Poul Nyrup store krise i sit liv

Poul Nyrup store krise i sit liv bignegerkaep
Denne mand har store problemer, i privat livet.
Da han ikke må falde til patten mere.
http://www.bt.dk/kunforkvinder/artikel:aid=477260/

Stakkels dreng, jeg helt ondt af ham

dumt Hans Kurt
er vel den bedste betegnelse man kan give dig.

Jeg får ondt af DIG susanne.larsen
for du er helt klart i underskud mht sex.

De der konstant snakker om det -de får for lidt, de der konstant snakker om penge, mangler dem.

Er det dig den sang "Han får for lidt" er skrevet om???

den lede holcaustbenaegter anonym
lone dybkjaer

Vil melde mig ud af 3F PernilleG
Vil ikke at mine penge ska bruges til sådant noget.
I stedet for at organisere de prostituerede, driver de heksejagt på branchen. Det har kun en effekt de prostituerede drives i armene på alfonserne, branchen går under jorden og voldtægtsantallene vil stige. Det er dokumenteret med al tydelighed i Sverige.

Hr. Nyrup har ingen problemer, eller DR.ugRApe.
geddebukken og hjernesløveren Ulykketoft, har jo overtaget 2 af nyrup's tidligere koner, og så ville nyrup desværre ikke støtte hans åndsvage politik.
foreløbig er vi fri for pamperi og nepotisme, nyrup er jo en gammel esbjergdreng, så han finder nok en anden god torsk fanget på skamlingsbanken, jeg er fuldstændig overbevist om, at de brave fiskere i Esbjerg nok skal hjælpe ham.
han har misbrugt over 150 milioner kr. til anlæggelse af en landingsbane i Qaanaaq i det nordligste Grønland, en lufthavn som aldrig nogensinde vil blive brugt, fordi hjemmestyret ikke har råd til at fjerne sne, og ansætte fly kontrolører.
man sagde at man ville undgå mellemlanding på thule air base, som amerikanerne betaler hele driften på, i luftlinie er der 100 km. mellem basen og qaanaaq, og ca. 2 passagerer om ugen, ingen har råd til at rejse derfra eller dertil, kun embedsmænd og nogle få kloge skolebørn, en billet fra Qaanaaq til Godthåb koster ca. 25000 kr, og det er med mellemlanding i sønder strømfjord, som amerikanerne også har bygget i forbindelse med anden verdenskrig, så der kunne flyves fly til europa.
grønlandsfly kan kun flyve på Narsarsuaq, sønder strøm og Thule air base, fordi landingsbanerne mangler 400 meter, lufthavnen i Narsarsuaq er også bygget af amerikanerne, da de byggede et hospital i området, hvor soldaterne kunne blive behandlet efter skudsår i krigen.
i 1968 faldt et bombefly ned ca. 25 km fra thule basen, og da hc hansen var en forrædder, havde han lavet en hemmelig aftale om bombefly i luftrummet over Grønland.

det fik den afgiftede hr. nyrup til at betale en slags kompensation til fangerne i Qaanaaq, de hævdede at alle slæder var på stedet, da flyet styrtede ned, det skete som nævnt den 28 december 1968, jeg var der selv på dette tidspunkt, og jeg nåede at være der i 30 år, inden jeg fik lyst til lidt kvindekød, vi havde ellers dejlige køer på thulegård, så vi fik frisk mælk hver dag.

desværre for fangerne, har de allerede drukket deres erstatning op, utallige har fået udbetalt 75000 kr. kontant, og senere oplysninger fra flyet's logbog har vist at der var en fase 1 og 2 i området, en fase er det absolutte værste vejr man kan forestile sig, og ingen fangere vil forlade familien omkring nytår, og da slet ikke i en fase 2, de skal først over og ned af politikkens bræ, en meget meget farlig tur, jeg har selv prøvet det 2 gange, på vejen op af bliver hundene pisket så hårdt, bare for at trække slæden, fangeren må gå ved siden af, og ved nedstigningen, må hundene gå baglæns for at slæden ikke skal miste kontrollen, og styrte ned i afgrunden.

turen over bræen tager mere end et døgn med hundespand, og ved foden af bræen ca. 25 km. fra basen ligger der en lille bygd som hedder Moriusaq, hvor fangeren og hundene må hvile ud, inden de kører de sidste 25 km.

sundhedsministeriet har lige lavet nye undersøgelser i området, for at måle radioaktiviteten, se på im@im.dk der er flotte billeder fra området.

nyrupsine og ulykketoft, samt deres pampere, nepotismer, og vælgere burde dømmes til at betale alle de udgifter som samfundet har brugt i området, det største ældrecenter i Godthåb, har et budget på ca. 1 milion kr. om året, Pilutaq__betyder blomsten__det dækker løn til 5 ansatte, samt sejlture til en lille bygd i godthåbsfjorden, for ældre nedslidte pensionister, handicappede, og mentalt handicappede, men LO___lordt og social, har allerede betalt 130 milioner kr. til en grønlandsk fagforening, SIK, som bestyrelsen har misbrugt utallige gange, men alligevel sidder de stadig og griner, for som grønlænderne siger, vi er det eneste folk i verden, der bruger hvide som slaver.

danskere kan ikke få sygedagpenge eller understøttelse i Grønland, fordi de danske pampere, har bestemt at alt ophold på Grønland er ferie, hvis man mister sit arbejde.

utallige håndværkere må arbejde udendørs om vinteren i minus 30 grader, fordi de åndsvage arkitekter, ikke kan finde ud af at bygge ydervægge om sommeren, så håndværkerne kan gå i læ om vinteren.

gang på gang er der vinterbyggeri, og når sommeren kommer, kan man gå udenfor næsten nøgen, på grund af den lave fugtluftighed.

når byggeriet endelig er færdig, skal der fuld varme på i 6 måneder for at få kulden ud af betonen, med store svampeskader til følge, isoleringen ligger ude i frost og tø, og selvom det er vådt, bliver det muret ind alligevel, så ingen kan flytte ind.
gulve bryder op, og alt er svampeskadet, så sætter man såkaldte eksperter til at undersøge hvorfor skaderne er sket, og når de efter ca. 1 år er færdige med deres undersøgelser, er firmaet desværre gået konkurs, fordi de laver ulovlige aftaler med de danske leverandører, at de først skal betale når de får sidste rate udbetalt.
man bytter rundt på de ansvarlige, nu er konstuktøren pludselig på en byggeopgave i Thailand, eller bistandspulerland, og pengene er væk for evigt, forsikringsselskaberne vil ikke betale for skaderne, for byggeriet er ikke afleveret, før det er godkendt, logik for polarrockere, bare spørg Skanska, Phil og søn, Brøndum, ISS, højgård og schulst, og mange andre svindlerfirmaer.

hjemmestyret får ca. 4 miliarder i bloktilskud om året, samt fri søfartskontrol, flykontrol, og meget andet, men de svindler med pengene, og laver fantastiske projekter i Kina som sælpølserpiller, og royal greenland kom ud med en underskud på 2 miliarder i år 2000, bare spørg luffe spellemann, han var med i bestyrelsen, og dækkede over svindelen, derefter måtte hjemmestyret sælge KNI, det gamle GTO, som leverer fødevarer, og andre dagligvarer til alle byer og bygder til ens pris, uanset de faktiske fragtomkostninger, som også bliver fragtet af et hjemmestyret selskab, royal arctic line, fragtpris en 20 fods container til Ålborg, 25000 kr. eller 3 gange så meget som fragten fra Kina.

man solgte KNI for 264 milioner kr. så man kunne betale renterne på underskuddet på det ulovlige lån som hjemmestyret havde optaget til driften af royal greenland, og hvem købte så KNI, jo det gjorde Dagrofa, som jo alligevel leverede varerne, og kendte fortjenesten på 45 %, der findes ingen tilbudsvarer, en agurk koster ca. 30 kr, og en kasse øl ca 500 kr. bencin og diesel koster altid det samme uanset prisen i danmark, nemlig 2,25 kr. pr. liter.

så måske skal nyrup lære at sutte en sælpølse, inden hele samfundet går neden om på grund af druk, mord, selvmord, voldtægt, pædofili, og det der er værre.
ingen betaler husleje, kommunen har genhusningspligt, men ingen boliger til genhusning, og når en af top politikerne skylder 120.000 kr i el og varmeregning, og Arnbjørn ved en fejl lukker for strømmen, ja så ringer man til mosfeldt, og der bliver åbnet igen, man kan jo ved en fejl have drukket pengene op, hvis man glemte at bruge sin represationskonto til byfesten.

politikerne bestemmer selv deres løn, de tjener mere end danske folketingsmedlemmer, skatten er mindre, mmen de fattige fangere og fiskere får ingenting, de må arbejde for 65 kr. i timen, og de faglærte for 68 kr. i timen.

jeg lider af 0sex, jeg kan ikke se DR.Phil.
de første tal på min bankbog for bare nuller, tidligere kunne jeg stave mig frem til en milion, men nu er sex milioner uoverskueligt, jeg siger som min gamle ven Flemming Eg fra Børkop, jeg er sku lige glad med de første tal, det er nullerne jeg tæller, da havde han lige fået oplyst af bankbestyren, at hans konto var i plus med 26 milioner, ret godt af en malerudddannet pot og pandemand, som vaskede kokkenes brændte gryder på thule air base.
bankbestyreren havde desuden købt utallige huse på tvangsaktion, for vor ven med cigaren Flemming var ordblind, og kunne ikke rigtig læse, men han kunne regne og bande de forbandede hjernesvage kokke langt væk, så de nogle gange måtte gå i dækning, så de ikke fik en stegepande, eller en rørekeddel i nakken.

når han lidt træt efter 22 måneder på basen kom hjem på stamcafeen, og hele børnehavens unger skreg far efter ham, ja så kunne det hænde, at han lavede et lille fejltrin, da han til Børkop Venstre stifttidende, besvarede et spørgsmål fra en skriveluder af den moderne type, amøben spurgte, hr. Eg, er der noget med, at man drikker meget på thulebasen, drikker sagde, der er sku ingen der drikker, det er en afholdsforening, bøsserne sutter lidt, men det mærker vi andre ikke noget til, og så skreg han til cafe luderen, giv mig nu lige en flaske pernod, og et koldt glas, jeg er sku tørstig.

Jeg er helt sikker på. Mjølner.
At hverken Lone Dybkær, eller Poul Nyrup blev ammet som lille !..... nu er jeg sikker på at de blev fødet op med flaske !.