Pladder!!

Pladder!! mor Karen
Alle disse unge bøller og ballademagere - sikke et held at de har noget at hænge deres hat - på. Det eneste de ønsker er at lave vold og ødelæggelser. Jeg tror såmænd ikke at de tænker på politik/religion. Det gør de kun når de bliver pågrebet.

De danske "autonome" unge er ikke et hak bedre. De sørger også for at få afløb for deres voldstendenser ved diverse demonstrationer - og så kalde de det politisk manifestation. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide, hvordan smadrede butiskruder, bomber i tog og andre steder, skal kunne fremme deres sag. Men jeg er nok bare for dum...

"Det var Jyllands-Postens blasfemiske karikaturtegninger af profeten Muhammed, der fik de unge mænd bag to mislykkede bombeangreb på tyske regionaltog til at gå i aktion, siger tysk politi.

En af de hovedmistænkte Youssef Muhammed el Hajdib, der blev anholdt i Tyskland den 16. august, "opfattede (tegningerne, red.) som en fornærmelse mod islam fra den vestlige verden, sagde Jörg Ziercke, der er chef for Tysklands føderale politi.

Ordene falder i et interview med det tyske ugemagasinet Focus, der udkommer mandag.

El Hajdib og den anden hovedmistænkte i det mislykkede bombeanslag, Jihad Hamad, der blev anholdt i Libanon den 24. august, var også påvirket af drabet på al-Qaedas leder i Irak, Abu Musab al-Zarqawi i juni, siger politichefen.

Lørdag meddelte de libanesiske myndigheder, at de har anholdt endnu en mistænkt i sagen."

ja, vi bor i et olding
smørhul, hvor der ingen konserkvenser får.
Er de så utilfredse med Danmark, så kan de jo rejse til et andet land, og det gælder både dansker, som udlændinger og også unge som gamle.
I dag kan man jo rejse ud i verdenen, så hvorfor pokker blive i er land, man ikke er tilfreds med????
Nej jeg tror kun disse rebeller vil lave ballade de har nok ikke noget de gider at lave, for de kan da blive avisuddeler, så bliver de naturlige trætte.

Og hvem siger det? anonym2006
Hvem siger de overhovedet har sagt det. Det er da ikke en skid andet en symptomatiske andenhåndsoplysninger til en konfliktliderlig presse.

Værdien er jo en anden med de der "manifestationer" end hvis de bare er nogle balladebører. Der ville jo ikke være noget at skrive om......

Lad være med at være så naiv.