Polakker for 14 kr/timen!

Polakker for 14 kr/timen! komododragon
Den kendte TV-personlighed Camilla Miehe Renard har fået sit hjem renoveret af polakker som gik til løn ned til 14 kr./timen.

Ak ja, det må være hårdt at unde andre en anstændig løn når man er selv har røven fuld af penge.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-4936355.html

Har ofte undret mig over at nærighed og kynisme synes at være direkte proportional med indkomst. Der burde slås hårdt ned på den slags og de folk der bruger underbetalte polakker burde idømmes gigantiske bøder.

jeg skal til ;o)
At købe hus om lidt... Har du nummeret på de der polaker ?

svin 112
er de
læs her http://forsiden.3f.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060922/NYHEDER/60922004/2140/NYHEDER

Man kan jo blot håbe komododragon
at du får besøg af et "tæskehold" fra 3F!

Hvis de ikke kan få danske håndværkere er det ok Fnug
Frit Danmark, det facistiske 3F har intet at komme efter, når de ikke kan levere varen selv.

Måske smurt for tykt på - onkelanton
eller tyndt.
Timelønnen i polen er højere og arbejde er der nok af.

De må betale det som det koster komododragon
eller også må de jo lave det selv. Længere er den ikke.

De må gerne bruge polakker, men de må sgu betale en overenskomstsmæssig løn. Vil de ikke det, så må de jo have besøg af 3F.

Iøvrigt er det jo grotesk at mennesker der har så mange penge ikke vil betale mere. De ved selvfølgelig godt at 14 kr/timen er GROV underbetaling, grænsende til slaveri. De burde virkelig få en dårlig smag i munden og et eller andet sted så har de pissegodt af at de nu bliver hængt ud i medierne. Magen til nærige fedtsyle.

Heldige polakkere Holger
At de kan score hele 14 kr. i timen heroppe.

Helt uenig Fnug
Jeg forbeholder mig, at indgå private aftaler med hvem det måtte falde mig ind, uden indblanding fra andre.

Jeg er ligeglad og aldeles kold overfor 3F fascisternes dobbelt moral, disse egocentriske klaphatte sinker, der fusker røven ud af bukserne samtidigt med, at de skræpper skrigende skinhelligt op over, at andre gør præcis det de selv gør med venner og bekendte. Hvis jeg vil have en polak så tager jeg en polak, det skal fascistforbundet 3F ikke bestemme. Jeg får rødeknopper af sådanne abnormiteters dobbeltmoral.

Tænk over dette. ftg
Hvor meget vil du selv have for at udføre et bestemt stykke arbejde? Den pris som du selv vil have for at gøre det, det er arbejdets værdi, og det er den pris man bør betale. Selv en slaveejer vil give sine slaver så meget, at de ikke dør af sult.
Venlig hilsen, ftg.

Om polakkerne i Danmark Fnug
Hvis man ser på hvad der betales disse polakker, så er det uacceptabelt, hvis det er en entreprenører der har hentet polakkerne herop og misbrugt dem ved underbetaling. Især er det grotesk såfremt entreprenørerne selv beholder differensen mellem en konteret udgift på måske 110 kr og de 15 kr polakkerne får. Her er jeg ikke uenig i, at det er uacceptabelt.

Men hvad jeg opponerer imod er, såfremt jeg selv tog et par bekendte fra Polen herop, og bad dem hjælpe mig med en modernisering af f.eks. mit hus. Her er det vennetjenesten, der aftales indbyrdes mellem bekendte, der kan så indgå naturalier og hvad ved jeg. Men her vil jeg ikke acceptere en indblanding af mine private venneaftaler, blot fordi de er polakker, der kan misbruges i fagpolitisk propaganda af 3F.

Se på modellen i Sverige den er acceptabelt Fnug
Hvis man bor i Sverige, kan man entrere med de svenske entreprenører, men de er ligeså overbookede som mange danske entreprenører, da der er stor aktivitet på byggerierne.

Man kan entrere med polske eller andre entreprenører fra østlandene. De svenske entreprenørers timebetaling ligger på 300-400 sv.kr. i timen, hvorimod polakkernes og de øvrige østlandes entreprenører ligger mellem 140 – 300 sv.kr i timen. Disse er lovlige, da de betaler virksomhedsskat eller F-skat og har arbejdsgiverforsikringer.

Årsagen til, at de kan nøjes med 140-250 kr i timen er, at de henter deres håndværkere hjemme fra, og betaler deres ophold i Sverige så længe jobbene udføres. De betaler så deres hjemlandes håndværkere ca. 40 sv.kr i timen + kost og logi, og sender dem hjem igen ved arbejdet afslutning. Det er de samme håndværkersjak de anvender fra hjemlandet, hvor de er ansat af entreprenørvirksomheden.