pris? cornrow- afro fletnigner -

pris? cornrow- afro fletnigner - inga
hey ..

nogen der kender priserne på at få lavet cornrows ?? eller afrikanske fletninger?

bare sådan en pris idé..

jeg har hår til 10 cm under skulderne..

nogen der kan anbefale et sted her i kbh????

Pas på Hestehalen
Det kan gå grueligt galt

hvorfor ?? inga
hvordan det ? - nogen erfaring ????

For nylig Hestehalen
Der var en historie på sol eller i en af aviserne for nylig. Hvor en kvinde ville have afrofletninger til vistnok sit bryllup.

Hun fik dem lavet hos en professionel frisør. Men på trods af det, faldt hendes hår faktisk af i klumper. Frisøren var åbenbart en klamphugger.

Måske er der nogle andre der kan huske historien, jeg kan desværre ikke huske hvor den var bragt.

Altså er det ikke uden væsentlig risiko.

Pris Gun
Gå ind på http://barikisu.com/dansk/haar.htm

cdasd CHalla
Det koster det omking 500-700kr

Nånå ChinkyThai
Jaja rigtig nok det sket for lige den ene kvinde her i DK meget super slemt..
Det må jo være hendes hår der ikke kan tåle og få den slags hairstyle.. Sorte har haft den slags hårstil i flere hundrede år..
Hold med hårtykkelsen.. Der er faktisk forskel! Derfor kan tyndt hår ikke tåle den slags tæsk man skal gi det når man skal have lavet afro cornrows and fletninger..
Det forskelligt fra land til land hva folk kan og ik kan tåle..
Såen er det med alt.. Det vil altid være forskelligt fra person til person.. Hvordan dit helbred er, om du æder godt og plejer dig selv for de hjælper jo også på tykkelsen af håret.. tænk jer lidt om inden i snakker for meget om at man skal pas på! der ik noget og være bange for.. Du har ondt i 1-2 dage og hvis det stadig gør nas efter det så gå tilbage og få det løsnet lidt mere.. Hende der har mistet håret må også ha gjort noget forkert siden der bar falder af i klumber.. Måske kløet sig i hovedbunden og fået hevet håret længere ud.. Børn der skal pille ved håret fordi det så flot.. Ik fået det løsnet selvom hun godt ku mærke det mere end ondt.. Og hvis det første gang hun får det lavet skulle man nok have gennemgået det lidt mere.. Ligesom folk der købet hund og ik aner en skid om det.. det for dumt! vælg noget og undersøg der nærmere..