Politiet er efter børnene

Politiet er efter børnene Anonym
Nu bliver politiet udstyret med målebånd og vægte, så de kan veje børn som ikke er fastspændt i bilen.

Vil du give politiet lov til at hive dit barn ud af bilen og veje det?

har hørt lidt om det, men... anonym
Hvad hjælper det at veje og måle dem.?

så forældrene kan få en bøde anonym
Når barnet vejer over et bestemt antal kilo, så skal barnet være fastspændt på en anden måde. Derfor hiver de børnene ud og vejer dem.

Det er en and jetpost
det tror jeg ikke på før jeg ser et link.....

Vægtkontrol Politimesteren
Alle der vejer over 100 kg, skal boltes fast.

Jo den er vist god nok... Mig selv
Børn under 135 cm skal være fastspændt i autostol, og det kan medføre klip i kortet, hvis de ikke er det.

Mærkeligt tilfælde! Anonym
Hej igen!

Mærkeligt sammentræf, da jeg igår aftes nær havde fået en bøde+ et klip i kørekortet. Jeg kørte nemlig min gamle mor hjem i hendes ligeså gamle Opel Corsa, og havde min datter på bagsædet. Bliver stoppet midt i Lyngby, og får at vide at barnet SKAL være fastspændt!!!! Jaaaa, nu er bilen så gammel, at der faktisk ikke findes seler på bagsædet, ellers havde hun været det. Fik så at vide at mormor måtte ind på bagsædet og min datter forrest, for børnene skal altid sikres først. Jeg slap med advarslen. Men har nogen andre hørt DEN regel? Er jeg bare dum, jeg husker ikke at have lært dette da jeg gik til teori i sin tid. OK det er mere end 20 år siden!

Venligst Hulla

PS, jeg ved godt at dette ikke har noget med fedme at gøre, min datter er bestemt ikke overvægtig!

Fedme???? jetpost
hvor kom det nu ind i billedet???

Misforståelse! Anonym
Ja hej og jeg beklager, jeg havde vist misforstået indlægget totalt, det der med at blive vejet og målt og så være lidt for hurtig!

Hulla

Problemer at køre i taxa sisling
Der er noget om alt det her!
Jeg har problemer med at finde en taxa, der vil have mig med når jeg skal aflevere min datter på snart 6 i børnehaven!
Jeg har også en datter på knap 2 år, som jeg jo selvfølgelig skal have med, men der er ingen taxaer, der har barnestol og selepude i bilen, og så må de egentlig kun tage mig med, hvis jeg medbringer min egen autostol! Og det kan sgu godt være lidt svært, hvis man skal ud og handle bagefter!

... staybaby
Ja svært det tror jeg på, for det er da ikk alle der har barnestole underarmen hele tiden. Men hvis de virkelig forlanger disse krav burde alle taxaer ha barnestole og hvad der ellers skal til. dvs at vi i sidste end skal betale for de nye love om det med børn og køremulighedder osv. og hvad vil de så ikk gøre med busserne. Jeg griner lidt over det.

Ahem! Hahahihaha
Du har vist misforstået et eller andet. Politiet skal ikke "have lov" til noget som helst af dig. Du har bare at gøre som der bliver sagt. Start med at rette den misforståelse du lader dit barn ligge under for. Din snotunge er IKKE verdens midtpunkt. FAT DET!

intet krav sussi81
Det er ikke noget krav at der skal være barnestol i taxaer.. Jeg har selv haft stort problem med at finde en taxa med barnestol.. har ringet nogle steder for at finde en hvor de havde, svaret jeg fik fra dem var at det ikke var lovpligtigt i taxaer, ringede derfor til politiet for at undersøge sagen... Det er IKKE et krav!!! børn må gerne kører i taxa uden autostol!!! Synes squ helt ærligt ikke at det kan være rigtigt!! Har tilgengæld osse oplevet taxaer hvor der var et sæde installeret bag på et af sæderne som de lige vippede om og vupti så var der sæde, det var squ smart!

Måske ikke! sisling
Nej.... Mit barn er ikke verdens midtpunkt, og det har jeg da heller aldrig sagt!
Men de er verdens FREMTID!!!!!!!!!!!