Politiet må gerne eller hva'

Politiet må gerne eller hva' nyhedsministeren
Politichef Per Larsen tror åbenbart, at han gerne må tale i mobil og køre bil samtidig.

De seneste år, er vi blevet tudet ørene fulde med at mobilsnak og bilkørsel ikke var denne rette cocktail. Hvor er så lige det præventive i, at se en fra toppen se stort på denne forseelse.
-
Han bør da få en højere straf end kr. 500,- eller hvad synes i ?

http://ekstrabladet.dk/112/article221183.ece

Ja ja tudefjæs Svend Nu
his du åbner øjne lidt mere end til Ekstra Bladet vil du se at mange på dit plan stadig køre og snakker mobiltelefon.Så hjælper det jo nok meget lidt om den ene eller anden lidt højre oppe på stigen ikke snakker i telefon, vel.

Næ det bunder i at Ekstra Bladet taber terræn til gratis aviserne og derfor prøver de krampagtigt at svine og affotografere lidt mere kendte mennesker og så piske en stemning op som ikke høre hjemme nogen steder ej heller her på sol.dk.

Men du er faldet på halen for dem, jeg syntes bare det er synd for dig at du ike kan åbne øjne mere end som omtalt.

Ikke hårdere straf Svend35
Loven skal være lige for alle - undtagen Kongehuset og udenlandske diplomater åbenbart.

Er det Ekstra Bladet Svend Nu
der skal uddele dummebøder. Sådan forstået at skal de ligge på lur, efter alle vi kender, for at knalde dem i et eller andet. Jeg tror ikke de er de rette til det.

politichef eller ej tetzlaff
kan du selv sige dig fri for at ha snakket i mobil under kørsel..? om det er mig, dig, politichefen, frederik eller mary, er sgu et fedt.. alle gør det og sådan er det bare, så fuck de 500 kr..

Bestemt ikke Svend35
Beklager hvis du misforstod mit indlæg, men min pointe var bare, at såfremt han skulle straffes skulle han ikke straffes hårde end alle mulige andre. Jeg mener heller ikke tabloid-pressens beskidte tricks skal kunne bruges som bevis.

Jeg kan også undre mig over at journalisterne på BT og Ekstra Bladet tilsyneladende ikke har andet at lave end at ligge på lur for at fange kendte personer i mindre færdselsforseelser.