Politivold i Ishøj, råb om hjælp fra de unge

Politivold i Ishøj, råb om hjælp fra de unge worldpeace
"Så kommer de bare og siger at man er anholdt, sætter dem ind i bilen og slår dem"
"lige pluselig peger de bare nogle ud, du og du er anholdt, hvordan kommer vi ud med budskabet at vi har brug for hjælp"
http://www.dr.dk/NETTV/Update/2008/10/01/061614.htm

Hanne bech hold styr på dine tropper, du gør os samfundet og dig selv en bjørnetjenste ved ikke at checke dine højreorienterede racistiske betjente ligesom dem der tog til sverige i en venstreorienterede demostration i deres FRITID?!!?

vh worldpeace

hvor synd mig selv
for disse kriminelle kulturberigere. Sæt dem på et fly ned til de lande hvor gadekampe og afbrænding af biler er hverdagskost. Lad være med at give politiet og samfundet skylden for det der sker i Ishøj og andre steder i landet men erkend at der er nogle familier der er kommet ind i landet på falsk grundlag og som ikke vil integreres, de vil have at samfundet skal indrettes efter deres religeon og kultur. Velfærdsturister det er hvad de er. Hvor er din fordømmelse worldpeace af de unge der har brændt folks biler af og evt den lille vognmand der er truet på sit levebrød fordi disse psykopater får lov til at gå frit omkring. Hykleriet længe leve. De eneste der kan ynke disse personer er gadens parlement.

Lige netop sagen fra Ishøj skal du vist ikke stole Mr. Mick
for meget på, for hvis der er nogen som giver problemer i byen, så er det netop "dem"... Jeg oplever dem tit i Centeret, eller hvis man bevæger sig forbi de "forkerte" steder - og selv politiet skal ikke finde sig i sådanne opførsler.

Men skal man tage det som at værende din opfattelse, at hvis man ikke kan lide noget - så skal man bare brænde uskyldige menneskers biler af, og sætte flere hundrede menneskers liv i fare? For så kan vi da hurtigt omvende vores engang så fredelige nation, til at blive noget som vil få Beirut til at blegne...

LOOOOL Anonym
Og det uskyldige mørkøjede fyre har iiintet gjort. De var bare en tyve tredive stykker på vej til LUDO turnering. Og de havde bare hilst venligt på ordensmagten og råbt: "Hej hr betjent".

Naiviteten kender åbenbart ingen grænser.

prøv derhjemme. Utroligt
Jeg tror de skal være glade for at de nøjes med et par flade. Havde de opført sig på samme måde i hjemlandet var de blevet skudt.

Der skal sættes hårdt mod hårdt overfor disse typer, det er det eneste de forstår!

Jeg har Nulpotte
også brug for hjælp!. Jeg havde ikke engang en potte at sidde omvendt på i mine første år, næh du når jeg skulle skide foregik det i en af fars' aflagte træsko. Derfor bær over med mig, når jeg brænder din nye bil af, eller banker din mor ned så jeg kan hugge hendes taske med 23,50 og et buskort i.

Selvfølig skal kriminelle ikke have lov til herske worldpeace
Hej Mr.Mick

Selvfølig skal kriminelle ikke have lov til herske, og NEJ det værende min opfattelse, det du skriver, læs min indlæg ovenstående.

vh worldpeace

Mener du også uanset herkomst? worldpeace
Hvis nu Danmark også er deres hjemland eller ..

Jeg må med skam melde nightnurse
at den slags politibetjente du beskriver kender jeg ikke.

I mit job har jeg utrolig mange kontakter med politiet og det eneste jeg kan sige om dem generelt er, at deres tålmodighed i mine øjne har ingen grænser.

Hvis jeg blev overfuset på samme måde som de, når de kommer med anholdte 2.g'er, ville den anholdte få en hel anden behandling.
Jeg har endnu ikke set politiet miste besindelsen en eneste gang, selv om der i mine øjne var mere end 100 gode grunde til det.

Jeg har virkelig respekt for de unge mænd/kvinder - gad vide hvordan andre ville have det i samme situation og hvordan andre ville reagere?

Vi skal fordømme de uhedlige elementer i politiet worldpeace
Det har dine egne 2 øjne set, men du skal se helheden, og ikke kun din egen oplevelser.

Stor respekt for de betjente som er hverdagens helte, ingen tvivl om det.
Jeg sigter og spotter gerne uheldige elementer i politiet, som misbruger deres position er i enige i det kære meddabattører?

2.g 3.g 4.g hvornår blir de fuldgyldige medmennesker?, måske det er EN af grundene til at de føler sig udefor.

vh worldpeace

sandheden er ilde hørt mig selv
Hvis dem du omtaler worldpeace er danske statsborgere, så burde de opføre sig ganske anderledes og ikke med vold og magt indføre mellemøstlige tilstande. Disse personer har fået deres statsborgerskab på et tvivlsomt grundlag
Afbrænding af private biler og offentlig ejndom burde automatisk medføre en udvisningsdom, da det ikke kan være meningen at samfundet skal betale for disse psykopaters ødelæggelse fordi de ingen opdragelse har fået, det eneste disse unger har respekt forer at blive udvist så det er bare igang med at udskrive enkeltbilletter.
Jeg har fuldt ud tillid til det danske politi, de må stå model til meget fra disse åh så uskyldige og forfulgte utilpassede unge.
Hvad er det for noget vrøvl du skriver med at melde sig ud af verdenssamfundet. Nogle påkrævede udvisningsdomme har da intet med det at gøre men derimod beskyttelse af privat ejndom og offentlige bygninger. Lad så være med at påføre disse kriminelle en falsk offerrolle det skaber ingen som helst sympati men snarre det modsatte.

hvem startede? anonym
de kunne starte med at vise, at de kan opføre sig ordentligt, så vil alle være tilfredse.
men det lader sig ikke gøre, for hvor der er muslimer er der ballade.

Du har ret professionel
Vold i alle former også politivold skaber vrede og bitterhed. Uretfærdigheder ligeså.

Politiet har fået nogle værktøjer som det skal være forsigtige med, at bruge, nemlig knivzoner. Hvis den lov kun bruges mod dansker med sydlandsk udseende, så er det aggressionsdannende hos disse unge mennesker.

Selv lyshårede unge piger har i TV udtalt, at de har knive med i byen.

Pia Kjærsgaard er selv dømt efter våbenloven, så hun skal vel også kropsvisiteres for våben.

dum at høre på proff........... mig selv
Selvfølgelig SKAL disse knivzoner ydnyttes fuldtud hvis disse zoner kan forhindre bare et mord så har de vist sin fulde berettigelse, så hvad er det for noget nonsens at komme med. Så lad for helvede være med at gøre visse personer til ofre, det har du en stor tilbøjelighed til.

generaliseringer er ubrugelige. worldpeace
Hej anonym!

vi kan ikke bruge det til noget.
Kom hønen først eller ægget.
generaliseringer er ubrugelige.


vh worldpeace

havde jeg line-kbh ikke indlog
været Pia havde jeg også haft peberspray med i tasken, og vil faktisk gerne have en, jeg skal hjem om aftenen fra Nørrebro , hvordan tror du jeg har det med det??? jeg er pisse bange for de mullaer, de er ikke til og stole på, så derfor stem DF[:)]

Det er kriminelt professionel
Er du ikke klar over det. Hvis vi ikke kan overholde love i DK så bliver der et skred i demokratiet.

Du kan forbygge på mange andre måder: Du kan tage en Taxa, du kan bede om politiets hjælp, du kan finde et andet arbejde, du kan følges med arbejdskammerater.

Men først og fremmest kan du arbejde med dine egne tanker.

vel vil jeg line-kbh ikke indlog
ej finde andet job, pga. muslimer der ikke kan tilpasse sig det danske samfund, og du er så klog at høre på, og jeg arbejder med mine egne tanker, og ikke dine vel[:/]

til gavn og til glæde mig selv
Den bedste løsning ville være at begynde hjemsendelse af disse kriminelle ballademagere, der med al tydelighed har bevist at de vil skide samfundet et stykke, til gavn for samfundet da det ikke belaster vore fængsler og til glæde for dem der gerne vil integrere sig. Så er der hverken brug for peberspray og det mest åndsvage råd du er kommet med til dato taxakørsel til og fra job som for øvrigt burde være betalt af folk som dig og dine ligesindede da du forsvarer disse kriminelle personer, så du kan godt begynde at spare op.

Andet arbejde pga digselv professionel
Du er vel digselv nærmest. Du kan ikke leve andres liv og det gør du nu.

Hvis en tagsten er løs går du vel ikke under den?

Eller kan du godt lide, at leve i spænding ?

Hvad med de andre løsningsforslag ?

Du digter professionel
Så vidt jeg kan se forsvarer jeg medarbejderen på Nørrebro, som åbenbart ikke har tænkt på andre muligheder end at være kriminel selv ifgl. dansk lovgivning.

hvorfor mig selv
Kalder du dig ikke for klods hans, istedet for professionel, for det er da under ingen omstændigheder professionelle løsninger du kommer med, dine løsninger er lige til klods hans.

stadigvæk mig selv
er dine løsninger lige til klods hans.

At være kriminel professionel
selv , fordi man er bange for kriminelle fantasifostre ?

Er det løsningen ?

Omsorgsfuld kalder jeg mig professionel
Fordi jeg prøver at snakke et menneske ud af kriminalitet.

Hvad kalder du digselv ?

du snakker om fantasi mig selv
Du lever da i en fantasi verden med alle de dumme forslag du kommer med. Hvad vil du gøre den dag du vågner op til virkelighedens verden.

omsorgsfuld mig selv
Ja over for en lille gruppe kriminelle psykopater der burde sendes ud af landet omgående. Du har kun hån og spot tilovers for ganske almindelige mennesker der er pisse trætte af disse kriminelle muslimer.

Stakkels uskyldige pus !. Mjølner.
Har du iukke tænkt over hvad grunden til politiets handlemåde kan være ?........ eller er du for dum til det ?.......hvis du er så uskyldig kunne du jo starte med at holde dine fætre i ørene, så de fandt sig en anmden fritidsbeskæftigelse end bil og container afbrænding, med efterfølgende meningsløs vold og uhæmmet kriminalitet til dessert !.

2 politi er blevet dømt fængsel professionel
pga politivold.

Så Mjølner , der er regler for politiets adfærd.

Sikkert til ærgelse for nazister og Dansk Folkeparti.

Stem på sobere politikere!, husk vi er et demokrati! worldpeace
Hej! mig selv

Er man dansk statsborger så gælder loven lige meget hvilken etnisk herkomst man har, der er ikke 1.rangs eller anden eller trejde rangs danske statsborgere.

Dem der tænker sådan er udemokratiske efter min mening.

Du må forklare hvorfor du mener at de har fået statsborgerskab på et tvivlsomt grundlag som du skriver, mener du også at myndighederne ikke er kompetente nok hermed?

Man kan ikke bare smide folk ud, uden at krænke mennskerettighederne og ja vi er en del af verdenssamfundet dermed civilicerede.

Man skal se på sagerne individuelle som jeg skrev tidligere, se ovenstående, det gør man jo allerede idag, da konventionerne vi har skrevet under på skal overholdes.

VI KAN IKKE STÅ UDENFOR, VI ER ET DEMOKRATI.

Husk nu at der er 2 sider af samme sag, jeg ønsker ikke dem som offerrolle, men en debat om ret og rimlighed, VI KAN hvis vi vil få løst dette problem sobert, men er politikerne klar? dette er spørgsmålet, fordi mange af partierne er det deres levebrød, og hvis det fjerne/løses bliver de arbejdsløse, det er et kynisk spil hvor befolkningen er gidsler.
Stem på de få, der SOBERT og respektabelt vil løse problemet, og ikke på populisterne og dem der spiller på frygten.

vh worldpeace

Kan du så NUERDETNOK
lade være med, at skrive hvad andre mener . Det er så lavintelligent det du skriver.

Svar på spørgsmålet NUERDETNOK
dumpap.

nu skal jeg IKKE mig selv
stå til ansvar hverkken over for dig eller nogen andre herinde på disse sider,. Jeg er jo ikke en sølle og ynkelig medløber ligesom visse andre

Det er mig som kom i tv'et Ali Ishøj
Det er mig som kom i tv'et. tak fordi i gir mig ret .. og jer som har ondt i røven og siger fuck hjem til din land .. prøv hør her . Jeg har dansk pass . I kan ikke smide mig ud landet okay !

Du er hjertelig velkommen Hej du der
Få dig en god uddannelse og et godt liv. Du har det hele i dig og du skal ikke lytte til de idioter, der vil have jer ud af landet . Det er også dit land. Heldigvis er der kun 13% der siger at I skal ud af landet. Vi andre ser med glæde, hvor mange dygtige mennesker , der kommer udefra. Det er håndværkere , men også studerende.

Hav et godt liv her i Danmark.

Tak Ali Ishøj
Tak skal du have og ilm :)

Det hele er rigtigt Ishøj
Grunden til bilerne brænder er ikke på grund af anholdelserne,
der bliver foretaget manqe af dem i ishøj.

At politiet bare kommer og smider folk fra centret og derefter smadre de anholdte som har håndjern på, gav dem kun overarbejde.

der var 8 stk som så det hele fra station,
sagen er os meldt.
der er mange beviser og når sandheden kommer frem, så kan folk forstå at der er grund til bilerne brænder.

politiet fortryder helt sikkert anholdeserne,
for de så¨virkelig forvirrende ud og de kunne ikkke engang styrer byen , frem og til bage kørte de,

i må give mig ret i at politie misbruger deres plads.