lhum

Pigmentpletter Titter
Du kan få dem fjernet med laser, alt efter hvor du har dem på kroppen.

Pigmentpletter Sfontana
Jeg har selv pigmentpletter i panden, og det er ikke særligt pænt, ydermere bliver de mørkere når jeg opholder mig i solen.
Jeg har været ved en speciallæge og fået en creme på recept der hedder skinoren, cremen virker ikke umiddelbart, og jeg skulle heller ikke regne med de store virkninger fik jeg af vide, men jeg skal deriomod ha' pletterne bleget efter sommer.
Mit råd, kontakt din læge som kan henvise dig til en speciallæge. Det er kvinder mellem 20-30 år det ses mest hos, og eller gravide eller p-pille brugere.
Håber du kan bruge svaret..

Tak for dit svar Anonym
Tusind tak for dit svar. Jeg vidste ikke, at man kunne blive henvist til en speciallæge. Er det en hudlæge? Ved du hvordan du får dem bleget?

laser migselv
Du kan få dem fjernet hos f.eks privatklinikken.dk - har selv fået gjort det og det koster ikke alverden, det er nok det hurtigste og nemmeste.

creme corinna
får selv nogle når jeg har tilbragt for mange timer i solariet.
har købt fede cremer som f.eks. locobase som skal smøres tykt på efter badet for det kommer ofte fordi huden simpelthen bare er udtøret.

Har selv pigmentpletter HanneM
Bedste 'kur' for mig har været at undgå solen.
Laser hjalp, men gjorde for ondt :-)
Se evt. mere om pigmentpletter.: http://butikgozo.dk/Product-promo.asp?id=9
Hanne

advarelse mod laser behandling sophiiab
Hej
Tænk jer om inde I får pigmentpletter fjernet med laser! jeg blev behandlet på et anerkendt privat laser hospital i nordsjælland - og alligvel overbehandlede de mig så jeg depigmenterede i sådag en grad at jeg i dag mangler pigment flere steder i ansigt-
en almindelig bivirkning fik jeg af vide!!! det hører man ikke meget om!

Laserbehandling, bivirkninger Allina 1
Hej,

det er rigtigt med laser, jeg har haft 5 behandlinger med laser mod pigmentpletter på panden, men efter 2 måneder blev de endnu mere tydeligere (huden bliver fotosenstiv, har de sagt) og det er en del af bivirkning. Jeg vil ikke anbefale det, tænk dig om!!!

Prøv denne creme Leila 27
Super effektive creme, som har reduceret mine pigmentpletter på kinden, og på skulderen http://www.shytobuy.dk/fade-away.html. Synes ikke laser lyder helt så spændende mere :S

Cosmelan Belize
Prøv en Cosmelan behandling!!!!

Jeg havde en stor mørk plamage i panden og plamager på kinderne. Efter allerede en uge er pletterne næsten forsvundet eller lysnet så meget at de kan dækkes med ganske lidt pudder.
Jeg er meget tilfreds med behandlingen og det skulle kun blive bedre og bedre i løbet af de næste par uger :-)

Eneste minus er prisen: 3500 kr. Men det virker!!!!

Cosmelan Larin
Hej Beliz,

Jeg har selv nogle grimme melasma pletter på panden og har betalt for laserbehandlinger mere end 6 ooo kr., det har hjulpet en del, men efter 2 måneder kom pletterne tilbage, ups...

Hvad går denne Cosmelan behandling ud på og hvilke slags pigmentfejl kan den fjerne?

Pigmentforandringer, Cosmelan Tinne
Det lyder spændende, Belize,
jeg har læst om Cosmelan på diverse amerikanske sider, det ser ud som Cosmelan behandlinger giver lovende resultater. Jeg har prøvet en masse cremer og behandlinger, men INTET har hjulpet (jeg har 3 store pletter på kinderne efter graviditet)!! Vil du godt skrive om dine resultater når du er færdig med behandlingen?

Cosmelan Belize
Cosmelan kan også fjerne hormonelle pigmentforandringer-jeg fik dem af p-piller.
Nu et halvt år senere er mine pletter stadig væk, selv efter jeg har været en del i efterårssolen.
Jeg smører mig stadig med cosmelan creamen og bliver også ved i min et år mere.

Jeg fik min behandling hod Bodyfokus på Frederiksberg. Det er en maske du har på i en dag, og så skaller man lidt i nogle dage og vupti.... Pletterne er forsvundet!!

Alle pengene værd ;-)

pigmentpletter marianna
hej.
nu ved jeg ikke hvor du bor i landet, men der er 2 klinikker der har en behandling, der kan fjerne 95% af pigmentpletter på bare èn behandling.
Behandlingen gør ikke ondt og indeholder ingen skadelige ting.
Behandlingen er udviklet af læger i Spanien og er kåret som World no 1.
Den ene af klinikkerne ligger på sjælland og hedder Bodyfokus, den anden ligger i Aalborg og hedder Bodyinstitute

PIgmentforandringer og behandlingsformer Lars Jensen
Ja, blegemidler og laserbehandling er nok de bedste muligheder for at behandle dine pigmentforandringer. Jeg har også læst en del om Cosmelan behandlinger, men jeg vil nu råde dig til at kigge på http://www.sundhedslex.dk/pigmentforandringer.htm så kan du få en grundliggende viden om pigmentforandringer inden du tager den endelige beslutning om behandlingsform. Held og lykke med det :-)

Pigmentforandringer Tinne
Mine pigmentforandringer er i forbindelse med hormonelle forandringer og kaldes melasma. Jeg har også en mørkere hud, så der er flere læger, som har frarådet mig laserbehandlinger. Jeg vil finde en metode, som vil ikke give bivirkninger og forværre pletterne :)

Pigmentpletter Tinne
Har fundet denne artikel http://www.bolandcell.co.za/Cosmelan-or-laser.html , meget spændende:)

Pigmentpletter og behandlingsformer Dermatologen
Hmm, hvad er det for en behandling. Er det laserbehandling? Vidste du, at de fleste dermatologer (hudlæger) fraråder laser i behandlingen af pigmentpletter? Laserbehandling af pigmentpletter bør være sidste mulighed, da der ifølge hjemmesiden http://www.sundhedslex.dk/pigmentpletter.htm er flere risici ved denne form for behandling. Pigmentpletter bør derfor altid behandles ved terapi såsom creme og kemisk peeling. Jeg er spændt på at høre mere om disse klinikker.

Cosmelan Tinne
Jeg vil prøve denne metode, Cosmelan, fordi der ikke er så stor risiko ved den, som ved laserbehandlinger. Det er også en slags peeling, en maske, man skal have på i op til 12 timer, og så bruger man cremen derhjemme, som normaliserer melaninproduktionen. Men det er rigtigt, på flere intern. har jeg læst: laser er aldrig valg nr.1, når det drejer sig om melasma! Er det ikke rigtigt?