Piller mod depression

Piller mod depression Tanyaa
Jeg undrer mig over hvor lang tid det tager for piller mod depression om at virke... Er det noget som vil tage længere tid?

Hvilke piller er = Navn på selve produktet Moderation og moderatorer
Har du det?

Alt er relativt dulkis
hvad er længere tid? Er det 8 dage eller 3 måneder?

Jeg har aldrig brugt antidepressivt medicin (ingen grund til at gøre mig manisk) men jeg har læst mig til, at man nu anbefaler at give f.eks. Zoloft i mindst ½ år, for ikke patienten skal få tilbagefald. Hvor hurtigt man så kan forvente en virkning, når man begynder på præperatet er jo nok ret individuelt.

Du kunne jo spørge din læge, hvad han forventning er.

PILLER Manuela
Der er en tilvænningsperiode på ca 14 dage.
Men nu bliver jeg nød til at komme stærkt igen. Hvorfor tage piller ? Var det ikke bedre at tale med en psykolog om de eventuelle problemer som har ført til depresionen ?
Og ang piller, du må for ALT i verden IKKE tage nogle piller som indeholder benzodiazepiner. Du bliver afhængig af dem, og når du skal stoppe med dem igen, ¨år du de værste abstinenser du , som du ikke kan forestille dig. Og de abstinser varer MEGET længe. Jeg har selv i sin tid fået piller der indeholdt det stof af lægen og jeg kan fortælle dig at jeg nu har gået i 1 ½ år med abstinenser og bl. a ikke været ude for en dør i 6 år, på grund af de skide piller. Jeg har ca 1½ tilbage af tiden med abstinenser.
Kan du IKKe finde ud af om de piller du får indeholder det stof, så skriv en mail til mig, så skal jeg nok finde ud af det for dig.
Venligst Manuela
manuela49@sol.dk

aner det ik lady icarus unloged
men pas på...man blir let afhægig ;)

nej alt er ikke relativt hans erik54
i så fald ville relativismen selv være relativ og dermed ubrugbar som værende defintorisk for noget. Antidepressiv medicin virker typisk efter 2 til max 6(7) uger. Hvis virkningen ikke er indtrådt på dette tidspunkt skal der skiftes præparat eller diagnosen skal revurdes. Mnage hilsner Hans Erik. Nyudannet læge

citalopram Henke
Har selv haft behov for medicinsk hjælp i forbindelse med en depression.

Fik Citalopram - som virkede og blev ikke afhængig af det.

Det tager ca. 2-3 uger før virkningen kan mærkes fuldt ud.

piller onkel joakim
jeg åd nogle(ciprex og cipramil) for nogle år siden. min læge sagde, at de ville virke efter 14 dage. jeg mærkede virkningen efter en uge.

husk der er ikke noget galt i at spise piller mod depression. hvis du har ondt i huen sluger du jo også et par piller

Alt afhængig af Stolliepigen
hvilke piller du får og hvor stor dosis.

bliver man syg af dem alle? lyk
akarin (var de værste) seropat-cipramil-fontex
fonzac-zoloft-demolox-cymbalta.
så stopper man. opkastninger i mange timer, diaree
hundesyg. så bliver man nede i det sorte hul.

det tager tid miniMe
slår du emnet op på nettet, vil du opdage at pillerne kan tage op til 2 mdr om at virke. men pillerne gør det nok ikke alene, tror man selv skal tro på bedre tider, og opsøge "glade" ting for at bryde den onde cirkel.

DET Nina N
det er meget vorskelligt og det kan også være de piller du måske har fået ikke har den store virkning på dig..hvilke piller er det du tager og hvor mange mg er de på?+