Præster til kamp mod huslejestigning

Præster til kamp mod huslejestigning girlpower
Nu raser præsterne over at de skal betale næsten det samme i husleje som andre mennesker. Præsterne er vant til huslejer på ca. 3000 kroner om måneden, men nu stiger de 50-60 pct.

Præsternes lave husleje skyldes at de har boligpligt, og derfor ikke har mulighed for at vælge en anden bolig.

Er det synd for præsterne?

Det er... Morten K
godt nok groft "3000 Kr." i husleje pr.mdr og udsigt til en kraftig stigning for et stort hus og en indtægt på Ca.450.000 om året. Der må de sociale myndigheder komme til hjælp med boligydelse og suplerende bistandhjælp, så disse præste-stakler ikke sulter ihjel!.

løn -husleje Jesperk.a
Hvad ikke mange ved så har præsterne en 6-dages arbejdsuge, sjældent weekendfri og er de lavest betalte akademikere.
Denne huslejestigning er åbenbart det seneste bud på kritik fra sen-moderniteteten mod præsterne.
Den lave husleje skal jo ses i sammenhæng med den lave løn.
Og så kan nihilister og andre værdirelativister glimre ved , at i takt med religionen forlader samfundet ryger moralen også med en dehumanisering og forråelse til følge.

huslejen Jesperk.a
Hvad ikke mange ved så har præsterne en 6-dages arbejdsuge. De har sjældent weekendfri og den lave løn skal ses i forhold huslejen.
Præsterne er faktisk de lavest betalte akademikere - en løn, der svarer til folkeskolelærer. Det er en dårlig løn i forhold antallet af arbejdstimer.
De indlæg der er skrevet indtil videre er karakteristisk for sen-moderniteten.
Nihilister og værdirelativister foragter kristendommen og præsterne uden at gide at sætte sig ind i kristendommen.
De personer har medansvar overfor, at religionen forsvinder ud af samfundet og dermed forsvinder moralen også med en dehumanisering og forråelse til følge.

Tvungen bolig Samtalerum
Ja, selvfølgelig er det for dårligt at mennesker, der har tvungen bolig skal betale dyre domme for den!

Rettelse Anonym
Præstens begyndelsesløn ligger typisk på ca 22.500 kr. pr md.

Billigt i forhold til andre sendjano
Nej det er ikke synd, alle andre kan/skal betale ca. 50kr pr m2. Så kan præster også. VH S

Kr. 50 pr kvm? Hvor? boligsøgende
Den bolig vil alle da have - her betaler vi kr. 500,- pr kvm og det er billigt - lige præcis kr. 3.000 om måneden.

Tror du ikke du har regnet den kvm pris forkert ud? *SS*

debatten er startet andetsteds jetpost
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6;conference=70;posting=733485

Præstens bolig chlotilde
er en del af lønnen.
Antagelig skal der betales skat af den indvundne fordel ved at have en billig bolig.
Bopælspligt er en værdiforringelse af goden.
Stiger huslejen, så er det kun rimeligt, at lønnen stiger tilsvarende.

rettelse ? Jesperk.a
Det er tidstypisk, at folk i negativ forstand har ondt i røven over, at en faggruppe får fordelagtig husleje. Det mangler blik for, at huslejen skal ses i snæver forhold til den lave løn, der forbliver lav - kun en svag stigning i årenes løb.

Hvilket de iøvrigt ofte gør dulkis
- specielt p.g.a. udsatte vedligeholdelsesarbejder. De bor i ældgamle præstegårde med gamle badeværelser og køkkener jeg ikke gad opholde mig i, men ofte er det værste forbrugsafgifterne, da de gamle præstegårde er store og dårligt isolerede f.eks.

Ingen grund til at fare over dem.

måned eller årligt?? jetpost
bare rart at vide

så bor du på skij
6 m2 ??

derfor jeg jetpost
spurgte om det var om året

Både og JACOB
Nu kender jeg ikke priserne særlig godt.

Men jeg synes ikke man kan forlange at folk skal betale den faktiske pris for nogle af de præsteboliger præstegårde som de får stillet til rådighed. Et par af mine venner bor i en akitekt tegnet præstevilla på 180 kvm til 3 millioner. Med det betyder altså ikke at de nogensinde ville have råd til at bo i en villa til 3 mill. og de anførte kvadratmeter er ikke særlig godt udnyttet, så de har problemer med at have plads til deres 4 børn på den anviste plads.

Præsterne kan jo ikke lige som vi andre, vælge hvilken bolig de vil bo i, de må tage den bolig der følger med jobbet. Samtidig har præsterne ingen mulighed for at investere i de mursten som de bor i og dermed vil en præst der går på pension i dag have et 1-3 milioner mindre end et par som bor i egen bolig.

vh jacob

Når man taler om kvm-prisen dulkis
på et lejemål er det ALTID den årlige leje.

pension og præstløn Hedelund
Det er et være tuderi man fremviser fra præsterne. Deres løn har altid være på linie men lærene og så har de fået madracioner i form af frugt og andet fra deres menighed.
Se i forhold til pensioniserne har de jo ikke noget at tude for vi skal betale ud af vores løn over 3.000 kr om måned for at bebo et værelse på under 20 kvadratmeter.

Præstevældets enevælde er snart forbi FNug
Mange melder sig ud af folkekirken i protest over det frådseri der præger enevældens reminiscens.

De bor på præstegårde i København idylliske boliger til flere millioner for et symbolsk leje på 2.500 kr. De får hvert år 50.000 kr til boligforbedringer, så de moderniserer på livet løs hvert år, da pengene ellers går tilbage til kirkeministeriets kasse igen.

Jeg har hørt en præstekone jeg kendte sidde og beklage sig over hvad de nu skulle finde på af forbedringer i år, så de kan brænde de 50.000 kr. af. Man ser præsteboligen i Århus med udsigt over vandet til et symbolsk beløb på 2.800 kr hvor normallejen er 8.500 kr for et lignende bolig.

husk lige ej ej
at nævne:
Uanset hvor store "stigninger" der måtte forkomme, er der loft på 15% af deres indkomst til husleje.
Hvem sagde gi`tar

Man kunne vel kaminsky
tillade præsterne at fraflytte de tvungne boliger, så er det jo frit om de vil betale eller ej!

Jamen søde venner dog! ***
Jeg tillader mig at gentage mit indlæg på det, der nu er blevet debattens hovedside. Som svar på et indlæg af "Fedebritt" med følgende ordlyd:

"Jeg kan ikke se hvori problemet ligger, for præster er ikke mere "hellige" end andre borgere i denne underlige land kaldet Danmark.

*FB*", svarer jeg, under det retoriske spørgsmål om præsterne nu også er hellige, følgende:

"I den lutherske kaldstanke ligger, at præsterne ikke er hellige mediatorer med en særlig privilligeret tilgang til Guds ord. De bliver kaldet af menigheden som ligemand blandt menighedens øvrige medlemmer, og pålagt en opgave med at forkynde det kristelige budskab og forvalte sakramenterne. At præsten SKAL bo i embedsbolig er en udmærket ordning idet præsten derfor bor midt i sognet, hvor pågældende har sit virke, og derfor er en del af det daglige liv på stedet. Derfor står præsten også til rådighed for sognets menighed næsten 24 timer i døgnet, og af samme grund bor præsten så at sige på sin arbejdsplads. Netop derfor betaler præster heller ikke "husleje", men "boligbidrag". Man kan sagtens vælge at ændre denne ordning og kræve en højere "leje" på markedslignende vilkår, men må så tilsvarende forvente, at præsten ikke længere er villig til at stå til rådighed i samme omfang, men dele de vilkår og privillegier der ellers hersker omkring en privatbolig på markedsvilkår- Så som at forbeholde den privatlivet. Endvidere må man forvente, at præsten i en sådan situation stilles frit mht hvor vedkommende ønsker at bo, og derfor sandsynligvis glider ud af sognets daglige liv. Det er sådan set op til menighederne, hvordan de ønsker præstens virke fortolket. Jeg påskønner i øvrgt din flittige stemme i debatten, men har fra tid til anden bemærket, at debatten måske ville højnes en smule, hvis du satte dig lidt mere ind i grundlaget for det store antal debatter du deltager i.

Gud fred!"

Jeg gir' 2800 for 36cm2 sondz
Præsternes boliger er så gigant store at de for en almindelig dansk borger, ville koste en formue. Præster lever i store huse med tilhørende grund og hvis de kun betaler 3000 kr så er det da på tide med en huslejestigning! Hvor er problematikken?? Dumt spørgsmål!

Jeg er studerende og lever udelukkende af min su på 4200 + 367 kr i boligtilskud- af dem betaler jeg 2800 i husleje for 36 cm2 (kvadratmeter) og jeg har hverken have eller plads til et spisebord.

Hvis det er synd for præsterne, hvad så med mig???
"De skal bare se at hoste op ska' de!!

Det er da ok, at de skal betale, som os. oddsguiden
jeg syntes at det er rimeligt, at de betaler normalt husleje. Vi skal ikke snydes, når de bare for det billigere, er de måske kongelige?

3000,- ? Anonym
Et bolig bidrag på 3.000,- høre nok til sjælenhederne, men der er ingen tvivl om at der findes præster der bor endog meget biligt, men der findes også dem som ikke gør. Så som det er med alt andet, skal man lade værre med at skære alle over en kam. Det er jo heller ikke alle præste'gårde' der er 300 kvm. nødebo idyl, prøv f.eks. at kikke på herstedvester. Så er der pæstegårde hvor menighedsrådet sider hårdt på penge pungen, så det piver ind af vinduerne og vandet i hanen er lunkent, og menighedes mener at det er ok, at lufte hun i præstens have og glo ind af vinduerne. Hvor mange af jer ville bytte med en præst i en lille flække i, det mørke jylland, hvor i ikke ville kunne slå en prut uden at de snakke om det i hele byen, og så hvis tingene bliver for ubehagelige, har man ikke en gang muligheden for at flytte væk... Og så er der lige den detalje at når pensionen nåes, så er det ud af vakten.
Selvfølgelig er der også præster på 300 kvm. nødebo idyl til 6.000,- pr. mnd (nej ikke 3000) med det er sgu de færeste.

Præster og boligpligt. Hæmoriden.
naturligvis skal præste betale boligprisen som andre skal, mange har boligpligt, bla. ved landbruget, på skibe, og kaserner.

præsterne laver ikke en skid, alt hvad de skal gøre, er at læse op af en gammel bog, og de ved altid hvad de skal prædike om.

i gamle dage var præster og degne en magtfaktor, som havde ansatte til at holde deres have og svinesti, mange kirkegængere havde også pligt til at aflevere diverse fødevarer.

der er utallige præste ægtepar, som naturligvis bor sammen, men hvis hun havde boet sammen med en tømrermester, eller en gadefejer, så skulle staten nok få huslejen op.

at de er akedemikere, er jo ikke ensbetydende med, at de er noget værd som præster.

de er guds tjenere, og intet andet, tjenere på en restaurant tjener ikke så meget, og han skal naturligvis betale fuld husleje.

katolske præster tjener ca. 3000 kr pr måned, og de bor også i kirken, mange gange i noget gammelt skrammel, uden bad og toilet.

præsternes leve forhold, er en gammel tradition, fra dengang præsterne fik 12 14 børn, og hvis præsten døde, skulle enken gifte sig med den nye præst, der er tilfælde på, at en enke blev gift med 3 præster.

ingen kommer i kirkerne, præsterne må selv ud på arbejdsmarkedet, og tjene deres egen løn, mange bruger jo allerede deres bolig til ægteskabsrådgivning, og tjener en masse sorte penge.

præsternes løn, skal honoreres efter produktion, eller akkord, som mange andre mennesker må finde sig i.

de kan sælge billetter ved indgangsdøren, og så kan de få et mindre tilskud, i forhold til hvor mange kirkegængere der er.

nogle præster betjener flere sogne, men det betyder jo ikke, at der kommer dobbelt så mange kirkegængere, hvis 2 personer møder op, skal præsten holde guds tjenesten.

på skibe bliver man beskattet af mad og bolig, under de berømte DIS regler der betyder, at søfolk ikke betaler skat til staten, men til rederiet, DIS reglen blev inført for, at man kunne ansætte danske søfolk, men rederierne sejler med filipinere, til ca 3000 kr pr måned.

enkelte rederier har danske officerer, men mandskabet er billigt.

man kunne jo lukke præstegårdene, og ombygge dem til boligløse, der er rigelig plads til 10 familier.

præsterne kommer kun i kirken, hvis de absolut skal, de står jo ikke op kl. 7, og ringer med klokken og beder i kirken.

de må stemple ind som andre mennesker, ingen ved jo hvornår de er tilstede, måske er boligen kun åben for menigheden, en gang om ugen.
biskoppen i århus, havde jo sin datter ulovligt boende i en gæstefløj på 200 kv2, så hvor er moralen.

var det ikke bedre at det var socielt svage der boede der.

vi har ikke kirketvang mere, alle kan selv skrive og læse, de er ikke længere de eneste skriftkloge.

prøv at se hvad der er bygget af luxus af menighederne, eller menighedsrådene, staten skal ikke betale for kirken og præsternes løn, kan de ikke sælge billetter, så luk, sådan kører andre virksomheder.

Blicker gjore det. til anonym 3000.
han gik på heden og tænkte, og skrev historier for almuen, han læste også selv op, for moster sofie kunne ikke læse.

Hvor er det dog synd! ***
Det var dog synd for dig, at du skulle bruge så meget af din sparsomme tid på at skrive dit indlæg, når du til sidst afslører, at hele din præmis er forkert. Kirken er jo netop en kirke og ikke en virksomhed. Om igen- Måske med en smule mere reflektion og baggrundsviden næste gang..

Nedlæg 50% af kirkerne erik52
Hvis man nedlagde halvdelen af kirkerne(som jo alligevel står tomme)ville der kun være halvt så mange præster der klagede.Hvis det kun var kirkeskatten der betalte lønninger og vedligeholdelse kan det accepteres.
Venlig hilsen - erik52

6000 Christina P
Præster SKAL bo i deres boliger og kan derfor intet spare op. Desuden er prisen ikke 3000,- men 6000,- til orientering!!!! Alle andre, der har købt hus, vælter sig i penge pga af stigning i huspriser, friværdier etc.

Så sikke en latterlig diskussion!!!!

JA sådan noget pjat carmar03
Jeg har engang talt med vores præst og hun siger at der nogen gange er nogle gamle forfaldne huse de skal bo i. Og de SKAL bo i dem - der er bopælspligt. Når man pådutter folk hvor de skal bo så må huslejen også være tilsvarende lav eller også skal huset være i tiptop-stand.

Til Hæmoriden Christina P
tænk sig der findes mennesker i Danmark som dig - godt jeg ikke kender dig - det kan umuligt være studenterhuen der trykker!

****PRÆSTER HUSLEJE*** ****PRÆSTER HUSLEJE***
HEJ!
DET VED GUD DET IKKE ER ! HVORFOR SKAL DE HAVE ALLE DE FRYNSEGODER? DE ER JO LIGEGLADE NÅR DET GÆLDER!

fint nok Anonym
syntes da det er fedt nok at de snart skal til at betale lidt mere..... hvorfor skal de bo billigere end vi andre??? ..... lidt latterligt.

Så må de "bede" om lønforhøjelse..... Jeff
YES..

Folkets bidende vid! ***
Tak for dit subtile indlæg! Det vinkler debatten på en helt ny facon. Har dog selv lidt svært ved at følge med- Hvad mener du med "ALLE DE FRYNSEGODER" og især "LIGEGLADE NÅR DET VIRKELIG GÆLDER"? Hvis du udfoldede det lidt mere, og gerne i samme nuancerede tone, så ville vi kunne nå virkelig langt.

P.S. Du har vist glemt at slå "CAPS LOCK" fra på din computer. Prøv at trykke EN GANG på den- Så virker dit sprog lidt mere modent.

Det er bestemt ikke synd for præsterne Portia
Præsterne har mange andre goder: fri computer, fri telefon, arbejdstøj, kørselsfradrag o.a. end lige netop boligen som forøvrigt gerne er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og som males og istandgøres jævnligt i dyre domme.

2600..jeg har betalt 3550 kroner 3 crooner
/mnd ,,og jeg bor i et værelse...

hvor har de fået så billige boliger...

præsteboliger Anonym
Jeg synes ikke at der er noget at være misunderlig over, en præst er i lighed med en efterskolelærer i prinsippet på arbejde 24 timer i døgnet, det er hårdt, så stop jammeren og vær glad for at der stadig er nogle der ikke sætter penge over kvalitet.

Nej... Fjolset
hvor er det dog forfærdeligt! Hvordan skal verden nu køre videre, når præsterne siger op, pga. huslejestigninger? Jamen åbn dog øjnene alle! De skal betale 3000 - jeg gentager 3000 kr. i husleje! Det er jo vildt! Så er det jo godt vi andre kun sidder med en husleje på de 500 kr.! Tænk hvis vi alle var helt der oppe, neej! Og hvad skal vi stille op? Det er slut med at sidde hver søndag, og sove i kirken, mens Knud-Sigurd læser op om djævlens gerninger og jesus og gud, og hvad ved jeg! Ja jeg ved ikke med jer andre, men jeg kneb altså en lille tåre, da jeg så den nyhed! Jeg ved simpelhen ikke hvor verdenssituationen er på vej hen! Nej, i morgen går jeg altså ud og hænger mig i et træ, så må jeg bare prøve at finde et der kan bære de 108 kg jeg vejer, for jeg kan altså ikke mere... Snøft!...

ja det er da nok din hjerne der vejer dulkis
....

Ja... Fjolset
det ved jeg godt, men tak fordi du også bemærker det. Trods mit navn, har jeg faktisk en meget høj iq.

Nej.. KM...
Jeg synes faktisk det har været snyd det har været så billigt.
Ja de har bopælspligt, men det ved de når de starter deres studie.
Man ge andre har også "bopælspligt" et sted i landet for overhovedet at have mulighed for at få et job med deres uddannelse, skal de så også have billig husleje?

Nej jeg synes det er yderst fair at det bliver dyrere og da gerne så det passer til bedre til resten af boligpriserne i lige det område de er præst.

Præstebolig Sofus
Ja det er synd og et luset "trick". De SKAL bo i nærmiljøet. Det er jo en del af deres lave løn, at de har en rimelig bolig udgift. Den eller fornuftige Bertel Harde er gået over stregen. Præsterne blev jo ansat under de dengang herskende lejemål og kan ikke klandres. Det er for billigt af Bertel Harder at skubbe det over på biskopperne. Stop det Jantelovs pjat.

Hvad tolouse
Hvad taler du om? min far er præst, og jeg kan forsikre dig om at der aldrig har været tale om madrationer fra menigheden, og det samme gælder de andre ræster i provstiet. angående huslejestigningen, teologistudiet er et af de længste vi har, lønnen er langt fra tilsvarende, den lave husleje har hidtil været en del af lønnen, hvis de vil have at ræsterne skal betale hvad der svarer til den faktiske værdi er det vel også rimeligt, at præsterne selv kan bestemmme hvor de bor - det kan de jo ikke for øjeblikket. Man kan ikke sige, at det er retfærdigt at tvinge præsterne til at bo et sted, og samtidig tvinge dem til at betale større beløb end det de for øjeblikket gør, det er ikke fair.

mens vi er ved ræsterne, en sagde at præsterne har en seksdages arbejdsuge, det passer måske steder, hvor der er flere præster, og telefonlinjen til præstens ontor ikke er den samme som den til hjemmet. Hvor vi bor betragtes alle tider på ugen og dagen som værende arbejdstid for præsten. den eneste mulighed for at holde fri, er de to uger vi tilbringer i et sommerhus hvert år. kun her kan man slipe for at sognebørnene ringer, hvis præsten er hjemme i ferien regner man med, at han også er til rådighed.

det gør mig gal, når folk kalder præsternes bøn om mere fritid urimelig. vi har olevet folk der ringer kl. 22 og forventer at far ordner ting, som sagtens kunne have ventet til næste dag.

Nogle vil måske så sige at han bare kan sætte grænser, men det er ikke nemt når ens bolig er ens arbejdslads, og folk dukker op i døren.

Det skulle have været gjort for længst....!! tulle.jensen
Det er helt til grin at de skal betale sådan en lav husleje, de burde betale det samme som en tilsvarende bolig i den kommune de er præst i.
For det første så synes jeg ikke det er dårligt at de har bopælspligt og da slet ikke når de får stillet bolig til rådighed, den mulighed har andre mennesker ikke, de må pendle.
Og alle præste boliger er kæmpe store huse, så de har slet ikke noget at klage over.
Jeg har boet i samme kommune fra jeg var 2 år, kommer aldrig nogensinde til at kunne eje min egen bolig i kommunen, og har kæmpet i 4 år for at prøve at få et leje rækkehus, da jeg har 2 krudtugler, så efter min mening har de intet at klage over, det er da kun retfærdigt efter min mening...

Husleje er ikke alt Bullerfnis
Der er lige en udgift i forbindelse med at bo i præstegård i ikke har taget med.
Som flere af jer har skrevet, er det ganske rigtigt at mange præstegårde er nogle store gamle kasserner.
Tigtigt mange af dem er elendigt isolerede!
Jeg kender flere præster (der ganske rigtigt har en billig husleje (3500 - 4500) Tilgendgeld har de en årlig varme udgift på 40000 - 45000 Ja....Du læste rigtigt, jeg har ikke sat for mange nuller på.
Enhver ved sine fulde fem, der har et "Alm." arbejde og som kan indvisterer i sin egen bolig, kunne ikke drømme om at købe er hun der er så dyrt at varme op, Men præster har bopælspligt, så de må bare finde sig i at betale regningen.

Tyndt ENIRO anders_engberg
Hejsa.

At spørge om det er synd for præsterne at de skal betale mere i husleje er da nok det dummeste spørgsmål i denne sag!

Spørgsmålet er om det er rimeligt!

Som nogle få herinde ved, så er præster ikke de mest vellønnede og boligen "indgår" som en del i deres løn - da der er bopælspligt!

Skal vi også fjerne statens køretakster når vi er igang?? - for det er da ikke fair at ham der bor 50 km for penge for at køre på arbejde, når ham der bor 5 km fra jobbet ikke gør!

En anden ting som kun er nævnt af meget få herinde er, at når præster går på pension, så står de reelt uden tag over hovedet. Derfor skal der en større opsparring til, end ham der har købt og betalt sit hus for 40 år siden - og har 2-3 mio stående i mursten når han går på pension.

Folk har bare ond i røven fordi at de i "nuet" ikke betaler det samme som dem selv - men i fremtiden, når dem med deres krukkeri om at "han betaler mindre end mig - det er snyd"

Er det synd for ham der bor privat og ikke kan have samme kvm-pris som ham der bor i boligselvskab?

Come on - lad være med at tude, og vær glad for at der er en mand der er på hver dag - hvis i skal bearbejde sorg f.eks. - ganske gratis!!

Og jeg ved da lidt om, hvad jeg snakker om - er vokset op i en præstegård med en stedfar der var præst!

A

præster salka
godt og sobert indlæg

vaek med de statsanerkendte religioner J Olsen
Deromkring 160 anerkendte religioner i Dk. Det betyder i praksis at man kan blive gift med retslig gyldighed i en anerkendt religion. Afskaf det, og lad alle der vil giftes med retsvirkning blive gift paa raadhuset. Drop skattefriheden for alle disse religioner. Lad folk betale for deres egen fornojelse med deres egne penge. Hvis jeg vil gaa til selvforsvar skal jeg betale selv, eller paa aftenskole, det er ikke fradragsberettiget, og saa lad praesterne blive betalt med midler fra dem der gider vaere medlemmer. Kirkerne kan saa som historiske institutioner komme under indenrigsministeriet med tilbydes til laans mod betaling af dem der tilhoerer folkekirken.

Ja netop kæmpe huse degnen
så én ting er huslejen, men forbrugsafgifterne kan vælte ethvert budget. Lad os tale om den reelle boligudgift. Den er nemlig af en ganske anden størrelse og de kan ikke gøre noget ved det. Og bopælspligt for andre mennesker omfatter ikke en bestemt bygning, men udelukkende et bestemt område, så den sammenligning holder heller ikke.

Pendlerne for også kompensation i form af kørselsfradrag, så lad nu de præster være i fred. Det I er så misundelige på er ikke-eksisterende.

Relativt. Troels og dem som ikke er b...
Hvad er præsternes løn i forhold til det arbejde de gør???

Som du... Krusty
...ser, er dine ord spildte, da folk kun hører (læser) det de VIL høre (læse).

meld jer ud. Anonym
Så længe I hykler og vil gerne giftes i en kirke
så har jeg ikke ondt af jer.
Den dag at mindre end 50% af danskerne har meldt
sig ud så kommer det hele af sig selv-massefyringer af præster-de skindhellige skal op med pengepungen.Med andre ord opfordre jeg dig til at gå ned hos din lokale præst allerede i dag
og meld dig ud,og lad være med at høre på hans ævl om at hvor skal du så begraves?det er hans arbejde uanset om du er medlem eller ej--go tur.

jeg vil heller ikke betale Anonym
Så længe præster er på det offentlige budget har vi lov at blande os,og mine skattekroner skal ikke gå til de latterlige sortklædte mennesker.