Poulsen effekten

Poulsen effekten jhhg
rammer røde kors som en boomerang, ligesom denne effekt også rammer grådige banker der ikke kan få nok.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-16366102.html

støt ikke dansk røde Kai Kløgtig
Glem ALT om Dansk Røde Kors og deres tiggerkampagner mm. så længe KUN 9% går til de almene hjælpeting, og resten ca. 91% går til lønninger og administration.

Prøv bare at se på Tigger-Jørgen!
Ca. 7½ million om året og en aftrædelsesløn på 3/4 million. Hvor kommer pengene fra ud over tiggeri, og hvad bruges de så til, -ja det siger sig selv..

Lad os få et åbent regnskab frem som dokumenterer fakta, men det tør man i DRK ikke, da de godt selv, at så behøver de ikke længere gå på barrikaderne og tigge, for så giver danskerne end ikke en inddrager brugt 25 øre. [:D] [:D] [:D]

Skal han. la34sf
Selv ud og rasle, eller vil han heller aflevere de 800,000 kr til et godt formål, der er i vært fald mere brug for dem nede i Afrika end på hans bankkonto, men det er altid nemt at være god på andres bekostning, når bare man har ravet nok til sig selv.

Ret til sin aftrædelse kanditter
Og det kan ingen få ondt i r.... af.

At en hel generation har kørt DKs økonomi i sænk er værd, at tænke over. Bankdirektører der har strøget millioner hvert år og , hvor vi skatteydere skal betale for deres grådighed, men det er jo VKOs skyld, så det har du nok intet imod, men de småpenge som Poulsen fik, havde han ret til.

Røde kors kunne jo bare have givet ham orlov, som offentligt ansatte kan få.

du er dum proffesionel stegt flæsk
røde kors er en privat org. og dermed er han ikke off. ansat.

Modstanderne vandt. Brian Korshader.
Så blev det opgjort, at Tiggerne fik skramlet ca. 18 millioner ind, hvilket er ca. 8 millioner mindre end sidste år, men stadig ALT FOR MEGET.

Hvorfor skal de platugler have særskilt lov, ligesom Kræftens Bekæmpelse, Red Barnet mm. til at forstyrre privatlivets fred med deres tiggeri, som jo bare går til at holde butikken kørende, med uforskammede, tårnhøje lønninger.

At beløbet blev så lavt kan kun fryde mig.

Så nu fik de da kun ca. 16,5 millioner til administration denne gang, og skulle det ikke række, så prøv med mindre personale, det må alle andre firmaer gøre, for jeg kan da ikke forestille mig i fraskriver jeres "Tårnhøje" løn som hører til landets højeste efter kvalifikationer. [:D] [:D] [sol]

Reglerne er de samme Hold da op
og du er dummere, du kan ikke stave til professionel

Røde Kors og Poulsen. Movihah
Poulsen-sagen har været en skandale udover alle grænser.

Folk som har lagt 100 kr. i bøssen førend Poulsen forlangte sit dobbeltmoralhonorar på bare kr. 750.000., må jo automatisk tænke - nå de 100 kr. går til Jørgen Poulsen.
At Røde Kors har svært ved at rekruttere indsamlere er jo ikke overraskende, og den næste overraskkelse bliver, hvor få der vil give et bidrag til Dansk Røde Kors.

Den næste skandale er mere tys, tys.....

Det er Sandholmlejren.

Hver morgen tømmes lejren af såkaldte flygtningefædre, der skal ud og arbejde sort.
Mange flygtninge bor end ikke i lejren, da de bor hos en kæreste ude i byen.
Der er organiseret kriminalitet, idet folk som havner der, kommer videre, og det eneste Sandholmlejren kan konstatere er, at folk forsvinder ud i natten som sunket i jorden.
Det er dokumenteret.

Tror i selv dette kunne lade sig gøre, uden Røde Kors personales vidende ?

Det er og forbliver dog tys, tys