Prins Joachim atter single

Prins Joachim atter single simon-says
Prins Joachim og Marie Cavallier har slået op, og dermed er prinsen atter ungkarl. Derfor er myndighederne i store dele af landet sat i højeste alarmberedskab.

"Vi har informeret samtlige diskoteker og værtshuse fra Skagen til Rønne. Samtidig opfordrer vi alle unge kvinder til at blive hjemme resten af sommeren eller i det mindste tildække sig forsvarligt," siger vicekriminalinspektør Hans Bøving fra Rigspolitiet.

Prins Joachim ventes tilbage til Danmark på fredag efter forgæves at have forsøgt at holde forholdet til franske Marie, 30, i live.

Hun siger til en lokal avis, at deres romance næsten fra begyndelsen blev skudt i sænk.

"Den danske presse siger, at jeg var for åbenmundet. Men jeg har da for eksempel intet sagt om vores vilde ture på Joachims majetærsker og hans helt specielle ønske i den forbindelse," lyder det skuffet.

"Folk tror, at jeg er en 'gold digger'. Men jeg ønsker jo bare et helt almindeligt forhold til en helt almindelig mand," siger Cavallier, der nu trøster sig med den saudiarabiske prins Nayef bin Sultan bin Fawwaz al-Shalaan.

*Britt & Bilde* - lad kongehuset bestå 4 Ever

Måske Øffen
må jeg lige rette dig lidt omkring hans tittel jeg har læst i se og hør at
Nayef bin Sultan bin Fawwaz al-Shalaan ikke er prins men derimod kamel-opdrætter og det er vel ligeså godt. Og som han siger "kvinder er som kameler man kan aldrig få nok".
(det er ikke mine ord så der er ikke grund til at skælde mig ud kære kvinder).

Sommerhilsen fra Øffen

*lol* du ER unormal ;-))) Jokke & Co.
griner højlydt

Marie Nå det var synd *LOL*
Hun var jo pæn. *LOL* Griner meget*******