Postmand Per på spansk?

Postmand Per på spansk? Anonym
Hej, vi står og skal købe en gave til en spansk-talende dreng, der er stor fan af postmand Per, og vi ville derfor gerne købe en dvd til ham. Men er der nogle der ved, hvad Postmand Per hedder på spansk? Håber der er en der kan hjlæpe os :-) Kærlig hilsen Merete

Jeg tror, at han hedder..... emilieduus
- Cartero Pat, men jeg er ikke sikker!

TROE thomA
TROR IKKE DEN ER LAVET PÅ SPANSK

Cartero Pat Spanieren
Ja jeg er ening i han hedder Cartero Pat eller serien hedder Pat el Cartero. Men jeg må også tilslutte mig det foregående indlæg og sige at jeg ikke tror den er lavet på spansk. Der findes muligvis noget legetøj og noget, men selve serien kan jeg intet finde på på nettet.

Muligvis kan man få den på engelsk med spanske undertekster

hmmm anonym
ved ikke, om den findes på spansk, men hvorfor ikke, den er udgivet på så mange andre sprog, så mon ikke, at den også kan findes på spansk..

den bedste mulighed, er at gå i en pladeforretning, og høre om den findes, og hvis den gør, så burde de også kunne bestille den hjem til jer.

se her 1-2-3
http://blueteam.forogratis.es/foro/viewtopic.php?t=3079

mvh 1-2-3

Svar Mvhvh
dette er fra wikipedia. In Galicia (Spain), Postman Pat is known as "Carteiro Pat" and used to be broadcast on TVG, in Galician language. "Carteiro Pat" is a remembered character for people in their 30's, as they watched the TV series on their childhood. Theme tune was translated as "Carteiro Pat e o seu gato Jess".