problemer med maven

problemer med maven jørgen
hej

jeg har i lang tid haft problemer med maven, dvs jeg får sure opstød engang imellem, jeg har prøvet og regnet ud om det er noget bestemt mad jeg spiser.
men, det er det ikke, det sker altid sidst på aften når jeg ska sove.
det sker ca 1 gang om ugen.
jeg har fundet ud af at hvis jeg ligger på min venstre side i ca. 10 min forsvinder det, så ska jeg ligge på min højre side smed det resultat at jeg prutter vildt meget.
ja det er noget underligt noget...

jeg læste noget om at alo vera ku hjælpe på sådan noget, er det rigtigt?

jeg er ikke meget for at ta de der kalktabeletter eller hvad de nu hedder som man ser i reklamerne
jeg er ikke meget for piller, men er åben for foreslag

jeg er i 30´erne og har ingen sygdomme

Jeg kender det.... rockogrul
... og det bliver værre med tiden hvis du ikke passer på dig selv. Mit er stressrelateret, men har også meget med kosten at gøre.

Prøv med Alminox. Jeg anser det ikke for værende medicin, men bare et syrenedbrydende kalkmiddel, der ikks mager så værst, og er særdeles effektivt.

Men overvej også det med kosten, kaffe og alkohol.

Mavesyre Peter
Har du sure opstød er Kuracid tabbeletter det eneste rigtige at bruge, de er ifølge lægerne fundstændig uskyldige, men fantastisk effektive, men tal dog med din læge om det. Kuracid kan købes uden recept, men får du dem gennem lægen er de billigere.

ang. maven Hej Peter.
Nu er det ikke fordi jeg er læge eller noget i den stil. Men det kan være mavesyre. Og det kan feks komme ved at du spiser appelsiner. Men det kan også godt være mavesår. Under alle omstændigheder synes jeg du skal opsøge din læge, vi kan jo komme med mange forkerte gisninger.
Hej fra Anette.

Til Jørgen Ups. Jørgen
Mit indlæg var jo selvfølgelig til Jørgen. Undskyld fejlen.

Og KUN Alminox Alminox
Kære Du !
Alminox er rigtig rigtig god til maven....
Det kan du købt i indkøb hos Købmand
Held og Lukke
Alminox Fan

Pas nu på ... Q-33
Hejsa

Mavesyre kan opstå af mange ting, stress, psykisk ubalance og det kan forværres når du indtager fed/stærk mad, kaffe, alkohol og når du ryger. Det jeg vil frem til ...smiler.... er at det er da træls hvis du går og spiser syreneutraliserende tabletter, og du så har et måske mindre mavesår der bare får fred for en tid. Det vil da være bedre at du lige får det tjekket, æhmm har prøvet det, og fedt er det ikke. Mit kommer mest når jeg er stresset, men jeg skal altid passe på hvad jeg spiser, uanset stress.

Held og lykke

Hjælp til Jørgen Anonym
Hej Jørgen.

Mit råd til dig er at du skal drikke Aloe Vera, det neturilisere mavesyren, og gør maven meget rolig.
Aloe Vera er også godt for mange andre ting.
Du kan købe Aloe Vera ved mig. Skriv en mail til mig så snakker vi om det.
Lilian;o)

liliansimonsen@sol.dk

hmmmm Q-33
Det kan altså også forværre det, har prøvet det i 3 mdr. det var ikke en specielt behagelig tid. Jeg har familie der forhandler det og jeg bliver med tiden mere og mere overbevist om at det ene og alene er økonomien der driver værket i det foretagene.
Jeg har være til "stormøde" og det er jo nærmest en slags Sekt/kult. Jeg mener helt seriøst at man skal passe på med hvem man sælger det til, der er altså nogle der ikke kan tåle det.

problemer med maven jørgen
tak for svarene, jeg prøver i første omgang Kuracid.
da det lyder til og være ok.
jeg ryger ikke, drikker meget sjældnt, ang. maden er jeg nok en lille smule usund en gang imellem.
så det er sikkert stress selvom jeg er arb.løs, men det er jo også stressende og være.

tak for svarene

Blodtypekost oldpills
Jeg tror at blodtypekost vil kunne hjælpe dig.
Din blodtype er meget vigtigere, end du tror. I lev efter din blodtype viser Peter D´Adamo, hvordan du ved at leve efter din blodtype kan opnå både fysisk og følelsesmæssig sundhed. Hans banebrydende forskning i blodtyper og deres sammenhæng med kost og livsstil har vundet tilhængere verden over. Tusinder af vidneudsagn, videnskabeligt underbygede resultater og den nyeste forskning inden for genestikken understreger, at blodtypen spiller en vigtig rolle for fordøjelsen, for hvordan du reagerer på stress, for din overordnede mentale sundhed og for, hvor effektivt dit immunforsvar fungerer.
Kender du ikke din blodtype, så kan du købe et Eldon Card til hjemmebrug.

sureopstød JChr
Hej du skal bare købe nogle mandler de er sunde 3 til 5 stk så er det væk minus for meget kakke med sukker det er gift hej

Alminox og mavesår ...
Hvis det er mavesår du har kan du roligt begynde og tage alminox - så får maven fred fra alt det syre og som resultat deraf heler mavesåret... det står alt sammen i indlægssedlen :)