Politisk ensretning.

Politisk ensretning. mandaabenraa
Det er et stort problem i Danmark. Man kan melde sig i et politisk parti , og arbejde med den politik man selv har valgt.
Vi har demokrati , og Danmark er et frit land.
Vi har menneskerettighederne og grundloven ( som mange mennesker ikke vil respekterer).

Et arbejde er mange mennesker afhængige af , så tvinges mange mennesker i en bestemt fagforening , som støtter en enrettet parti politik.En dom fra menneskerettigheds domstolen , er man også ligeglad med.

Jeg har også hørt om , at boligbevægelsen er noget med LO fagforeningerne og socialdemokraterne - det hele er ensrettet.
Er man medlem af socialdemokraterne , er det en stor fordel i dagens Danmark , og har været det i mange år.

En af debatørerne her på SOL , kalder dem der ikke ønsker socialdemokratiske tilstande for nasserøve.

I den politiske kamp bruges der fjende billeder , chikane , trusler , terror og vold. Svine folk til der stoler på lovgivningen m.m. , er meget udbredt på arbejdsmarkedet.
LO vil bestemme det hele , og bruger mafia metoder.

Der er andre fagforennger end LOs - nu har de efterhånden brugt terror lignende metoder i mange år.Eksklusivaftaler og fortrins aftaler ( i overenskomsterne) , som mange mennesker ikke har kunnet forstå noget af , i et frit demokratisk land.

bliv ved ostehøvlen
jeg tror ikke at du kan finde en eneste forening i Danmark der ikke er forsøgt styret af en eller anden socialdemokrat, mange af personlig interesse men også mange af politiske grunde, altså personer der er plantet.
jeg har været en del af flere kup mod siddende bestyrelser i flere sportsklubber, for at få placeret en bestemt socialdemokratisk person, der på længere sigt skulle køres i stilling, med rigtigt godt resultat.
i og for sig findes der en hel fast fremgangsmåde,
serien Matador havde et enkelt eksempel.

mange mennesker susanne.larsen
vil ikke respekter grundloven??? hvad tænker du på specifikt..altså udover de der begår "almindelig" kriminalitet, hvem tænker du på?

Glem det kontormus.. maia
Aabenraamand svarer ikke på modindlæg. Hans problem er at han ikke kan være specifik. Det er altid: "Mange mennesker" "nogen mennesker" "Der er nogen" Osv. osv. Han bliver aldrig konkret - for han aner ikke, hvad han taler om. For at få lidt tyngde bag sine vage indlæg, skriver han som om "vi er mange der" - men reelt er det bare hans egne dorske holdninger - han påstår deles af "Mange mennesker".

ja, det er sandt susanne.larsen
den æret mand fra Aabenraa vil helst ikke stå frem med egne meninger. Det er jo trist nok. Jeg er dog optimist udoverale grænser, og et spinkelt håb har jeg om at han en dag finder den fornødne mod til at stå på egne ben.. eller måske ligefrem svare på direkte spørgsmål.

Jeg har dog en svag mistanke om at det handler mere om at han ikke kan huske de indlæg han selv forsøger at sætte igang ;-)