Politikerne kan også holde mindre ferie ????

Politikerne kan også holde mindre ferie ???? Susiekbhn
Politikerne kan skam også begynde ,at holde mindre sommerferie ,de siger jo alle skal arbejde længere ,bare ikke dem selv ????så bliver de ikke så fede ,bare se på Claus Hjort Frederiksen ,og vi mangler ikke arbejdskraft i D:K,så længe vi sender Langtidsledige (60000)ud som slaver til underbetalte jobs ,føj for pokker for en regering vi har ,væk med den hurtigts mulig ,de holder hånden over de rige og pisser på de lavere indkomster ???????vågn op Dansker ,og hvorfor beskatter de ikke de stigende priser på boliger ,nop det er jo Regeringen,s vælger ,så husk ,at sætte krydset rigtigt næste gang ?????

tja enormtpudsigt
synes du det er mere rimeligt at beskytte fjolserne som drikker hele deres førtidspension eller bistandshjælp op, nede på den lokale bodega?

De samler aldrig nogen form for rigdom da de ikke gider arbejde, og de penge de får drikker de op, de skalter og valter med deres penge, og er fattige efter en uge fordi de har drukket det hele op.
Det er ikke rimeligt det altid er de "rige" som må betale. Hvis det fortsætter på den måde udhuler du systemet, og så gider folk sq snart ikke arbejde mere.

Folk som har hus, skal nok få nok og se til økonomisk når renten stiger, så du skal såmænd ikke være så misundelig på dem.