prins christian

prins christian Shiloh Jolie-Pitt
Er han ikke bare sød på disse billeder?

http://danishroyalwatchers.blogspot.com/

Hvad med andre børn Ask
hvorfor lige ham?Brækker mig over at de lever på nas,først På Skagen,så i Frankrig,så på Gråsten Slot.Hvor det dog flovt,at nasse,ikke en hjælpene hånd,kun opvartning,barnepige på,når Christian bliver umulig,nattesøvnen går aldrig tabt,hos disse forældre.Får kvalme,det bliver værre og værre med alt det nasseri.

Puuuhh dulkis
Du har det godt nok slemt, hva´? Hvordan føles det at være smålig?

Jo!! dulkis
Han er simpelthen en rigtig nuller unge. Ham kan vi godt være bekendt.

Du passer ham bare Ask
når ungen vræler.30 kr. i timen om natten 40 kr i timen.Ungen er din.

fordi han er "vores allesammens" Anonym2
og en rigtig dejlig dreng. Du er da velkommen til at sætte billeder i af dine egne - tror jeg.

Lad os da se dem, du skal ikke føle dig forbigået, men vi andre kan jo dårligt gøre det. Altså sætte billeder ind af dine sikkert dejlige børn.

Den resterende del af dit indlæg er for plat til at jeg vil kommenterer den.

Hykleri du kender dem ikke Ask
???

Ingen interesse for hjemo
mig.Har andre gøremål
Nemlig min familie som ikke skal
svigtes og vennerne.Øv de
er jo ikke kendte.....øhhhhhhhh

Klap da i din knold Fiffle fiffle
er du mindre begavet?

H vad du er vist den samme Anonym 2
person nick.

Intet specielt... abu allan
hader når kongehuset, bøærn eller voksne, blevet fremhævet frem for almindelige mennesker.... Alle andre børn har da den samme dejlige udstrålning...
Kan simpelthen ikke klare den der "falde på halene " tilbedelse af netop "konge- og prinsebørn... Prøv at se Mary..... Pludselig prinsesse.... Sød pige, men der findes sgu da 10000 vis af endnu sødere danske piger... Hun er da ikke noget specielt..
Og ungen, jo, meget sød, men fru olsens datter eller hr. jensens søn kan da være endnu sødere.....

Føj for pokker.. Apparnage (Nassepenge) og samtidig et umådeholdent forbrug...... Og så oven i købet udnævnt til Danmarks sødeste barn.....

Hmm Casey
Dem som støtter dette kongelige parade virker mindre begavede for mig. Det må være en stærk hjernevæsk de har gennemgået når de frivilligt ønsker at betale for det her.
De skal afskaffes og deres kongelige hykleri skal stoppe, og alle de penge de bruger skal fordeles til de sygehuse som er på vej ved at blive lukket pga manglende resurser, samt alle de afdelinger hvor patienterne ligger på gangen pga reducerede sengepladser og meget stram opsparings politik. Og alle de kraftsyge som står i månedsvis på ventelisten for at kunne komme i behandling.
Man kunne måske bruge disse penge for at ansætte flere sygehuspersonale og investere mere i at øge arbejdskvalitet.
Dette er kun en ting, men der finders million andre i vore samfund hvor alle de kongelige penge kan bruges på de mennesker som virkelig har behov for hjælp.
Også falder måske vores skatteprocent når de går af. Og det skal de endelig gøre.
For det her virker mere og mere latterligt, og mere og mere meningsløst i det moderne samfund i 21 århundrede.
Det virker faktisk utrolig pinligt at se hvor dumt og falsk fremstiller de sig selv for offentligheden.

Jamen jeg er da enig med dig. Anonym no. 7385 i rækkerne
Det værste er at der står folk med tårer i øjnene,når de får et lille glimt af de kongelige,lige der krummer jeg tæer,jeg har ikke noget imod dem som sådan,MEN altså gamle koner,eller tanter står der i timer og ved at besvime,af bare velvære...DET i sig selv er alt for meget!

Netop forfærdeligt. anonym
Jeg har ikke flere ord.En skamplet.

De skal holde lav profil!!!!!! Gerlev.
min mening.Ikke
så sjovt mere.

Den svenske anemarie
familie er meget mere naturlige.
Det er en ren fornøjelse at se
disse dejlige mennesker :D

Du er og bliver DOMMEREN anonym
hele tiden.Dine indlæg er altid spydige.Uha!Læg din stil om kammerat.

hvordan føles andecreme
det og være den nyttige idiot, der gør det muligt for dem at leve livet sådan?

Sikke en lang ferie de har! Dukkelise
Utoligt,at det kan lade sig gøre.Griner sørgeligt osv. hmmm.

svenske konge.., ha anna claire
den svenske konge er kendt for at være utro..,

han har kørt fra regningen på en benzintank & han ar kørt en dame ned..,flink fyr
han er sku´en
den mindste af kongeparrets døtre.., hvad er det hun hedder,.., Madeline.., eller sådan noget..,

har altid gallakjoler på.., hvor barmen er ved at falde ud..,

han er en stakkel ppp
den lille dreng er en stakkel der, ligesom sin far, vil komme til at leve et forkrøblet, umenneskeværdigt liv hvor han vil blive frataget mulighederne for at skabe sin egen tilværelse.
Det må stoppes NU!

Dejlig dreng. Katrine.
Uhh hvor må det dog være et surt liv at være sådan et surt menneske.
Selvfølgelig kan de passe sig selv, de har lige været 10 dage i Frankrig uden barnepiger og kokke og hvad ellers du kan brokke dig over, hvis du ikke kan tåle at høre mere om de kongelige så bliv væk fra royaldebatten. Gog hjemmeside med billeder, hvordan har du fundet den ?

Skøn dreng... Tilde12
Ellers er det dig der skal stoppe, det rigtig surt at læse dine indlæg, for os der godt kan lide dem. Hvis du er så meget imod dem, så bliv dog væk fra denne debat. Og ja, en rigtig lille dejlige bassedreng.

så sød.... matilde
ja det skulle de, men lad dem dog skrive det de vil og ignorere dem, så stopper de vil på et tidspunk. han er bare dejlig og dejlige forældre han har... god hjemmeside!

Køn unge! Maria'
Han er bare rigtig dejlig og sød. Tænkte på hvordan du har fået fat i denne gode hjemmeside?

det er squ da en debat ppp
i en debat SKAL man jo ikke være enige. Det jeg ikke fatter det er hvordan i kan foregive at være så vanvittig glade for de mennesker og så ikke unde dem et godt liv. Når jeg kritiserer institutionen og de kongeliges privilegier hører jeg altid om hvor hårdt de har det og "Du skal ikke være misundelig, det er bestemt ikke sjovt at være kongelig" og når jeg argumenterer for at de stakkels mennesker skal gives en ordentlig tilværelse, så er det også galt. Det er squ da hamrende ulogisk !
Når jeg foreslår at det nedlægges er det normale standardsvar: "Nej så skal vi have en præsident, det bliver lige så dyrt" og det endda uden at jeg har berørt økonomien i kongehuset, men en præsident kan squ da vælges og vælge fra.

Høflig mand mortenn
God eftermiddag menneske, du er da et glad og høfligt menneske. Håber du har det fint. Jeg syntes nu også den lille Christian ser sød og dejlig ud - det er jo bare min mening. Alle må vel syntes hvad de vil! Og sikke en dejlg dag det er i dag hva?

indrømmet ppp
der var måske lidt for mange bandeord i det indlæg, men jeg bliver lidt oprørt når jeg får besked på ikke at måtte debattere i debatten. Det er vel det den er der for.
Jeg synes det er meget vigtigt at få en debat i gang omkring den fortsatte existens af kongehuset. Det er uanstændigt at vores moderne samfund holder fast og holder disse mennesker fast, som gidsler i dette middelalderlige folkecirkus.
Det kan vi, som moderne demokratisk samfund, simpelthen ikke være bekendt.
Jeg er sikker på at den lille dreng er både sød og køn, som alle andre børn i den alder, men jeg synes debatten er så meget vigtigere at jeg ikke har villet spilde tid på at sidde og kigge på billeder.

ps! ppp
bortset fra bandeord, hvordan i alverden kommer du så til at tænke på høflighed ? - jeg synes ikke selv jeg er specielt uhøflig eller omvendt i mit indlæg, hvordan kommer du i tanker om det ?

ppp Casey
Du er smart ppp og jeg er helt enig med dig.
Desværre er flertals bevisthed ikke nået til denne niveau, og hvem ved hvornår det sker hvis det sker over hoved.De fleste vil blive ved med at dumme sig måske de næste 20 eller 50 år, men du får ret til sidst, det er jeg helt sikker på.

tak skal du ha ppp
tak skal du have, det er jeg også sikker på, jeg synes bare vi bør forsøge at skubbe lidt på. Så kan vi måske nå at redde allerede den nuværende lille prins fra at blive fanget i den der kongekomedie.