Pillerne vender forkert !

Pillerne vender forkert ! Sofie alias F
Pinefulde plagefulde piller.

Det er en daglig pine og plage med de piller!
Her til morgen, drejede det sig om 1 vitaminpille, 2 mineralpiller og 2 fiskeoliekapsler.
Nu ½ time efter, hvor maven stadig skvulper af vand og de sidste rester af musligrøden spises, trykker pillerne stadig så djævelsk i brystet. Når jeg heldigvis en sjælden gang er syg og måske ryger på penicillin, skal pillen knækkes. Føj, hvor det smager!
Hvad gør jeg forkert, hvorfor skal de altid vende forkert, hvorfor ryger de altid i den forkerte hals eller sætter sig fast??

Forsnævring jessebel
Har du nogensinde fået undersøgt om du evt. har en forsnævring på spiserøret?
Det kunne godt lyde sådan, for det er ikke umiddelbart normalt, at man ikke kan synke en hel tablet / pille, uden at den "sætter sig på tværs"!

Måske du skulle overveje, at få det undersøgt om du skulle have en sådan forsnævring!

Kom dine piller i Yoghurt eller Ymer Pillemarie
det får de på plejehjemmene, så kommer de lettere ned hvor de skal være.

Heei Jesse... Sofie alias F
Jeg fejler ikke noget, er blevet undersøgt.

Det virker delvist, men... Sofie alias F
størsteparten ligger som regel tilbage i munden, hvilket gør den næste mundfuld endnu mere plagsom. Kan sagtens spise 3 portioner, førend pillerne er væk!

tyg tyggummi og drik en masse vand først m34
..før du sluger pillerne. Dit problem er, så vidt jeg kan se, nogle udtørrede spytkirtler. Jeg selv har samme problem - jeg skal sluge nogle allergipiller hver morgen, men jeg har meget tør hals om morgenen, faktisk så tør at jeg slet ikke kan synke bare en lille slurk vand!

Det hjælper hvis jeg først tager et stykke tyggummi og tygger rigtig godt på det i nogle minutter - på den måde får jeg gang i mine spytkirtler i halsen - og jeg kan sagtens pludselig drikke en masse vand. Derved kan jeg også sluge pillen.

Måske virker dette råd også for dig...held & lykke..

Pillerne gavner ikke meget Bimmer ILP
Vitaminpiller:
Bør kun indtages om vinteren. Eller
hvis din kost er meget ensformig, så
du ikke får dækket dit behov for vitaminer.

2 mineralpiller
Hvilke type mineralpiller?

Der findes mere kalk i dit drikkevand
end i en kalktabelet.

2 fiskeoliekapsler
Spis fed fisk i form af laks eller makrel
en til to gange om ugen.

Danskerne spilder mia. af kr. på unødvendige
piller, der i nogle tilfælde kan gøre mere
skade end gavn.

Korrekt jessebel
Det er faktisk helt korrekt!

Forskning viser, at hvis man sørger for, at få en sund og variet kost, så er vitaminpiller ikke nødvendigt, og hvis du tilmed drikker mælk, spiser ost eller på anden måde får mælkeprodukter, så er tilskud af kalktabl. heller ikke nødvendigt.

Og hvad angår fiskeolietabl., så er der faktisk ingen dokumentation på, at de hjælper på det ene eller det andet.

Fakta er, at tabl. som Fiskeolie, Hvidløgstabl. og lign. præparater, der ved man ikke helt nøjagtigt hvad det er fra den enkelte plante, fisk osv., som er sundt og gavnligt og derfor kan man heller ikke lave et præparat, som 100% kan erstatte den originale vare!
(Personlig info. fra en forsker indenfor dette område).

Producenterne af disse tabl. håber bare på, at de har ramt rigtigt og størstedelen af "virkningen" ligger formentlig i noget psykologisk hos den enkelte forbruger af produkterne!

Tabletter jkrall
med den mulighed for at du tygger dem!! Du må kun tygge tabletterne hvis der direkte står at det er tygge tabletter, da den "indpakning" som de aktive indholdsstoffer er pakket ind i er der da den har et formål. kan fx være at de skal opløses over et stykke tid, eller først skal opløses i tarmen!!! Denne funktion ødelægger du når du tygger dem!