Pis! Min musiklærer er forelsket i mig

Pis! Min musiklærer er forelsket i mig Janne T
Jeg startede til guitar i august hos en, viste det sig, jævnaldrende fyr.

Det startede rigtig godt og vi snakkede kanon sammen og fik grinet en del. Jeg tænkte at det var da kanon at han både kunne være lærer og ven.

Allerede fra første dag fik han at vide at jeg har en kæreste i forbindelse med noget vi talte om. Jeg har nok også nævnt min kæreste hver gang jeg har været til undervisning - også i forindelse med noget andet.

Nå, her forleden møder jeg ham så i byen. Det er tidligt på aftenen og jeg er ude med nogle veninder, mens min kæreste er hos sine forældre. Vi begynder naturligvis at snakke og grine som vi plejer og jeg præsenterer ham for mine veninder. På et tidspunkt er det bare os der står i baren og her falder bomben så. Han er blevet forelsket i mig og har været det siden 1.gang han så mig. WHAT!!! Øh behøver jeg sige, at jeg blev en kende overrasket og befippet?!
Nå men, vi får det talt lidt igennem og han siger, at han jo er min lærer og gerne fotsat vil agere profesionel, (selvom han lige har lavet skår i den del) så han vil ikke afvise mig som sin elev fremover.

Allright! Nu er jeg lidt i tvivl om hvad jeg skal gøre. Han er en kanon lærer og jeg har lært meget af ham på kort tid, så egentlig vil jeg jo gerne blive. Men ville det være egoistisk overfor ham? Han ved jo jeg under ingen omstændigheder går fra min kæreste!

Og så min kæreste...skal han vide det? Jeg mener, jeg har jo ikke tænkt mig at gøre noget, jeg vil bare gerne lære at spille guitar men det er åbenbart ikke sådan lige til...!
Jeg ved ikke hvad min kæreste alligevel skulle få ud af den information, andet end at bekymre sig unødigt. Og det på trods af, at min kæreste på ingen måde er jaloux anlagt.

Ja jeg lyder nok både naiv og dum, men jeg har ærlig talt ikke prøvet det her før, så ville lige høre et par gode råd fra jer!!!

Jeg er 26 og min lærer er 29

Den er ikke helt nem Samuel-
Måske skal i lige mødes og tale om det eller/og give ham lidt tid til virkelig at tænke sig om en ekstra gang. Sig til ham at det er helt ok hvis han ikke kan magte det og at dit venskab/elevskab står åbent til når han bliver parat.

Nej jeg kan heller ikke se hvad din kæreste skulle vide det for, men hvis du siger han slet ikke er jaloux anlagt, så vover du nok netop ikke noget ved at sige det til ham, hvis det endelig er.


Pøj pøj med det :-)

for alles skyld gubbi_the_great
Ville jeg nok anbefale at du skiftede lærer. Det er jo småtortur for din nuværende lærer, og sætter dig i en dårlig situation, for slet ikke at nævne din kæreste.

Det værste du kan gøre er at behandle din nuværende lærer som en slags reserve, hvis tingene ikke kommer til at fungere med din nuværende kæreste. ville ikke være fair overfor nogen af dem.

Og btw ignorer ethvert indlæg pusserpigen eventuelt laver her i tråden ;D

Ny lærer anonym
Guitarlærere er der masser af, (det er dem der ikke er gode nok til, at spille professionelt) så hvorfor ikke bare finde en ny, der heller ikke kunne slå til i musikbranchen. ? Det vrimler med dem.
Så gør du da ikke ham mere forvirret, og du selv slipper for den akavede situation.

No no no Janne T
Han er ikke en reserve, vil jeg straks lige slå fast [:)]

Hvis jeg skal have ny lærer, så bliver det mig der tager beslutningen, for jeg tror ikke han vil tage den.

Mange tak for dit bidrag, det er jeg meget glad for [:)]


PS: Ved sket ikke hvem Pusserpige er[;)]

ha ha ja, lige bortset fra Janne T
at han faktisk er professionel, fandt jeg ud af for en måned siden. Men ellers har du vist ret[:)]

Det er bare så MØGærgeligt at han skulle forelske sig i mig, jeg følte ellers lige jeg havde fået en vildt skæg ven og en kanon guitarlærer, men der har jo nok været en grund til at han var så sjov og så ivrig efter at lære mig alt på den bedste måde. Hmmm, pis også.

Overvejer om jeg lige skal tage en snak med ham og så derefter sige, at jeg er nødt til at stoppe[:/]

Snakken Janne T
kunne være en god ide [:)] Måske var han bare lidt fuld den aften og lagde mere i sine følelser end der egentlig var. Selvom jeg ikke rigtig selv tror på den[:/]

--- Elvis
Ja nok bedst at stoppe lyder til, du har lidt følelser for ham selv om du ikke vil indrømme det [:O]

Jeg regnede godt med den ville komme Janne T
Den er jo næsten obligatorisk[;)] Jeg har ikke følelser for ham andet end jeg holder af ham som den person han er. Det kan man jo godt uden der behøver være noget i det[:)] Har du aldrig prøvet at en person/ven var forelsket i dig uden det var gengældt fra din side?

....... anonym
En professionel er en der kan leve af det på fuld tid.
Jeg har selv fået undervisning af en halvprofessionel, dvs. han har nogle weekendjob engang imellem, så han må supplere indtægten med noget undervisning.
Det var faktisk ham der sagde, at en underviser er én der ikke kunne slå igennem professionelt [;)]
Ærgerligt fordi han for 20 år siden, levede af det på fuld tid.
Nå, men det var jo ikke ham vi skulle snakke om.

Har du overvejet, om han måske havde fået lidt for meget at drikke den aften og følte sig overmodig og kærlig af situationen. ?
Du kan jo tage en snak med ham, og høre hvad det egentlig gik ud på, det han sagde til dig den aften.
Måske han bare griner og siger at han var vist lidt fuld (hvis han altså var det) og så er der ikke mere i det.
Men hvis han holder fast på, at han mente det, må du skifte lærer, efter min mening.
Det er også muligt, at han siger han ikke mente det, men at du alligevel kan mærke, at det gjorde han, ved at han begynder at opføre sig akavet.
Så tag en føler på situationen, eller hvad det nu hedder. [:D]

prøv at forestille dig f.eks. omvendt
at det var din kæreste der gik til guitar og at den kvindelige lærer var smaskforelsket i ham. Skulle han så efter din mening fortsætte?

f.eks. omvendt

Ja det ville da være lidt mærkeligt Janne T
Men jeg ville egentlig ikke have et problem med det. Men det kommer jo selvfølgelig også an på hvordan ens forhold er og hvor jaloux man er anlagt. Mange faktorer spiller ind.

Men jeg kan sagtens se hvad du siger og har også selv tænkt tanken, men jeg tror det ville være ok med mig. En af hans veninder er smaskforelsket i ham, så jeg tror jeg er vant til det[:D]

Ha ha ja :-) Janne T
Tror ikke han har så mange elever og er vist det man kalder nyprofessionel [:)] Så der går lige lidt tid inden indtægterne gør at han kan leve helt og holdent af det. Så vidt jeg forstod. Men det kan da være jeg bare ikke har forstået det ret.

Jeg har nemlig overvejet om han måske bare har talt over sig den aften. Jeg tror det ikke rigtig, men jeg håber det meget.

Jeg gør som du foreslår her. Jeg tager en snak med ham og hvis han holder fast i det han sagde eller begynder at opføre sig mærkeligt, så må jeg jo skifte lærer. Nu har jeg også vænnet mig til tanken efterhånden[:/][;)]

Mange tak for dit svar[:)]

Giv ham Johnnybg
det slag F...e, så er han alligevel træt af dig bagefter, og i kan lære at spille gitar i ro og mag..

Uprofessionelt at blande følelser ind. Musiker
De fleste musikere underviser ved siden af. Intet uprofessionelt ved det!

Det uprofessionelle er, at en lærer taler om sine følelser overfor en elev. Det gør man simpelthen ikke, hvis man er en professionel lærer, så meget står fast. Han er nok mere musiker end lærer, og har svært ved at gemme sine følelser....

Desværre Elvis
[f][f][f]Har du aldrig prøvet at en person/ven var forelsket i dig uden det var gengældt fra din side?[f][f][f]

Nej, men omvendt sker det jævnligt [l][:*(][l]

Det tror jeg du har ret i Janne T
Det kunne godt lyde som ham! Det er det ihvertfald nu[:/]

Du må tage snakken med ham Mari.
Nu har han ligesom lagt ud og så må du lige finde ud af hvor han står henne. Men noget tyder på, at du er nødt til at finde en anden lærer[:/] Men sig at han skal være velkommen til at kontakte dig igen, når han er kommet videre. Det er jo ærgeligt at miste en god ven og lærer. Har selv prøvet det[:*(]

God vind :-)

Har omvendte problem Sita.
Jeg har kæreste og er helt vild med min idrætslærer. Det går ikke da jeg også er vild med min kæreste. Skide følelser. Bare man kunne bestemme lidt mere over dem [:(]

Ej hvor nitte Kira...
Ok det er ikke så godt. Men det sker jo i mange forhold. Måske du ville gøre bedst i, at finde en anden lærer, hvis det er det fortsætter. Det er noget værre end hende Jannes situation

min holdning anonym mand
Måske skal i lige mødes og tale om det eller/og give ham lidt tid til virkelig at tænke sig om en ekstra gang. Sig til ham at det er helt ok hvis han ikke kan magte det og at dit venskab/elevskab står åbent til når han bliver parat.

Nej jeg kan heller ikke se hvad din kæreste skulle vide det for, men hvis du siger han slet ikke er jaloux anlagt, så vover du nok netop ikke noget ved at sige det til ham, hvis det endelig er.


Pøj pøj med det :-)
--------------------

Allerførst, jeg har det sådan, at når man søger råd, så skal man ikke nødvendigvis følge de råd man får, men tænke over, hvad man føler, når man får dem.

Men here it goes.

Jeg synes faktisk du skulle prøve at snakke med ham, for at se om I kan få det til at virke som venner (du så jer som venner ikke) igen (måske det kræver en pause, måske I kan klare den med samme - det afhænger af jer begge to (og måske din kæreste)).

Og måske, hvis du vælger den her løsning og prøver at få det til at gå, ja jeg ved det ikke (har ikke ret meget forholdserfaring) men med hensyn til om din kæreste skal vide det - jeg siger prøv at forestil dig, at det var omvendt - måske det er bedst, hvis du fortæller ham det (så det kommer fra dig - ikke andre), jeg ved det ikke. Du siger han ikke er jealoux anlagt.

Meget fint svar Janne T
Jeg har tænkt mig at ringe til ham i dag og høre om vi lige kan snakke sammen. Og så beder jeg ham om at tænke sig om en ekstra gang, men det hele peger jo nok hen på, at jeg må finde en ny lærer. Har vænnet mig til tanken nu og har da også været lidt rundt på nettet og kigge efter andre lærere.


Jeg har fortalt det til min kæreste og han syntes bare det var sjovt [:D] Men den reaktion havde jeg nu også regnet med[;)]


Mange tak for dit svar


Mht at se det omvendt, så er jeg vant til at en af hans veninder pludselig begyndte at rende i røven på ham og blive helt vild med ham, så jeg er hærdet på området[:)]

Ja det er ikke så let Janne T
Nogle gange kan de følelser stikke af med en.

Jeg havde nok taget sæsonen ud og så valgt en anden lærer, hvis jeg stadig var vild med fyren. Men det kan jo være det kun er fascination der drager dig ved ham og det kan hurtigt gå over[:)]

Meget held og lykke med det projekt[:)]


Og nej, følelser kan man desværre ikke altid styre, men det er i bund og grund nok meget godt[:)] Vi skal ikk styre for mange af kroppens naturlige signaler

der hvor han smadre guitaren [:)][:)][:)][:)]
Prøv at spille noget Jimmy Henrik musik

Du skal tage det helt roligt. Felix
Du er sikkert ikke den eneste elev,han har følelser for. Lyder som om han slet ikke kan administrere den nærhed,som en musiklærer får med sin elev. Fortsæt du bare,med mindre du selv er tiltrukket af ham?

Ja det kan da godt være Janne T
at han bare er sådan en følsom musikertype, der falder for mange :-)

Jeg har besluttet mig for først lige at tale med ham og hvis han holder ved, så stopper jeg. Det må være den vej det skal gå

Jeg har selv været den lære Jonathan..
Og jeg ved godt, at man skal være professionel omkring sine elever, men det afhænger også af graden af forelskelse.

Jeg underviste også en meget charmerende pige i musik for et årstid siden. Jeg blev så forelsket at jeg ikke kunne passe mine timer med hende ordenligt, så jeg mente det var mest professionelt, at sige det som det var[:/]

Hun har en anden lærer nu og jeg ser hende privat af og til. Hun er stadig en sød pige, men jeg er heldigvis kommet videre og hun tog det meget pænt.

Jeg ville bare lige give hændelsen en ny vinkel[:)]

Jeg havde ikke set det på den måde Janne T
Men det kan der da være noget om. Jeg mener, hvis man ikke kan passe sin undervisning som lærer pga det ogdu ikke ved hvor længe personen har tænkt sig at fortsætte, jamen så må man næsten ud med det

Nu har jeg talt med ham Janne T
Han indrømmede det var meget uprof at fortælle om sine følelser, men de var så stærke at det enten måtte briste eller bære. Dog regnede han dog godt med at det ville briste, men tog chancen.

Han vil ikke have at jeg stopper, men det har jeg besluttet mig for at gøre. Det er vi vist alle bedst tjent med. Vi kan ses privat ude i byen når han ligesom føler han er vel ovre det.

Pisseærgeligt altså, især fordi man jo ikke engang selv aktivt er skyld i det!

HmMange tak for alle jeres svar. I er naturligvis velkomne til at kommentere på udfaldet også[:)]

Godt du fandt en løsning Landi
men ærgeligt at han skulle gå hen og forelske sig dig, det er jo ikke sikkert i kommer til at genoptage jeres venskab igen.

Men det håber jeg dog i gør. Der går bare nok noget tid

okay anonym m
jeg prøver at sætte mig både i dit og musiklærerens sted (og lidt din kærestes) ud fra hvad jeg ved om det her.

Allerførst, jeg kan godt forstå, du har gjort som du har gjort.

På den anden side set, så tror jeg hvis jeg var musiklæreren, så ville jeg gerne have en chance for at vise, at jeg kunne tøjle følelserne efter de havde været ude at blive luftet. Du skulle dog sikre dig, for din egen skyld, at aftalerne i starten kun bliver fra gang til gang. Efter hvad du skriver, så tror jeg godt din kæreste ville kunne have accepteret det.

Okay jeg har ikke meget forholdserfaring selv.

Men nu har han luftet sine tanker, og nogle mennesker, er så i stand til at tøjle dem, men som sagt, du skulle i starten kun forpligtige dig fra gang til gang. Jeg tror sagtens han ville kunne forstå det, og viste det sig ikke at du, så ville han vide det fra praksis og ikke bare fra teori. Det er nogle gange bedre. Men som sagt, jeg forstår alligevel godt dit valg.

Tak for dit svar :-) Janne T
Vi har stadig hinandens numre og vi agter at gå til koncerter sammen engang i mellem, da vi har fuldstændig identisk musiksmag. Så helt mistet kontakten til hinanden har vi ikke [:)] Jeg kan sagtens forstå hvad du siger, men i længden tror jeg det ville distrahere mig, at have en forelset musiklærer siddende lige ved min side, mens jeg terper teori og praksis [:D]

Jeg tror den "ordning" vi har nu er fin og der er ingen af og der drikker ret meget til konceter, så tror det kan lade sig gøre [:D]


Mange tak for dit svar, jeg synes det var rigtig fint at få din vinkling på det også[:)]

Vi holder vores venskab Janne T
Men det bliver nok indtil videre holdt på koncertplan[:)] Vi går til præcis de samme koncerter og vi har tænkt og at mødes der. Det ville nemlig være ærgeligt at kaste venskabet helt over styr[:)]


Mange tak for svar[:)]

Pirreligt Tattaa
at ens musiklærer er vild med en[:)] Men ikke fedt når man har kæreste[:/]

meget klogt af dig tutank
at stoppe,det lyder ikke som om han har nogen proff distance til sine elever.Der ville,helt sikkert, også komme noget senere,så godt du stoppede.Find en anden lærer,der er mange af dem,og selvome ham her var dygtig,så er der nok nogen der er lige så dygtig,sådan er det nemlig i den branche ,der er altid en gut nede på hjørnet,der kan spille bedre end de andre.Jeg har nu aldrig været lun på dem jeg lærte at spille guitar.Det hænger nok sammen med at de allesammen var af hankøn [:D]

hmm anonym
hvis du elsker din kæreste og virkelig ikke er interesseret i læreren, så kvit straks guitarundervisningen og spar dig mange problemer, jalousi, egen tvivl, behov for bekræftelseshit mv.

er du derimod frisk på at tage chancer, ja, så er du frisk på at tage chancer

velbekomme og okay ja anonym m
hvis du tror, at den viden du har om det, vil distrahere dig, så er det nok rigtigt valgt. Altså selvfølgelig var jeg klar over, at den viden ville påvirke dig, men ikke hvor meget, du ville blive distraheret af det.

Og det lader til at I kommer til at ses, så på den måde tror jeg ikke han føler sig "fortabt" over hvad han har gjort og hvad udfaldet er. (Fortabt er ikke det rigtige ord, men jeg kan ikke lige finde et bedre.

ha ha ja Janne T
det kan muligvis have noget med det at gøre :-)


Jeg har allerede fundet en anden lærer...af hunkøn. Dét kan vel ikke gå galt :-)

Jeg ved hvad du mener :-) Janne T
Jeg tror også det er en god middelløsning jeg har fundet her og han virker til at være tilfreds med den også :-) Har sgu lidt ondt af gutten :-)


Har nu fundet en kvindelig lærer, så jeg satser på jeg ikke oplever mere af den slags :-)

Jamen ork Janne T
guitarundervisning er kvittet :-) Eller ihvertfald med ham.

Jeg har fundet en anden lærer - en kvindelig en af slagsen.

Min kæreste ved besked, men grinede bare af hele showet. Præcis som jeg havde regnet med :-)

Jeg agter at se min lærer til koncerter engang i mellem - efter hvad han nu kan overskue.
Vi har identisk musiksmag, så vi går til de samme koncerter og render alligevel ind i hinanden. Gider ikke have at det skal være akavet, så vi tager derhen sammen og følges ad som venner. Da det ikke er ret tit, ved jeg at det nok skal komme til at gå :-)

Hold nu op! Den der ser.
Hvor meget suppe kan du koge på det ben?

Du har `ondt af gutte` sir du - slap dog af. I morgen er det en anden elev han tænder på, hvorfor tænker du så meget på hans tilstand? Tror det mere er dig, der lægger alt for meget i dette. Mænd er hurtige, både til at afprøve om der er en chance - og til at glemme igen, når de afvises. For derefter at satse på en ny. Det er også meget normalt, at der i musikENEtimer forekommer den slags blandt unge jævnaldrende.

Så tag det nu roligt. Du vil godt være venner med ham - hvorfor mon?

Tror problemet er nok mere hos dig selv. Du mangler nok bekræftigelse, ellers havde du heller ikke gidet skrive ind til sol om dette. Bare min mening.

Enig med dig. Den der ser.
Hun vil jo ikke slippe ham. Hun mangler bekræftigelse og er åbenbart inderst inde selv vild med ham. Sådan læser jeg også teksten og al denne virak, bare fordi en lærer i fuldskab har antydet, at han var lidt lun på sin elev. Hun lægger mere alvor i det, end hun burde, hvis hun er ligeglad.

Samtidig med hun har ondt af gutten, vil hun meget gerne fortsætte med at have ham som `ven`...hvorfor mon [:D]

flere typer mænd anonym m
Jeg vil godt lige have lov til at slå et slag for, at alle mænd ikke er ens.

Ja, der findes mænd, som du skriver om, men der findes også mænd, men kan du virkelig udelukke, at det ikke bare var Janne T at musiklæreren forelskede sig i.

Ja, der findes faktisk mænd (og sikkert også kvinder), der forbliver forelskede i den samme efter en afvisning, og derefter så prøver at lægge følelserne "lidt på hylden" for ikke at dumme sig over for vedkommende igen. Det værste for dem, kan sagtens være, at vedkommende de var forelskede i forsvinder ud af deres liv - og de kan så leve med at have en ven i vedkommende.

Okay, jeg vil ikke udelukke, at han kan finde på at gå efter en ny ret hurtigt, men han behøver altså ikke være sådan.

Til gengæld synes jeg ikke Janne T, virker som en, der mangler bekrærtigelse, jeg synes til det virker til, at hun faktisk får den ud fra de ting hun skriver.

Hun er bare høflig og svarer tilbage når hun får råd, der viser nye vinkler på sagen, og så kan hun sagtens være typen, der gerne vil såre vedkommende så lidt som muligt, sæt nu hans følelser er reelle.

Hun lægger alt for meget i det. Den der ser
Hvis hun virkelig har så `ondt af gutten´ som hun skriver, så er det mere end underligt at hun vil fortsætte et venskab med ham. Manden har jo ikke forstyrret undervisningen, med at lægge an på hende eller andet. En våd aften fortæller han om nogle følelser, han har haft. Hvis det virkelig var så alvorligt at Janne T ligefrem siger hun har ondt af ham, er det bedste da at lade manden være i fred!

Mange varme følelser opstår mellem unge jævnaldrende, specielt i en lærer elev situation to til to. Har selv været elev i sådan en situation, så jeg kender det. Tror hun ser lidt op til ham læreren også, fordi han sikkert er en god musiker. Hendes beundring tænder han sikkert på.

Bild os ikke ind at dette kun er ensidigt fra ham, så ville hun ikke køre sagen op på det plan hun gør. Hun kunne jo bare tage det let, som man ville gøre, hvis man selv er uinteresseret, og han ville forstå der ikke var noget at komme efter, og ville aftænde.

Har selv prøvet det.

gå nu free live
hej
du skal finde en anden lærer med det samme

Det er det i gerne vil tro Janne T
Men hvis jeg gav jer ret i dette, ville det for det første være at lyve og for det andet ville det være at debattere på et falsk grundlag

Du har forstået det Janne T
(og det har langt de fleste andre også). Tror bare nogen vil have en lidt bedre historie ud af det, end der egentlig er[;)]

Det ville forresten glæde mig overordenligt hvis han fandt en anden, det ville gøre det hele meget lettere.

Tak for dit svar[:)]

"Den der ser" Ole...
ser åbenbart meget forkert

Åh, Janne MusikPalle
åh, Janne, Janne, Janne
hvornår kommer den dag
hvor jeg tør ta' din hånd
og vi kan stikke af
sammen..ba, ba, ba... [:D]