PixMania er et FUSKER site!!

PixMania er et FUSKER site!! Anoop
Hej Alle.. jeg købte d. 2008-06-11 en mp3 afspiller via Pixmania.com.. Valgte netop denne da den var super til lagring og sikkert også fin nok som mp3afspiller. HOVEDEPARTEN af køber var klart af den havde 8 GB.. Min gamle mp3 var lige gået itu, den havde 4gb så ville jo ha mere plads når jeg købte en ny.. sådan tror jeg mange har det?! [:D] Modtager den en uge senere og stikker den i computeren og finder ud af at den for det første er LAAANG tid om at overfører numre, iforhold til andre "alm" mp3 afspillere. men efter en del tid får jeg smidt musiken over på. sætter mig i bussen med musik i ørene, men da jeg vil skifte mappe, finder jeg ud af knapperne de er meget løse og tænker ÅH NEJ,, det sker bare ikke! For ku slet ik overskue alt det med t ilbagesending osv[:/]

Har den overbevisning at når man køber produkter, SKAL de bare virke!
Da jeg når frem og den har ligget i lommen, tager jeg den op for at skifte nr. her har alle knapperne drejet sig og kan slet ikke trykkes på mere!!! [:O]
Jeg tænkte, ok.. billigt L*** men SÅ BILLIGT at den har en levetid på ca 3 timer er DA UDUELIGT!!
Jeg prøver at finde rede i deres hjemmeside om tilbagesendelse, damn det er svært.. man kan ikke ringe, desuden foregår AL kommunikation på dansk i mails?! FATTER jeg nada af!

Korte af det lange er, at de giver mig porto til tilbagesendelsen, så jeg betaler kun pakken, ca 12kr så tager det ca 2-3 uger for pakken at komme frem. (til deres "FRANSKE lager" Som de siger i en mail)det underlige HER ER!!! At jeg sender pakken fra DK til sverige!? Så mit produkt flyver fra dk, til sverige, for at rejes til et fransk lager??!

Hva er det for en forretningsform! Jeg er lidt i chock, faktisk. syntes det er vildt, her findes sådan et firma, her i dk som har SÅ DÅRLIG kommunikation med kunderne.

Er der andre som har købt noget hos dem som har fået samme produkt kvalitet eller på anden måde gode, dårlige oplevelser ville jeg gerne hører om dem[:)] For SÅ skal de sq fældes!!!!!!

- Dagen idag,venter jeg stadig på min mp3 afspiller!! Har sendt den tilbage for 3. gang har idag modtaget en mail om at de har modtaget mit produkt. så det jo så en 3 uger siden jeg sendte den tilbage. Men, når jeg får den 3. mp3´er og hvis den heller ik virker må jeg gå ud fra jeg kan få mine penge tilbage?! For de SKAL vel kører efter dansk købe lov når de sælger i dk?!

Mvh den uheldige net indkøber! (Har ellers ALDRIG FØR haft problemer, Hverken med kundeservicen eller produkterne)

Pixmania har været udhængt i pressen.. Jønke400
Utroligt at de ikke har skiftet navn endnu, da det kom frem så vidt jeg husker, at bagmanden er relateret til hells angels og alt muligt andet godt og i det hele taget tager røven på sine kunder.

fuck, et svin

- Det har jeg ikke hørt før! Anoop
.. - Men uanset om man er rocker eller ej, skal firmaet overholde reglerne. PRÆCIS lige som alle andre!! Synes ærlig talt det er SKRÆMMENDE hvor mange firmaer i dk som benytter sig af hullerne i loven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

F*** et lorte land!! [:O]