Problematisk lorte MOV-file...

Problematisk lorte MOV-file... Buller Nullergøj
Hej Røvhuller *S*

Jeg er ved at lave en piratkopi af Gasolin dvd'erne og der er en eller flere af mov-filerne jeg ikke kan få nogle af de gængse programmer til at flytte/kopiere ser det ud til.

Første problem var at afkryptere filerne på org. skiverne - det gik dog med CloneDVD og DVDDecrypter i samarbejde og resultatet er en spilbar-kopi af begge dvd'er men altså "kun" pt. i et bibliotek på pc'en.

Næste skridt er naturligvis at brænde en kopi. Problemet med første skive var så at de dekrypterede filer tilsammen var større end de krypterede org. filer og altså > 4,7 GB. DVDShrink burde kunne klare det - problemet er så bare at den siger at den første mov er fucked - det *er* den ikke for lortet spiller OK på computeren. Lorteprogrammet Nero, som ikke kan komprimere, siger dog ikke noget til filerne andet end at de ikke kan være på en alm. dvd-disk. Tilsammen udgør mov-filerne jo 99% af al data så en eller anden form for shrink skal der til eller en dvd-9 (en XL dvd).

Har du arfaringer her? Kender du noget til XL-dvd'er?

Anden del af sættet kunne umiddelbart klones på en alm. dvd.

Deling på 2 alm. dvd'er er udelukket.

Sjovt Anonym
Sjovt som alle programmerne er noget lort, når det tydeligvis er dig der ikke kan finde ud af være "uber h4x". lawlz

"uber h4x". lawlz? Buller Nullergøj
Hva fanden er: "uber h4x". lawlz?

En indstilling? Jeg indrømmer 100% at jeg ikke gider bruge Nero - Nero sucks og jeg kender det ikke særlig godt OG ønsker klart at undgå det for der er indbygget al for mange begrænsninger og ting man skal hente som add-on og som man så skal betale 100 mio$ extra for - men du har måske penge nok til det crab?

100 mio $ Anonym
Nu overdriver du vist. Så meget koster det altså heller ikke.

hejsa djdaddy
gå ind på www.vcdhelp.com det er alt den hjælp du skal bruge,

tja.. Juste
overdrivelse fremmer forståelse ik?

Tak for link og hjælp! Buller Nullergøj
Takker til DjDaddy!

Jeg har downloadet DVDCloner III (http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=1958&s=340) og cracket den (http://www.zcrack.com/crack_download/DVD-Cloner_III_3.00_(Build_880)/2064927.html)! Så kørte jeg Gasonin dvd'erne igennem lortet og det gik 100% glat! Genialt program! Bedre end DVDDecrypter lige på det her punkt. Men sandheden om hvad man skal bruge for at buste forsk. DVD'er ligger et eller andet sted midt imellem - DVDFabDecrypter, DVDDecrypter, Nero Burner, DloneDVD/CloneDC og nu altså DVDCloner III. Pisse nemt!! Nu skal jeg kraftedeme ned på det lokale bibliotek igen - JEG SKAL RÅÅÅÅKOPIERE!!! YAAAAA!!! Jeg er nemlig mine venners ven!

Forresten... Buller Nullergøj
DjDaddy du er en GUTTERMAND - vil du være min værge forresten for jeg søger en ny papfar her på den koloni hvor jeg bor i Ringe! Om dagen arbejder jeg på et beskyttet værksted hvor jeg skiller computere ad i forsk. dele til genbrug - jeg har pisse mange dele som jeg har bøffet! Du kan bare sige til hvis du vil ha' noget! Du kan få al mulig lort gratis for du min ven!