Problem med 3 tlf regning.

Problem med 3 tlf regning. anonym
Hver måned omkring d 1 kommer der en regning fra 3tlf.Det skulle gå over pbs,men nej,det kan de ikke finde ud af.Jeg har udbedt mig en forklaring på det,men hver gang den samme svada.Det skal lige kører ind i vores system.Jo godmorgen,det har de haft 3 mdr til,og intet syntes at blive anderledes.Regningen stemmer hver gang,men at det skulle være så vanskeligt for dem at køre min pbs ind i deres system,fatter jeg ikke.Mine andre udgifter kører bare perfekt.Jeg betaler bare min 3 tlf regning over netbank hver gang.De er nogle mærkelige nogle inde i den 3 afdeling.

så drop gæst
"3" og vend tilbage til TDC. Der er så mange alternative selskaber at vælge imellem, men hovedparten af befolkningen har TDC.

3 er styre at stenalder mennesker Anonym
Selv direktøren har mistet forstanden, det
kan være sket pga. strålingen fra telefonerne.
Brug dem med varsomhed, hvis du vil beholde
din egen forstand.

Også problemer trineg
Drop dem ! Det gjorde jeg. Havde samme problem som dig samt diverse fejl på regningen. De er utrolig tunge at danse med i den kundesrvice, faktisk fortjener de ikke betegnelsen service. De er også alt for dyre. Efter en tur til udlandet, hvor telefonen gik helt i selvsving og gik på nettet af sig selv og efterlod mig med en kæmpe regning, var det slut med min tålmodighed. Desuden havde alle vennerne også opsagt abbonementet ved dem, så den gratis telefoni kunne jeg ikke bruge til noget mere.
Drop dem og find et andet teleselskab.