Problemer med at komme online efter opdatering

Problemer med at komme online efter opdatering Martin 2
Hvordan kan det være, at jeg har problemer med at komme online efter den seneste nye opdatering fra Microsoft Update? Inden jeg installerer opdateringerne er der intet problem overhovedet, men ligeså snart de er installeret og computeren er genstartet kan jeg ikke kommer på overhovedet. Heller ikke hvis jeg deaktiverer og derefter aktiverer min forbindelse igen. Når jeg åbner Explorer viser vinduet at den på en måde har fundet en hjemmesid, da der i fanen og i den blå bjæle over værktøjslinien står hjemmesidens navn - men der er ingen forbindelse. Explorer prøver ikke engang at søge efter siden - den melder med det samme om, at websiden ikke kan vises. Har prøvet at køre diagnosticerinstesten, men ikke engang den kan køre, da der står, at der opstår en fejl.
Når jeg kører Systemgendannelse og sætter computerens indstillinger tilbage til før installeringen af opdateringerne, så virker det igen.
Hvad er det for en opdatering der kan gøre, at jeg ikke kan komme online? Og hvordan får jeg i så fald onlineforbindelsen til at virke evt. med opdateringen installeret?
Jeg kører Windows XP, Service Pack 3.

På forhånd tak for hjælpen.

firewall DivX
Det er sikket din firewall der blokerer.