Pisser mig af

Pisser mig af nikogjay6
Hej.. jeg er en pige på 16 år og jeg har en veninde der er 15 år.. jeg er meget glad for hende og sådan men når vi er sammen og folk ser på os, så siger de at vi ligner meget hinanden (udseende mæssigt)og det pisser mig af.. for jeg synes slet ikke vi ligner hinanden på den måde.. Jeg er synes hun er pæn og sådan men ikke for at være ond så synes jeg at jeg er 100 gange smukkere end hende.. Det gør mig faktisk ret trist når folk siger sådan om os.. Jeg ved godt jeg lyder som en mær men det er jeg ikke og jeg vil bare ikke sammenlignes med hende på den måde..
Men jeg har tænkt mig ikke at være sammen med hende mere for hvis folk ikke ser os sammen så kan de heller ikke se om vi ligner hinanden..
Hvad synes i jeg skal gør..`?
ps jeg hader at blive sammenlignet med en anden udseendemæssigt ..grrr [:(]

Undskyld, Anasia
men hvad vil du have vi skal svare på det?

At det er synd, at I bliver sammenlignet? At du er heldig med at være pænere end hende? At du selvfølgelig skal stoppe med at ses med hende, så I ikke bliver sammenlignet?

Det jeg synes, du skal gøre er, at øve dig på at blive en god veninde, for du lyder helt ærlig lidt overfladisk...
I øvrigt skal du vide, at det med at være smuk kan i din alder være forbigående. Om et par år kan din veninde sagtens være meget smukkere end dig - og måske for resten af livet... Så måske er andre værdier og gode venskaber væsentligere...

åhhh altså dulkis
- pigebørn, når de er værst[:(][:(]

Ak den ungdom flaks
Tja, du er vist ikke nogen særlig god veninde. Er du sammen med hende fordi det booster din selvtillid at være sammen med en der er grimmere end dig? For så at stå i et godt lys selv? Hvis det er dit største problem, så vær taknemmelig.
PS-Jeg tror slet ikke jeg ville bryde mig om at blive samlignet med dig, overhoved.

helt ærligt så ara
synes jeg, at I unge piger mange gange ligner kloner - I er totalt ens. Helt ærligt, så lyder du ikke som en veninde jeg gad beskæftige mig med, hvis dit (og hendes udseende) er alt hvad du kan gå op i.

Øøøøhhhh...??? Liga
Bliv voksen og tag` dig sammen... tsk tsk.!! Helt ærligt.. Vær dog glad for de kommentarer i får.. jeg kan ikke rigtig se, hvad problemer er ?