pms - skal manden tage hensyn?

pms - skal manden tage hensyn? pmsen
Skal manden tage hensyn til pms ved feks.
- passe på med sarkastiske bemærkninger
- ikke tage dumme ord så tung
- give en ekstra krammer før det hele kører af sporet.

I aller højeste grad uden filter
Ligesom HUN skal tage hensyn til ham når han har tømmermænd:
- hente fast food
- være stille

Tjaaa... rie.rie
Kvinden har jo ingen krav på at få taget ekstra hensyn...

Men på den anden side, hvis man elsker en og ved at vedkommende går igennem en vanskelig periode, så er det vel meget naturligt at man tager hensyn...

På den ande side, så er det jo ofte... Jeg tror at jeg mener at hvis man er kæreste med en der har humørsvingninger en gang om måneden, så må man først og fremmest forholde sig til, om det er noget man kan holde ud.

Hvis man har besluttet sig for at det kan man, så må man jo se, hvor meget overskud der er fra gang til gang, til at bære over...

Kvinden på den anden side må jo også forholde sig til, om det er for hårdt at være sammen med manden...

For uanset om det er "kvindens skyld", så kan det jo godt føles hårdt hvis man får en ufølsom respons i en hudløs periode...

Og så mener jeg for øvrigt at kvinden også kan arbejde med sin hudløshed (eller hvordan pms nu kommer til udtryk).

Ind imellem er det jo også nogle sandheder der kommer frem. Ikke altid lige nænsomt, men måske er det meget godt en gang imellem at sandhederne kommer frem?

P&C

yep hvis han ikke vil have et par flade;-) Anonym
ja, hvis han har eget liv kært, da bør han tage hensyn i den periode :-))

hvis han ikke vil have hovedet Blåbær
hugget af, så er det en fin idé lige at holde lidt lav profil :-D

Gensidigt matsej4
Meget sjovt at denne debat kommer lige nu eftersom jeg er total pms...

Det sker nu ikke så ofte, idet jeg tilsyneladende kun har mens en gang hver 3. måned...

Men jeg skal da love for at det så også kommer med 3 gange effekt.

Jeg bliver også bitchi, men jeg er meget opmærksom på det. Min kæreste tager hensyn, især når han opdager hvor slemt det er...

Men jeg synes at det skal gå begge veje. Jeg må også tage nogen hensyn, lade være med at bringe ham eller mig i situationer, som jeg ved irritere mig.

Men selvfølgelig kommer man til at snerre alligevel!! Men så kan en undskldning bag efter være på sin plads... Det synes jeg i al fald, og det er lige meget om det er kæresten, vennerne eller min mor som har fået en "overhælning".

Mis

I kvinder har en anonym
"god" undskyldning for at være hysteriske fordi i bløder en gang hver mdr. Hvad skal der bruges som undskyldning når hun ikke bløder mere. NÅÅÅÅÅÅÅÅÅR ja så er det overgangs alderen der trykker. Hvad skal vi mænd bruge når vi trænger til at blive holdt om, blive nusset og kræset for...
Syntes jeres pms er køret ret meget af sporet. Hvem opfandt overhovedet det ord??

Sig det!!! matsej4
I kan jo prøve at åbne munden og sige at i har behov for at blive holdt om, og nusset!! Det hjælper!!!

Og jeg tror ikke at du finder en eneste kvinde som synes at det er helt vildt fedt at have mens... Eller blive mærkelig en gang om måneden, eller vide at hun ikke længere kan få børn - efter hun har været igennem en periode med hedeture, raseri eller gråd-andfald. Det er sgu ikke sjovt at være pms, og være utilregnelig...

Mis

Intollerant.... matsej4
Hvor er du dog dum at høre på!!

Hvis vi mænd jens261
Har en dårlig dag, så skal vi være gode søde og rare, kærlige osv. hvis vi river af madammen, eller beder hende forsvinde hen hvor pebberet gror, så er vi totalt skøre i bolden, og er slet ikke til at være sammen med.
Men nu er det kvinderne, der har nogle skæve dage, og de tager som en selvfølge, at de kan føre sig frem som de nu føler for, og vi er dumme nok til bare at gå stille med dørerne, kvinderne er virkelig dygtige til at fange en undskylding ud af den blå luft, hvad enten den er brugbar eller ej, så bliver den fyret af, og vi er stadig dumme nok til at tie, for der er vel ikke nogen grund til at hidse madammen unødvendigt op.
Nej du, vi mænd burde tage skeen over i den anden hånd, og så sætte kvindemennesket på plads en gang for alle, uanset om hun har det røde, eller andre smarte navne for den slags, har de det skidt, så må de gå ud og grave et hul i jorden, eller finde sig i at de bliver plantet ude på trappestenen, indtil at de er gode igen.

og hvad er det så lige der sker moster grethe
hvis vi - mænd som kvinder - følger Jens' opskrift? Vi bliver sat så grundigt på plads, at vi bliver sat uden for døren; - og det er ikke sikkert, vi bliver inviteret indenfor igen! - Det er ikke et spørgsmål om at sætte på plads. Det gælder om hensyn og at vi skal være her allesammen.

Tror ikke på at kvinder har flere skæve dage end mænd, men i de fertile år ligger de med lidt mere faste intervaller.

Måske.. gymnasiepige
Det er ikke mandens skyld at vi kvinder har pms. han skal ikke straffes fordi vi har det. men de skal nok ikke tage de ting så tungt det vi siger, det kan være svært på det område, men det eneste man kan gøre er at tage det dag for dag.