politisk "korrekthed" blandt soladmins

politisk "korrekthed" blandt soladmins mig å min fædder
nu må det f... holde. Jeg nåede lige at læse et indlæg på vittighedsgruppen, før det blev slettet. Nogle sjove og ret uskyldige indlæg, synes jeg, godtnok blev der lavet sjov med 2. generationsinvandrere, men jeg tror mange andengenerationsinvandrere ville kunne grine med på indlæggene. Jeg selv har intet imod andengenerationsindvandrere, og jeg kan godt lide et godt grin af og til.

Jeg mener bare: NU må Soladministratorerne da lige skrue ned for deres pladderpolitiske korrekthed - det lader til at de forstår alvor og humor lige dårligt! Er det virkelig de samme indlæg, der er blevet slettet før? Det virker som om det er en grøn studentikos person, der endnu ikke er blevet tør bag ørerne, der sidder bag administratorens slettepult (jeg tænker på en bestemt person, som ikke har vist sig her længe).

Til det, kan jeg kun sige:
"Dem, der kun tager alvor for alvor og humor for humor har forstået begge dele lige dårligt."

Synligt det er tilfældet for (mindst) én af soladministratorerne!

f.eks. denne: mig ¨min fædder
"Dansk folkeparti er kommet med et forslag til en ny udlændingelov:
Ved ankomsten til Danmark får alle udleveret et raflebærger + 1 terning.
Slår man mellem 1 og 5 er man slået hjem.
Slår man 6 giver det et ekstra slag."

Den retter sig ligesåmeget mod DF som mod andengenerationsindvandrere. Jeg selv er hverken DF'er eller andengenerationsindvandrer, men selv hvis jeg var, så tror jeg godt jeg kunne tage joken med et smil.

Sådan var det med alle de jokes i indlægget og hvis man ikke syntes de var bare lidt sjove, ejer man enten ikke humor eller har blot kronisk mens overfor vittigheder der udstiller forskellige grupper...jeg mener - hvor er vi henne, hvis der ikke skal være plads til det engang imellem??

Helt forkert ullabrandt
at påstå, at vittigheden er rettet mod 2. generations indvandreren, da det ikke er ham, der skal slå terningen. Af hensyn til de psykologiske aspekter, kan jeg forestille mig, at man bliver stødt, at ens forældre kom ind på umulige 6- taller i terningen.
Jeg synes, det er fint, de sletter for grove indlæg. Der er rigeligt mange grove, der tillades. Få dit syge grin et andet sted.

Ja, det svarer fuldstændig til de amerikanske myndigheders Cand. Jur.
Green Card Lottery for indvandrere.
Udmærket system.

hehe mig å min fædder
nice one..men vist lidt om snakken ;-)

Hvis ikke du var ateist mig å min fædder
så ville jeg have anbefalet dig at gå i kloster og pudse din glorie :o)

Come on, hvis man ikke kan se forskel på vittigheder og grovheder og grovkernede vittigheder (som der skal være plads til), så kan man da ikke more sig over meget her i livet. Jeg er hverken racist eller pladderhumanist, men jeg er heller ikke "hellig", bare ganske almindelig dansker, der også har indvandrevenner som godt kan tage skraldet.

Det værste man kan gøre er at lade moralisterne sejre over ytringsfriheden. Hvis jeg hele tiden skulle gå og passe på at der ikke blev fyret grovkernede vittigheder af overfor mine indvrandrervenner så ville vi da få et meget mere anstrengt forhold.

Og det er jo netop det, der sker, hvis man begynder at tage krampagtigt på lidt grovkernet humor - mange i befolkningen misser fornemmelsen af overbærenhed og forstå sofistikeret humor, og begynder at gå og løfte pegefingre. Derved forsvinder den afslappede humor og spændinger opstår.

Man skal sgu da kunne grine - og så af sig selv!

Grine ad sig selv, men ikke nødvendigvis ullabrandt
ad andre.
Ytringsfriheden giver een et ansvar. Man kan sagtens lave grin af alting, men man skal også tage hensyn til de svage. Du vil måske gerne give en grovkornet joke til en, der er kræftsyg, omkring døden?
Jeg er heller ikke hellig, har tværtimod ry for at være rigeligt grovkornet i min humor på mit arbejde.
Har en veninde med kræft, hvor jeg flere gange var lige ved at komme galt afsted, hvilket fik mig til at tænke mig om. Men jeg tror ikke, man forstår det, før man har det på egen krop. Altså det, at ens sorte humor kan såre andre.
Oplevelserne har fået mig til at tænke på disse udlændinge, der af en eller anden årsag er sårbare. Har også selv udlændingevenner, der kan grine ad jokes ang. dem. Når jeg siger, at det kan blive rigeligt groft, tænker jeg på de fremmede, der ikke kender min form for spøg, og dem jeg ikke kender, jeg evt. påfører smerte.