Politiets knallertkontrol

Politiets knallertkontrol sendjano
Politiets knallertkontrol i sidste uge medførte bøder til 382 personer. I Østjylland talte politiet 45 ulovlige knallerter. Og der er jo mange flere, hvis de tæller alle dem med som der ikke er pillet ved, for der er ikke nogen knallert der kun køre det de må, alle køre for stærkt fra nye af. Så det er jo det mest tåbelige jeg har set Politiet bruge tid på. Jeg har selv købt to stk EU knallerter, og der er ikke blevet pillet ved dem, men begge to har kørt mere end 30% for meget.

Der var gevinst, da politiet i løbet af sidste uge holdt knallertkontrol. Ved at stille sig i vejkanten, og vinke alle knallerter ind til siden, for at måle hastighedden, men man tager sku da ikke biler på den måde, de bliver på målt i fart, ikke på rullefelt? I Østjylland blev 45 personer snuppet på en knallert, der kunne køre hurtigere end loven foreskriver. På landsplan lå tallet på 382.

Politiet havde til kontrollen medbragt de nyindkøbte rullefelter, hvor man præcist kan måle, hvor hurtigt knallerterne kan køre.

Alle de 382 overtrædelser medfører bøder til ejerne. 329 af knallerterne kunne køre så hurtigt, at en efterfølgende lovovertrædelse medføre konfiskation af knallerten.

To af de knallerter, som politiet målte på rullefelt, kunne køre hurtigere, end feltet kan måle - dvs. mere end 99,9 km/t. Det var i hhv. Sydøstjyllands og Nordsjællands Politikreds. VH S

Ca 400.000 kr. i statskassen professionel
Ja det er hårdt for politiet, at de selv skal tjene penge til, at få politibetjente nok i korpset.

Jeg vil nok sige Læser
At er knallerten ikke pillet ved og er føreren ikke taget for at kører for stærkt, så ligner det ikke noget at give brugere bøder for fabriksfejl.

Hov, lige et øjeblik!! Skoda-driver
Hov, lige et øjeblik!!

Min bil er udlovet til 205 km/t
Skal jeg så sende min evt. hastigheds-overskridelses bøde til fabrikanten?
Eller skal jeg bare bruge den indvendige side af hovedet og følge diverse hastigheds begrænsninger for forskellige vejtyper og forskellige transportmidler.

Læser du ikke hvad vi skriver sendjano
De tager knallerten op på et målefelt, og vrider gassen i bund, og så får du en bøde efter hvor meget den køre på feltet, over det tilladte. 30 og 45. Det gør man ikke med biler, de får efter den fart de kommer kørende med. VH S

Ikke alle køre manden1
For stærkt fra ny af.
Havde en sprit ny 45 eu knallert og den kørte ja 40 km i timen, så den kørte langsommer, da jeg så satte en anden udstødning på, ja så gik den 50

Bagefter undersøger de om Glade julius
motoren har været åbnet. Det er let, at se . Og så går de videre ind og ser om , der er pillet mere.

Fabriksmotorere, der ikke er pillet ved, kan de vel ikke gøre ejeren ansvarlig for`?

Det er jo det de gør sendjano
Så jo i Tv, en få en bøde, selvom han blev ved med at sige at den var lovlig. VH S

Ja det Junge
viser tydligt hvor myndighederne bruge kræfterne, på sådan
noget latterligt som at tjekke Knalleret, alt i mens der
overhovet ikke er styr på den blomsterne kriminlitet i dette
land, det skylles jo især SVAGE politiker der aldrig bliver
kloger.