problemer i børnehaven

problemer i børnehaven -----
min søn har igennem et halv år hverdag blevet slået og råbt i hovedet af den samme dreng,

vi tog det op hurtigt med pædagogerne og vi blev enige om at vores dreng skulle lære at sige fra, det gør han nu men det kan kun gjort situtionen værrere, nu slår han vores dreng selv om vi står lige ved siden af, og gerne med ting han siger fra gerne op til 7-8 gange, om at han skal stoppe i de tilfælde hvor vi har overværet det, og selv om vi eller pædagogerne siger noget så smiler han bare.

som skrevet er det blevet værere nu har de fortalt at drengen står op når børnene sover og slog vores dreng, så han vågner men stadig ikke rigtig nogen indgriben fra pædagogernes side,
nu har vi bedt om et sidste møde i håb at vi får løst problemet.


hvad er jeres erfaring hvis i har oplevet lign. nogle gode råd,

Min erfaring med... dommeren
Problemer i offentlige institutioner er at der går uhyggeligt lang tid hvor de ansvarlige virker berøringsangste overfor problemet... Og er drengens forældre ligeså højråbende som knægten, så er jeg bange for at jeres diplomati gør jer til taberne i den sag....

Grahhhh Anonym
Hvor ville jeg være rasende, men jeg ville ikke have lade det stå til i et halvt år.

Der er ikke andet a gøre end a mødes med knægtens forældre, og pædagog og få en dialog igang. Det er ikke godt nok a skyde mødet ud, det skal være omgående, og kan pædagoger ikk nosse sig sammen, er det fat i sagsbehandler på kommunen.
Det er meget muligt a din dreng skal lære a sige fra, men det yder ærlig talt som om den knægt har nogle seriøse problemer, hvis han render rundt og slår børn der sover...

Pøj pøj med det, kan du ikke skrive tilbage hvordan sagen ender, det er interessant, ikke mindst fordi jeg tror desværre a knægtens forældre har en stor del af "skylden"

God weekend

I skal sige fra! Anonym
Havde engang et lignende tilfælde mellem min datter og hendes veninde de var 3 år. Først kom min datter hjem med venindens tandaftryk i kinden. Vi talte lidt med pædagogerne om det og tog det ikke så tungt.
Men så overværede jeg hvordan veninden blev sur og hakkede min datter en i knolden med en plastikskovl.
Jeg tog hende hårdt i armen og sagde "Det gør du bare ikke igen!" og kiggede den hysteriske unge dybt i øjnene. Herefter koncentrerede jeg mig om at trøste min lille pige.

Hun gjorde aldrig noget siden.

Jeg tror de voksne skal gribe ind. Så skal i tale med drengens forældre. Det gjorde jeg og det skal siges at de stadig er veninder her 7 år efter.

Håber det virker, men noget må i gøre, for han skal da ikke leve med den terror resten af sin barnetid!

Hulla

Børnehaven må gribe ind ... miss-mee
...og mandsopdække den dreng indtil de finder en foranstaltning, der er passende til ham (støttepædagog, hjælp til forældrene eller havd der nu skal til).

Det er børnehavens ansvar, at din dreng ikke bliver udsat for overgreb dagligt fra den anden dreng. At din dreng har lært at sig fra under de forhold er flot, men det løser jo ikke problemet med at den anden dreng har seriøse problemer med sin adfærd. Et sådanne barn MÅ ikke lades alene med andre børn. Han skal være under konstant opsyn og det er børnehavens opgave.

Børnehaven ender med at tabe to børn ved deres nuværende strategi...og det er helt forkert at lægge ansvaret ovre på din dreng. Det er de voksne, der skal beskytte ham!

Konkret ville jeg kontakte bh lederen og forlange handling NU!! Det har stået på alt for længe.

Jeg håber at det løser sig ad den vej ...mee:-), der føler med jer og jeres dreng

Den anden dreng?? tipi_p
ømmm... er der ikke blvet tager fat i ham der slå?? I skal da helt sikker have fat i hans forældre og have en go snak med dem også. Jeg har arbejdet i en børnehavn, hvor vi havde ligende problem, han slå bar epå næsten alle børnen i stedfor. Han var musilm, og derofr opdraget ti at 'han måtte som han ville'. (Læste mig frem til noget med at muslimer ikke må opdrage deres drenge før de er 5 år.) Vi tog fat i ham og hans forældre, dog desværre unden den helt store hjælp, hvorefter han blev 'min dreng' Jeg havde konstant øje med ham, hvis ikke mig så en anden.
Slå eller sparket han, fik han 5 min inden for.
til at starte med var han næsten ikke udenfor, fordi han hele tiden fik 5 min. men til sidst gik det lige så stille over, da han jo gerne ville være ude og lege.

Da jeg rejste der fra, var han blevet en rigtig sød dreng, hvis viste godt hvad der var rigtigt og frokert. Og ikke mindst, slog meget sjældent!!

Det er da noget der er vær at forslåg:)

Held og lykke her fra Tipi;-)

Tozcana Anonym
der har skrevet grahh.. ville ikke være anonym, men måtte ikke skrive alias ?!

Lær ham don kalbo
Lær dog den stakkels dreng hvordan man forsvarer sig! vis ham hvordan man knytter næven og lær ham at ramme næsen så den siger knæk! Så skal i sgu se den anden unge flæbe når blodet sprøjter ud af snotten!

dreng der slår miglucky
måske i skulle overveje at indberette pædagoogerne i jeres børnehave

Det SKAL i gøre noget ved NU Børnehavepæd.
Hej

Sig til lederen af institutionen, at nu har i flere gange påtalt problemet til pædagogerne på stuen og at i ikke vil finde jer i det mere.
Hvis i oplever det igen - så vil i klage til den
pædagogiske konsulent på kommunen Det er lederens leder !!!)

Sådan ! Dit barn ....og jer som forældre skal være trygge ved børnehaven.
Hilsner

Pædagog

Kræv, at lederen får sat en hannah1
stopper for det aldeles omgående. Dét, der med, at så må barnet, der bliver slået sige fra, er en gang fis. Typisk for de pædagoger el. lærere, der ikke magter/gider at tage sig af problemet.

Da min store datter gik i børnehave, var der også en dreng, der slog, nev, bed - og truede de andre børn. Pædagogerne sagde, at min datter jo var klog nok til at komme af vejen, før hun fik problemer med drengen!!! Sikke en gang fis. Dé børn, der godt kan opføre sig ordentligt - skal ikke ændre opførsel el. personlighed, for at få lov til at være i fred. Ikke tale om.
Kræv en snak med lederen i børnehaven - og sig, at der vist kun er et barn, der har brug for ændring af adfærd, og det er ikke dit barn.

Held og lykke

hej, hej ...

Alt det snak Slå først Frede
Hjælper ikke en døjt. Vi har opdraget vores datter på nu 11 år til, at pænt vente til det bliver hendes tur, vente med at hyle til der er en grund og ikke slå igen men hente en voksen, alt sammen i børnehaven. Det resulterede i at alle de forkælede møgunger med rundsave på albuerne tromlede hende, og hun blev bange for at sige fra. Det har hun så lært nu, desværre først i skolen, men hun kan godt nu. Vores søn på 5 får en anden opdragelse. Opfør dig ordentlig, men hvis nogen slår eller jokker på dig, så klap dem en. Pædagogerne har fået klar besked fra mig om, hvordan klaveret spiller. De må selvfølgelig ikke juble og opildne til mere af den slags. Det forstår jeg godt, men min kone og jeg bestemmer og vi vælger altså den metode. Og det virker. Ingen ryster i bukserne for vores søn. Han har masser af kammerater og klarer sig fint. Men han kan godt slå fra sig, hvis nogen tirrer ham, fint. Mit råd er : af med fløjlshandskerne og giv tilbage med samme mønt. Det er sådan med drenge, at de kan slås og rigtig slibe kanter. 10min. senere leger de fint. Så glem alt det pædagogsnak. Faktisk har en af pædagogerne givet mig ret i min metode. Hun har en datter i min datters klasse. Pædagogdatteren blev tromlet, til hun slog igen. Nu kører det også for hende. Jeg siger ikke "vold" er løsningen på alt. Men dem, der ikke taler andet sprog må jo hjælpes så de fatter noget.

Min søn havde det samme problem filtut
i børnehaven, men den hjernedøde børnehaveleder ville fandme ikke gøre noget problemet, så måtte jeg jo lærer knægten at slå fra sig. det resulterede sgu i, at den forbandende møjunge der drillede ham, fik et gevaldigt sæbeøje. Sikke en ballademin søn fik af lederen, men det var bare indtil jeg fik fat i nakken på hende, så holde hun sgu kæft. Drengens far stillede sig sgu op oppe i børnehaven, og begyndte at belærer mig om hvordan man opfører sig, så kørte jeg ham sådan en på låget, så han fik et sæbeøje lige som sønnen, bare dobbelt så stort. SÅ VAR DEN RØV BARBERET.
Filtut