Pladder romatik

Pladder romatik beritom
Denne side er efterhånde ved at ligne et stor dryppende tårevædet lommetørklæde.
Kvinders romanbladsagtige forhold til livet slår så tydeligt igennem.
Kvinder tror at de skal have ret...kvinder tror stadig på ridderen på den hvide hest(santa claus)...stakkels kællinger for alle riddere har en lille øldrikkende doven mand inden i som ikke kan fordrage deres veninder.

Ridderens stor omsorg og tilfredsstilleses % forsvinder efterhånden som nyhedsværdien i prinsessen er væk...hun ender med et være et hul som manden synes kræver alt for meget energi som skulle være brugt til jagt på en ny og ukendt prinsses.

Kvinder vågn op og lev med jeres dovne mænd på sofaen/foran tv'et eller hvad jeres mænd nu laver.
Tro ikke på venindernes/ugebladenes budskab om det eventyrlige ved en ny partner...du ender altid med spejlbilledet tilsidst.

Måske skulle du... DDD
Kigge dig i spejlet engang. Hvad for en kvinde kan du forvente at får, hvis ud synes det er ok at ligge på sofaen hver aften hele ugen.
Det er vist dig der er kørt lidt af sporet.
Der findes (i hvertfald i mit eget tilfælde) meningsfulde forhold hvor man laver andet end at ligge på sofaen. Klart kan det også være rart i perioder hvor man har meget at lave, men DAMN man skal da også lave nogle ting sammen. Ellers går forholdet i stå, og man har ikke længere noget at fortælle hinanden. Det kan SAGTENS lade sig gøre at snakke om tingene hvis de er gået lidt i stå, og få gang i hjulene igen. Både med sex og samliv. Intet hjælper på sagen så meget som en ferie alene uden unger eller andre venner. Planlæg ferien og ting i gerne vil se, mens i er på ferie. Få nogle oplevelser sammen. Find evt. en fælles interesse i kan dyrke sammen. Jeg opforder ikke til at finde en ny, eller smide den gamle ud, men KOMMUNIKER. 90 % af problemer i parforhold kommer af at kommunikationen er gået i hårknude. Kan i ikke løse op for knuden selv, så gå til par terapi, eller involver en af jeres venner som kan hjælpe jer i gang. Vi kender alle sammen en som forstår sig på psykologi, og tit er det lettere at se udefra hvor kommunikationen går galt.
Jeg ved ikke hvorfra du har fået ideen at man bare kan lade stå til og at det skal kvinder bare finde sig i, med ølvom og dovenskab. Du må da være fra det sidste århundrede...
MVH
En for hvem det lykkes

Du har jo ret Anonym
Jeg må indrømme jeg desværre må give dig ret..

Vi kvinder er pladder romantiske ...

Min erfaring siger mig, lig dig på sofaen sammen med ham.. tag det hele lige så afslappet som ham... på et tidspunkt er han træt af der ikke kommer mad på bordet, der ikke er rent tøj, der ikke er handlet ind så der er kolde øl *S*

Nyd livet.. lad være med at bruge det på på brok og sure kommentare....

Solskinsmiss

sludder og vrøvl........................... bassetrolden
Jeg vil bare lige sige, at du ikke kan generallisere mænd.
Jeg er selv en af slagsen (mand), og jeg elsker simpelthen min kone overalt på jord. Jeg er IKKE som andre mænd. Jeg betragter ikke min kone som bare et hul. Fy for fanden for de mænd der gør det. De ved åbenbart ikke hvad der er godt i så fald. Jeg laver ALT det huslige og tager mig af børnene, mens min kone er på arbejde. Jeg er ligeså huslig, når jeg så har arbejde. Jeg mener og det gør min kone også at man må hjælpes ad med tingene, hvis venskab og kærlighed skal vare ved.

HVilken tidsalder eller hvor lever du? anonym
Kan ikke genkende det med at kvinden sørger for mad, rent tøj og handler ind. Hos os er det sq mig der gør det, mens jeg også passer ungerne + 1000 andre ting.
Kvinder lever i en drømmeverden som de kender fra serier og ugeblade! Manden skal være ridderen, men han skal samtidig være blød, deltage i alt og have overskud til det hele. Prøv lige at se hvilke krav der stilles idag til manden!
Lær dog for pokker at vi er forskellige og at I ikke partout skal ændre på en mand så snart I har mødt ham!
Hilsen en der har været gift i +10 år og som egentlig er lykkelig, men som faktisk selv laver maden til hele familien, vasker sit eget tøj og handler ind!

enig med bassetrolden moi
man må hjælpes ad begge to for at få tingene til at køre, ellers ender det galt på et tidspunkt. Hvis nu begge parter i et ægteskab prøvede at behandle hinanden med respekt, så tror jeg ikke at Danmark ville have en så høj skilsmissestatistik, som det desværre er tilfældet i øjeblikket. Bare et synspunkt.

hmmm latterligt millle
vi er da nogen der har fundet den eneste ene som aldrig har bøvl.....

Tror da nu vil jeg mene *S* Anonym
Læs.. Er ironisk...
Nyd livet skriver jeg jo

Alt alt for meget brok Anonym
Jeg mener.. Kvinder er så gode til at brokke sig .. mener vi skal da nyde livet og have det godt der hvor vi er..
Men ærligt talt søde.. burde du ikke finde et andet sted at være.. du lyder da ikke særlig lykkelig der hvor du er ???

Knus

tjaaaa.....! kamillatoftwiborg
hejsa..........!
jeg tror sku ikke at alle her livet brokker sig over vores liv men der er sku nogen kvinder/mænd som ikke fortjener at bliver behandlet på den måde de gør.
men jeg tror bare at nogle folk glemmer at livet ikke er en dans på roser hele tiden og derfor klager meget over tingene når der enlig kommer noget slinger i valsen.
og for det andet er vi vel her inde for at give dem som har brug for et godt råd, om det så er om folks dovne samlever eller andet.
tja det er bare min mening
knus kamilla

Trist! diadectes
Jeg må sige, at dit syn på parforholdet er temmelig pessemistisk. Det virker som om du ønsker at bebrejde hele verden for noget, du egentlig kun selv er herre over. Jeg håber, du en dag finder ud af, at tilværelsen ikke behøver være sådan, som du fremstiller den. Men selvfølgelig bliver det ikke bedre, før man selv begynder at ændre opfattelse.

jamen dog vibemus62
Stakkels,stakkels lille soulmate..........

Kvinder og romanblade?? auntie
HEj Soulmate

Jeg synes du skal læse et par romanblade eller 4.....Du vil nok blive lidt overrasket.
En del af dem er nemlig ret så anderledes og opmuntrende læsning for den der har lyst til en veludstyret prins i pæn indpakning...He HE HE ;-))

og din kvinde bruger dem sikkert til at opnå erstatning (håndsex) i nogle af de mange timer du tilbringer i sofaneseren med en bajer eller flere, hvorefter du i mangel af bedre (læs af dovenskab) får lyst til at stoppe sjoveren i hullet - selv om hverken den eller du har set vand og sæbe i dagevis... selvfølgelig gider hun ikke - hun har jo klaret sit problem tidligere..HE HE

Så kan jeg sgu godt forstå kvinderne går ud og forsøger sig på markedet igen.....der er nemlig ikke kun en spandfuld, der er et landfuld - så den gode partner findes ude i verden...og jeg har heldigvis en af dem...

god vind Soulmate - E_F_K!!

Hæhæ du er god beritom
Tidsalder.....hvad snakker du om...du tror at det der er sket de sidste 10 år sletter alt hvad der er sket i 1000 år før....ja kvinde din Såkaldte frihed er kommet indenfor de sidste skallede 10 år og vi kan jo håbe at det er en modedille som alt andet, jeg formoder ikke at du ved, men livet har en tendens til gå i ring og det samme sker i et forhold.

macho-pis Anonym
For mig at se virker det mere som et cover up..... Noget siger mig at det er fordi du er typen der helst vil ligge på sofaen og få alt serveret.....
Hvad er der galt i at drømme, dvs at der også er noget galt i at håbe på at man vinder i lotto.... Jeg vil sige jeg tror ikke lige på det med prinsen på den hvide hest, men hvorfor ikke drømme om et romantisk forhold.... Jeg har været sammen med indtil flere romantiske fyre, så de findes i større eller mindre grad.... Man skal bare vide hvor man skal lede efter dem....
Så dit macho-pis kan du godt pakke sammen med, for der er da bare for meget at høre på....
Og hvis du ikke tror på sådan hvorfor har du så lige valgt at kalde dig selv for soulmate.....

Flere elskere..... beritom
Det må jeg sige du er en meget erfaren kvinde...tænk du har kendt hele to romantiske mænd....hvor er de nu....?
Alle mænd kan for en kort stund virke lidt romantiske, men ingen mænd er bygget til det de er simpelt hen for klodsede og glemsomme...husk på at romantik kræver meget energi og opfindsomhed....ikke lige de fleste mænds fornemste force.
Mit profilnavn passer som hånd i handske til mig, jeg er helt fremme når det gælder det okulte.jeg rejser i tiden sammen med jer alle sammen og jeg mærke din smerte lige så kraftigt som du selv gør. Kan til fulde sige at jeg har opnået den ni'ende tilstand.

nu er det jo dig igen Soulmate ... solstikken
Det er altså lidt grineren med dine indlæg ..... hvad har du gang i ? Godt jeg ikke er din kæreste .... ridder på den hvide hest eller ej. Måske skulle du tage og blive voksen ..helst over natten her ...så er jeg sikker på, at du ser tingene lidt anderledes. Held og lykke med processen :-)

Macho-pis janni.lemming
Smerte.... Hvilken smerte.... Og hvem siger at der kun har været to.... Hvad med at prøve at tage lidt færre stoffer en anden gang....

Aha...? signesmail
Jamen, Soulmate.

Du må da gå glip af en masse af parforholdets glæder med den indstilling...

Tror du selv der er nogen kvinder med mere en to hjerneceller, der i længden gider en doven, ligegyldig, lasket, øl-drikkende, tv-kiggende mand?
Da ikke når der er så mange dejlige mænd, og nyder at få parforholdet til at bære frugt, og nyder romantik og omsorg.

Har du mon nogensinde været i et forhold hvor begge føler, at uanset hvad de ofrer af energi og kærlighed, så kommer det 1000 gange tilbage???

Nej?

Love is just a feeling folmer88
Mmm.. Ja, vi kvinder har vel aldrig været i tvivl om mænd/fyres mening om vores hang til ALT for damerne og Bazar. Begreber som "pladder-romantik" og "opreklameret lort" har jeg så sandelig tit hørt i en familie med to storebrødre. >>SUK<< Gu' fanden er det da til tider et helvede med artikler som "smuk på fem minutter, udelukkende ved brug af dine hænder og tibetansk rosenolie". Åh Gud, red mine lemmer.. Men for fan... Jeg er kvinde, og jeg læser det lort!!! Måske er vi bare mere naive af natur, måske er det JER drenge der har for lidt tillid til jeres omgivelser, jeg ved det virkelig ikke.. Fint nok at du ytrer din mening om det, tju-bang for det. Men jeg er bange for at der kommer mere fra det amerikaniserede univers vi lever i. En ting som Valentines Day er noget jeg kan rå-brække mig over, det er da for meget! Ret sødt hvis man HAR en kæreste der kommer med grimme, lyserøde nar-bamser, ja da, men i længden er det lidt.. Opreklameret, ikke? Det hele er én stor ugeblads-novelle. Også alligevel.. Kan vi li' det? Hvorfor er det her ellers? Soulmate, du mener altså at vi kvinder er naive, narcissistiske væsner med LIDT for meget hang til drømmeland? Eller er du i virkeligheden bare bange for at ende som ham den lille dovne, øldrikkende med den for store vom..? Go ahead, explain it to me

Spørgsmål folmer88
Nej, skal lige spørge om noget ret så væsentligt: Har du selv en kæreste? Og er hun evt. ligeså pisse-naiv som de kvinder du beskriver?

vrøvl beritom
hvor er den smerte henne du omtale så letsindingt mit kære erfarene barn

Naiv beritom
Hmmmmm Du er vist lidt naiv sweet.....du ved lige så godt som mig og andre kloge sind at det du får igen i den sidste ende...det er svig og utroskab

I øvrigt... diadectes
Jeg har så afgjort fundet min "prins". Ja, han lægger sig til at sove en halv time, når han kommer fra arbejde. Kan man ikke det som prins? Jeg lader ham sove, fordi jeg ved, hvor glad og frisk han er, når han vågner igen.

Han er min prins, fordi han opfylder mine behov, næsten før jeg ved, at jeg har dem. Romantik behøver ikke være lange gå-ture på stranden og middag med lys på bordet. Når man har børn, er det i øvrigt også en umulighed. Romantik kan være noget så enkelt som at han uopfordret henter en kop kaffe til sin pige og serverer den sammen med et diskret kys på kinden. Hvis du som - såkaldt - mand ikke er i stand til at yde den slags små ofringer, så fortjener du ærlig talt heller ikke en pige, der er tilfreds med dig.

Tjaa... signesmail
Kald mig bare naiv, men jeg ved hvordan et godt forhold fungerer.

Hvordan kan det i øvrigt undre dig, at du oplever kun at få svigt og utroskab ud af at være i et forhold, når du har den nedladende holdning til kvinder??

Viser man altid mistillid til andre, så svigter de med sikkerhed på et tidspunkt.

THAT'S A GIRL!!! folmer88
SÅDAN skal det siges! Så kan drengen (eller hvad han nu er..?) lære det. Han nedgører jo også sit eget køn på den måde.

indsigt og selvindsigt auntie
Det kan da være at du kalder dig soulmate og jeg føler du vil sige os andre noget med dette. Jeg mærker også meget kraftigt at du virkelig gerne vil opnå dette.

men den niende indsigt - den har du desværre et stykke vej til endnu....for ikke at tale om den tiende.

Fra en der ved om kærlighed og kontakt til andet end lige det de fleste kan se og tror på.....

og som ved at man rejser alene først og fremmest - for der igennem at møde og udveksle energi....positiv energi - givet i respekt og kærlighed - både overfor mennesker og alt andet her i vores univers.

Hvis du - som du selv skriver og tydeligt viser i din måde at besvare andres velmente breve på - ikke er nået længere end til smerten, så vil jeg foreslå dig at forsøge at få andre og kærlige energier til at løfte dig videre. Når du derigennem lærer kærligheden at kende - ja så ved du at der er mange andre forskellige muligheder og valg end at træde ned hvad der mener dig det godt.

E_F_K

Selvforherligelse beritom
Desværre for dig må jeg nu på det kraftigste fraråde dig at køre videre på det trip af selvforherligelse du tilsyneladende er på lige nu.
Magen til selvglad gang gylle skal man da lede længe efter, og nu kommer det rigtigt triste...da du ikke har noget at have det i så vil det til sidst udslette dit ego.

du må da være gammel beritom
når du kan tro at den slags små ofre kan tilfredsstille nutidens ungdom...næææææ det er surfture bungyjump-nepalture og hvad fanden ved jeg.

Gammel? diadectes
Det var da et underligt argument at basere din påstand på. Jeg er 23, ved ikke om jeg så kan betegnes som værende gammel, men ok!?

Ud fra min vennekreds at dømme, så er det faktisk lige præcis den form for små tilkendegivelser, vi alle gerne vil have. Jeg mener ikke, at alderen har så meget med det at gøre. De helt unge, altså i starten af puberteten, ved ikke altid, hvad de vil have, det er rigtigt. Men nu var jeg heller ikke klar over, at det var dem, du gik efter. Husk på den kriminelle lavalder, så du ikke roder dig ud i noget snavs!

30 år DDD
I min bedste overbevisning startede kvindeoprøret i 70'erne, så det er vist lidt mere end 10 år kære soulmate. Det er muligt at historien på visse punkter gentager sig selv, men jeg tror desværre ikke du er så heldig på dette område. Når folk har fået magt giver de den ikke fra sig igen, så du må desværre bide i det sure øble og erkende at verden har forandret sig, og at kvinder HAR vundet deres selvstændighed. heldigvis kan vi jo klare os uden mænd hvis det skal være, og det ville jo nok være mit valg, hvis der kun var dig at vælge imellem. Tuff luck.

MASKULIN DDD
Du har da vist ikke helt fattet at maskulin ikke er lig med egocentrisk narrøv. Man kan sagtens være maskulin selv om man hjælper til derhjemme. Heldigvis består maskulin og feminin af langt mere end hvem der gør hvad der hjemme. Kønsrolle mønsteret har forandret sig soulmate. Endnu engang får du det til at lyde som om du kommer fra en anden tidsalder. makulin er ikke det samme som mandchauvinist. Fat det nu.

Dum blondine.. beritom
Er du ikke, men du er vist et af de meget maskuline kvinder jeg før har omtalt...hår på benene og stor klit.
Magt er desværre for dig noget meget flygtigt, du glemmer hvor lidt vi skal rejse for at verden ser helt anderledes ud.
Du er en af de danske kvinder som i løbet af få år finder ud af hvor hurtigt livet kan smuldre...!!!
Det gør mig ikke spor ondt at du foretrækker ensonhed...snarer tvært imod...stakkels børn du heldigvis ikke får.

23 år og røvkedelig beritom
Stakkels dig...tænk sig at livet er forbi ved de 23.

Spring dog ud i det lev og bol frit, dræb dine venner og drik din familien fuld.

Rejse DDD
Hahahhaha. ja jeg foretrækker at være alene end sammen med en idiot der ikke behandler mig med respekt. Det tror jeg også du ville gøre, hvis ud nu tænker dig lidt om. Hvad angår at rejse har jeg været 3 år i Paris og 2 i Berlin, og ganske rigtigt er fyrene mere Macho nede syd på end de er her i Danmark, men jeg tror du har misforstået hvad det går ud på. En del af det at være Macho går også ud på at flirte og opnå kvinders opmærksomhed, hvilket ikke kan siges at være så let, når der er mange fyre om buddet. Pigerne nede syd på er langt mindre imødekommende end danske kvinder, hvorfor vi nogen steder også har et ry som de rene ludere. Fyrene lægger konstant op til en, charmerer en, og kommer med komplimenter. Det er en anelse irriterende hvis man har et dansk temperament, men der er også bonus sider. Eksempelvis det du kalder Romantisk pladder. rent faktisk bliver man inviteret på restaurent. Man får blomster Etc. etc. Det er en stor del af hele Macho syndromet. jeg vil godt give dig ret i at Kvindefrigørelsen ikke har gjort det let at være mand, og at mange kvinder på den ene side vil have en sød, blød og forstående mand, og så samtidigt en Macho tyr i sengen, og det hænger selvfølgeligt ikke sammen med mindre man er skitzofren. Men der findes altså en gylden middelvej, og måske er det dig der skulle tage en rejse til udlandet for at se hvordan det fungerer. Beklager... ;-)

smides rundt med DDD
Nej tak. det tror jeg sgu ikke jeg bryder mig om. Vold er ikke lige min sag. Hvad angår dine yderligere kommentarer, se venligst mit svar under Rejse

Sikkert! diadectes
"Stakkels dig...tænk sig at livet er forbi ved de 23."

Det er vel et spørgsmål om, hvordan man definerer det "at leve". Hvis du mener, at man kun kan "leve" ved ekstreme oplevelser, så tror jeg, du mangler noget helt grundlæggende i dit liv. Dette er naturligvis en tolkning.

Her for et par uger siden fik jeg lov at sidde i en Leopard 1 ( en kampvogn, hvis du skulle være i tvivl ), mens den udglattede en Mazda 323 til et udendørs-arrangement. Det var da ret fedt, men ikke noget, jeg vil basere hele min eksistens på. Mit liv er først forbi, den dag jeg ikke længere kan finde glæde ved selv de helt små ting. Hvordan du vælger at prioritere i dit liv, det er din sag. Men lad være med at gøre det til min!

"Spring dog ud i det lev og bol frit, dræb dine venner og drik din familien fuld."

Min far er alkoholiker, så det klarer han fint selv. *S*
Lyder ellers som et ganske fornuftigt og fremtidsorienteret livssyn, du har der... hmm.

Vold..hvem taler om det beritom
Jeg taler om dominan og du råber straks op om vold....mand og kvinde tænker igen på noget forskelligt.
Jeg mener ikke det er vold hvis jeg vender bunden i vejret på min kone og holder hende lidt der.
Jeg kalder det ikke vold når jeg skubber hende i pølen, jeg kalder det ikke vold når hun skal trækkes væk fra skoudsalget.

Tja soulmate auntie
Jeg foretrækker altså at have indsigt i mere end mig selv...men holder fast ved at vejen til at forstå andre går gennem at forstå mine egne reaktioner og mig selv.

Selvforherligelse - det er vist din boldgade, det er i mine øjne det dine svar ofte viser meget klart.

god positiv energi til dig - ikke på grund af - men på trods af...

E_F_K

Soulmate har gjort det igen igen! decibell
Atter har du sprunget en bombe på disse sider og bragt alles sind i kog, provokatøren over alle provokatører, får du aldrig andet ud af dit liv (?), så har du da opnået dette, hatten af for det *LoL*

Håber for din egen skyld, at det netop er meningen med indlæggene og ikke udtryk for et sortseende, opgivende og hjerteskærende ensomt livssyn? For så burde vi måske omdøbe dig til "NO-SOUL" i stedet for soulmate???

Håber du finder din soulmate en skønne dag, så du selv kan nå at opleve, hvor skønt livet kan være, hvis man favner det i stedet for at afvise det.

Knuz Decibell

Nej, nej, nej Kristina P.
Først og fremmest vil jeg lige sige, at det ikke er alle kvinder som er sådan. Tror på prinsen på den hvide hest osv. Selvom han (illusionen) sikkert er bedre end en åndsvag stodder, som dig, som kan finde på at lukke så meget lort ud som du har gjordt.

Yes sir Miamaja
Hej Decibell.
Hi Hi du er den første der har gennemskuet vores provo ven..
Han æælsker at gøre sig selv bemærket.
Og man må sige at det lykkes ham.
Lad os se hvad han finder på næste gang..
Knus Miamaja

Jep... ;o) Decibell
Med ham på siderne bliver det aldrig kedeligt. *Gg*

Synes dog ikke, han har gjort sig så bemærket på det sidste? Måske ferie?

Knus D.

..... uværdigt og uetisk vintergæk
.......... fatter ikke at nogen gider tage denne sølle-mate alvorlig.

Tilsviner andre, chauvinistisk, ensporet osv.

Det er for lavt.
..... og nååå ja, - selvglad...
Søllemate den sjæl...

Tak....smukke kloge kvinde beritom
Der er desværre alt for få der kan se igennem mine indlæg...se ironien i dem.
Jeg elsker livet og jeg finder helt sikkert min soulmate en dag.
Jeg har fundet ud at man bedst skaber en debat herinde hvis man provokere lidt...du ved man får meninger ud som ellers ikke ville være kommet ud.

tja- og således fik du ... vintergæk
demonstreret din absolutte mangel på respekt for andre.

har du overvejet at læse lidt om psykopater, - flere af dine reaktioner peger derhenad.

Håber dine omgivelser ikke lider for meget under dine selvbestaltede "humor" og selvforherlingende "intelligens"...

Endnu en gang viser Soulmate psykopatens karakter kvinde
han viser i sine reaktioner en klar adfærd karakteristik for psykopater

Svinger lige fra det sentimentale, og fremstiller sig selv som noget så følsom.

Iskold og upåvirkelig for indføling med andre.

Rå og nedgørende for dem der "sætter skovlen" under ham. Enten er man med ham eller også er man et 0, eller også skal man tværes ud.

Forstår at lefle, snakke efter munden de rette steder, virke begavet, endog virke "sympatisk". Socialt tillærte færdigheder uden bund i den ægte medfølelse og respekt for andre.

Meget selvgod, selvtilfreds, selvforherligende, selvretfærdig og ... "alvidende".
Og rigtig god til at få andre til at synes "synd" om ham, eller få andre til at "forstå" ham. Manipulerende.

Den ene dag med dig, støtter dig, den anden dag, får du "kniven". Hvornår du får hvad kan du ikke vide, - det er helt bestemt af hans luner.

Og "selvfølsom", nærtagende, kan blive noget så sårede hvis andre er "uretfærdige".

Elsker at sole sig i andres opmærksomhed (den eneste måde han kan mærke på at han er til).

Men "Verden er hans"
Vi andre er bare "objekter" som han kan dømme, fordømme, give "sympati" osv. Alt efter hans lune. Aldrig efter vedkommendes behov.

Alt sammen dybt karakteristiske træk for det der kaldes en psykopat. (som i øvrigt ofter er fagligt meget dygtige og intelligente. De ejer bare ikke indfølingsevne og respekt for andre.)

PS det mest irriterende for en psykopat er at blive afsløret, at blive ignoreret eller at blive grinet ud.