Politiets forebyggende anholdelser - ros til politiet.

Politiets forebyggende anholdelser - ros til politiet. mandaabenraa
http://ekstrabladet.dk/112/article235741.ece

Den metode burde politiet nok bruge lidt mere af , de var kendt af politiet.
Selv børn gør lige hvad der passer dem , de kan jo ikke blive straffet, og det ved de godt selv.
Mistanken er også , at børn udnyttes til kriminelle handlinger af vane kriminelle.
Unge mennesker i København truer med oprør , og kriminelle handlinger ( ungdomshuset) , det burde politiet og myndighederne måske også kikke lidt på - før det hele er smadret.
Husets ejer skal have råderet over huset .
Det er for nemt at lave kriminelle oprør , og bare smadre det hele. Det er velorganiseret oprør.
Andre metoder , og mere fredelige tilstande ønskes.
Det er andres ting de smadrer.

No way - der skal ikke forebygges ved anholdelser... M35Kbh
Politiet skal sgu ikke rende rundt og anholde folk som de ikke sigter for noget. Hvis de vil have folk væk fra et område så skal de sige til dem at de skal forlade området og hvis de ikke går selv, så kan de anholdes for ikke at følge politiets anvisninger.

Men vi skal da ikke have en politistat, hvor man bliver anholdt fordi en eller anden ung politielev eller inkompetent chef mener de er clairvoyante og kan forudsige forbrydelser.

Man er uskyldig til det modsatte er bevist i en retsstat. Med den lovgivning så vi bombet tilbage til enevælden. .

Og ja, unge mindrerårige kan være en pain in the ass og enkelte af dem er kvikke nok til at spekulere i at de er under 15. MEN børn og unge er ikke voksne mennesker. De handler meget kortsigtet og når man er 12-13-14 år, så er man lige i starten af puberteten og slet ikke moden nok til at man kan tage ansvar. Hvis man er for stor en plage for samfundet så må vi jo sætte børnene under pædagogisk bevogtning, men de er altså kun BØRN!

Selvfølgelig skal vi da ikke have det dulkis
altså forebyggende anholdelser, men det er et typisk forslag fra den kant - der er ikke så meget aktivitet, når der skal konsekvensberegnes på løsningsmodellerne.

Selvfølgelig... mandaabenraa
... skal vi gøre noget ved kriminaliteten , tænk lidt mere på ofrene.
Min mor kunne nemt opdrage og straffe mig ( der var flere muligheder).
Børn bliver til bandemedlemmer , hårde kriminelle ( Sønderborg sagen , Aabenraa sagen) , truer folk , bruges af voksne kriminelle.
De metoder de bruger nu har da ikke virket , så derfor nye metoder.
Det bliver til mere og mere grov kriminalitet , politiet er de da ligeglad med.
Det skal der ændres ved.
De kaster med sten efter politifolk og brandfolk.
Visse unge laver kun kriminalitet overfor de vantro , det er for langt ude.
Børn er forældrenes ansvar.

vågn op! M35Kbh
Der er IKKE begået nogen forbrydelser af de borgere som er blevet anholdt uden at blive sigtet for noget. HVIS de har begået nogen overtrædelser så ville de jo være blevet sigtet!

Der er IKKE nogen ofre at tage hensyn til. Bortset fra de borgere som uden grund er blevet arresteret.

Hvis politiet vil have folk væk fra et sted, så SKAL de have en grund, hvis man tror på en retsstat.

Nytter ikke noget at politiet kan arrestere folk uden at sigte dem for noget. 1. Det er sådanne metoder som man bruger i diktaturstater. 2. Det er spild at politiets ressourcer at arrestere folk man ikke sigter for noget. Jeg vil da ikke bruge skattepenge på at fjerne folk der ikke har gjort noget. Jeg vil have at politiet bruger den tid de får løn for til at efterforske sager der fører til sigtelser og dom. Det er sgu det de er til for, ikke for at rende rundt og genere ungdommen.

Glemte at sige.. M35Kbh
at hvis der er mistanke om mere ballade så må man enten opløse festen eller lade politiet beholde 2-6 mand på stedet og holde øje med de unge.

Hvordan ville du selv have det, hvis din datter kommer hjem efter 24 timer hos politet. Hun blev ikke sigtet for noget for hun havde ikke gjort noget. Politiet havde aldrig tænkt sig at sigte hende - det vidste de allerede på forhånd. Og de havde ikke advaret hende på forhånd om at de ville anholde de folk som ikke selv gik deres vej.

Det er da himmelråbende uretfærdigt at ende på politistationen uden anklager alene fordi man var til en fest, hvor et par ballademagere var årsag til at politiet blev tilkaldt.

Vi skal have et samfund hvor politiet er til for borgernes skyld og for at beskytte de uskyldige. Og du taler for at arrestere de uskyldige!!!

Tilgiv aabenraamanden ja da...
-han er tilhænger af fremskridtspartiet(hvor ingen fremskridt havde) og nu er han vælger af DF aabenraamanden er også for diktatur som sine idoler. Og så er aabenraamanden islamofobist, tilgiv vedkommendes forvirring